سرعت شبانه همچنان زیر صفر........
فک نکنم بخواد درست بشه
سرعت شبانه همچنان زیر صفر........
فک نکنم بخواد درست بشه
اگرمنظور شما این برنامه است که فکر کنم رو هردو ورژن ویندوزها کارمیکنه اما در مورد سوال بالاتون برنامه شما یه برنامه clean کردن هست و فکر کنم ایراد از خود نرم افزار باشه نه این برنامه؟؟
واسه پاک کردن کامپیوتر در سرساعت مقرر من نرم افزار Pc Auto Shutdown که اینکاررو قبل از ریست یا خاموش کردن کامپیوتر انجام میده رو پیشنهاد میدم.
پست اول این تاپیک رو بخون![]()
واسه دیسکانکت شدن مودم رو از برق بکشیم کافیه؟یا باید تو خود ویندوز دیسکانکت بشیم؟
سلام
دوستانی که سرویس 1 مگ پارس آنلاین دارند،آیا در هفته اخیر در وقت دانلود شبانه دچار افت سرعت کلی شدند ؟
برای من چند شبی است که سرعت کم شده و برای تمام سایت ها سرعت دانلودم پایین است و همین طور در باز کردن page ها کند عمل می کند.
سرعت سر ساعت 1 افت می کند و تا سر ساعت 6 صبح برای من این افت سرعت ادامه دار است.
من یک مگ دارم و سرعت شبانم از 100 کمتر نمیشه.حالا سرعت شما چقدره؟
زنگ زدم رو 2048 بستنش ولیSNR Margin
:
8.5 14.0
:8.5 14.0شد این.البته سرعت دانلودم هم تفاوتی نکرد همون 120 مونده.این snr که رو 8 و نیم هست مشکلی پیش نمیاره واسه اتصالم به اینترنت؟یا اینکه باید زنگ بزنم بگم دوباره برش گردونن به همون 1024؟((این 8 و نیم مربوط به دان استریم هست))
Last edited by hamid2134; 08-05-2012 at 14:18.
محدود به 1 مگ نیس فقط
منم 128 با 4 گیگ ترافیک داشتم روز سرعت خوب بود ( 130- تا 140 )
چند روزیه 512 با 2 گیگ و 3 ماهه تمدید کردم که تو روز نزدک 200-300 هست سرعت ولی از 1 شب به بعد یهو سکته میکنه مییشه 30 تا 70 متغییره !!!
اینم از شانس مائه دیگه :| !![]()
من الان وارد تنظیمات مودم شدم 192.168.1.1 مودم هم سیمفونی هست
خواستم کانکشنی که از قبلا ها داتک برام ساخته بودو پاک کنم
چون هر وقت کانکت میشم علاوه بر کانکشن خودم یه network دیگه ام هست که البته no network access هست خواستم پاکش کنم
اما فک کنم یه چیز دیگه رو پاک کردم که دیگه دیدم وصل نشد و اروره 651 داد بعد اینکه سیو کردم !
زنگ زدم پشتیبانی دختره بعد از اینکه یه کم صحبت کرد و گفتن لوکال و غیر فعال و فعال و مودمو خاموش روشن کنم اینا بازم نشد زرتی کفت باید کانفیگ مودموتو از خود سایت پارس دانلود کنی با یه خط دیگه بعد نصب چون کانفیگ مودم بهم ریخته که درستم میگفت
ولی هر چی گشتم سایت پارس رو پیدا نکردم
خودم دویاره وارد تنظیمات مودم شدم و از تو Quick setup همینجوری next و زدم یکی ساختم که وصل شد
تنظیمات خاصی لازم هست روش اعمال کنم ؟ منظورم تعداد اون متغثییر هارو نباید انگولک کنم ؟
باز هم شرایط SNR براتون خوبه و در حدی نیست که بخواد مشکل ساز بشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)