تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1694 از 1759 اولاول ... 694119415941644168416901691169216931694169516961697169817041744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,931 به 16,940 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.همچنان با مودم dlink 2730 سفيدرنگ و سرويس مخابرات مشكل دارم ومودم سالمه با سرويس ي شركت ديگه چك كردم ولي بازم چراغ اينترنت قرمز.زنگ زدم مخابرات ميگه اينجا مشكلي نيس و چراغ adsl ثابته.ب نظر شما چكار كنم؟؟؟
    مودم رو بریدج کن،
    از طریق ویندوز وصل شو
    به احتمال زیاد مشکلت یوزر و پس ای دی اس ال هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نظرتون نسبت به قطعات که نام بردم چیه؟خوب هستند؟
    نمیتونم نظر بدم چون تخصصیه واقعا !
    از کجا میتونم بفهمم این شرکت ثبت شده هست یانه؟واز کجا باید بفهمم oem هست یا نه؟!!
    توی اینترنت جستجو کن شاید فهمیدی !
    سلام دوستان.همچنان با مودم dlink 2730 سفيدرنگ و سرويس مخابرات مشكل دارم ومودم سالمه با سرويس ي شركت ديگه چك كردم ولي بازم چراغ اينترنت قرمز.زنگ زدم مخابرات ميگه اينجا مشكلي نيس و چراغ adsl ثابته.ب نظر شما چكار كنم؟؟؟
    modulation رو تغییر بده شاید مشکل حل شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تو اینترنت هر چی سرچ میکنم فقط سایت مت کامپیوتر یا همون میلاد افزار تهران میاد و عملا سایت خارجی نمیاد!! بنظرتون علتش چیه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو اینترنت هر چی سرچ میکنم فقط سایت مت کامپیوتر یا همون میلاد افزار تهران میاد و عملا سایت خارجی نمیاد!! بنظرتون علتش چیه؟!
    شاید بخاطر همون سفارشی بودن
    شرکت ام ای تی با در اختیار داشتن نمایندگی برند شاتل تک (انگلستان)انواع محصولاتی را در زمینه های مختلف عرضه می دارد که به شرح ذیل می باشد:
    دیگه باور کردن یا نکردنش با خودته !

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اخه این جور تو سایت مت کامپیوتر زده نشون میده ساخت کمپانی شاتل تک انگلستان هست ولی عملا سایتی مبنی بر شرکت شاتل تک وجود نداره؟! و نمایندگی رسمی این برند رو هم فقط مت کامپیوتر میده!ارم CE و FC که پشت کارت زده میتونه تقلبی باشه یا نه؟!اگه تقلبی باشه پیگرد قانونی داره؟مگه همینطور نیست!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اخه این جور تو سایت مت کامپیوتر زده نشون میده ساخت کمپانی شاتل تک انگلستان هست ولی عملا سایتی مبنی بر شرکت شاتل تک وجود نداره؟! و نمایندگی رسمی این برند رو هم فقط مت کامپیوتر میده!ارم CE و FC که پشت کارت زده میتونه تقلبی باشه یا نه؟!اگه تقلبی باشه پیگرد قانونی داره؟مگه همینطور نیست!!
    حالا مگه حتما باید هر شرکتی سایت رسمی داشته باشه ؟ آره میتونه تقلبی باشه ! پیگرد قانونی ؟؟ بابا اینهمه گوشی آشغالی تولید میشه در چین با نام و طرح برندهای معروف

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ولی من بعید میدونم شرکتش تقلبی باشه چون قطعاتی که چه در مودم و چه در کارت گرافیک استفاده شده از بهترین برندهای بازار هستند مثل چیپ حافظه gddr5 که در کارت گرافیک استفاده شده وساخت شرکت پراوازه hynix هست شما چی فکر میکنید؟مگه ارمهای lمثل CE و FC استاندارد اروپا نیست!؟پس تحت استاندارد اروپا محصولاتش تولید میشه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام دوستان.
    من از Adsl مخابرات استفاده میکنم...میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.بین دو مدل D-Link موندم...مدل تک پورت2600 و مدل چهار پورت 2730. برا خونه میخوام.قراره فقط یه کامپیوتر بهش وصل باشه و با لپ تاپ و موبایل هم به طور وایرلس ازش استفاده کنم.خودم نظرم رو تک پورته بود ولی چون شنیدم آنتن دهیش خیلی قوی نیست و با چند متر فاصله گرفتن ازش قطع میشه تصمیم گرفتم چهار پورته بگیرم که یه آنتن خارجی هم داره(هر چند که چهار پورت به کارم نمیاد)
    نظر شما چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی من بعید میدونم شرکتش تقلبی باشه چون قطعاتی که چه در مودم و چه در کارت گرافیک استفاده شده از بهترین برندهای بازار هستند مثل چیپ حافظه gddr5 که در کارت گرافیک استفاده شده وساخت شرکت پراوازه hynix هست شما چی فکر میکنید؟مگه ارمهای lمثل CE و FC استاندارد اروپا نیست!؟پس تحت استاندارد اروپا محصولاتش تولید میشه؟!
    من دیگه بیشتر از این نمیدونم چون بحث سخت افزار تخصصیه ! خودت باید تحقیق کنی
    سلام دوستان.
    من از Adsl مخابرات استفاده میکنم...میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.بین دو مدل D-Link موندم...مدل تک پورت2600 و مدل چهار پورت 2730. برا خونه میخوام.قراره فقط یه کامپیوتر بهش وصل باشه و با لپ تاپ و موبایل هم به طور وایرلس ازش استفاده کنم.خودم نظرم رو تک پورته بود ولی چون شنیدم آنتن دهیش خیلی قوی نیست و با چند متر فاصله گرفتن ازش قطع میشه تصمیم گرفتم چهار پورته بگیرم که یه آنتن خارجی هم داره(هر چند که چهار پورت به کارم نمیاد)
    نظر شما چیه؟
    پوشش وایرلسش خوبه با وجود اینکه آنتنش داخلیه ! خودم کار کردم باهاش ارزون هم هست ! سوئیچ چهار پورت هم که دیگه زیاد به کار نمیاد

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه سوالم در مورد استاندارد اروپا بود میخواستم بدونم این استاندارد رو به هر برندی میدند یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •