مودم رو بریدج کن،
از طریق ویندوز وصل شو
به احتمال زیاد مشکلت یوزر و پس ای دی اس ال هست
مودم رو بریدج کن،
از طریق ویندوز وصل شو
به احتمال زیاد مشکلت یوزر و پس ای دی اس ال هست
نمیتونم نظر بدم چون تخصصیه واقعا !
توی اینترنت جستجو کن شاید فهمیدی !
modulation رو تغییر بده شاید مشکل حل شد
تو اینترنت هر چی سرچ میکنم فقط سایت مت کامپیوتر یا همون میلاد افزار تهران میاد و عملا سایت خارجی نمیاد!! بنظرتون علتش چیه؟!
شاید بخاطر همون سفارشی بودن
شرکت ام ای تی با در اختیار داشتن نمایندگی برند شاتل تک (انگلستان)انواع محصولاتی را در زمینه های مختلف عرضه می دارد که به شرح ذیل می باشد:دیگه باور کردن یا نکردنش با خودته !
اخه این جور تو سایت مت کامپیوتر زده نشون میده ساخت کمپانی شاتل تک انگلستان هست ولی عملا سایتی مبنی بر شرکت شاتل تک وجود نداره؟! و نمایندگی رسمی این برند رو هم فقط مت کامپیوتر میده!ارم CE و FC که پشت کارت زده میتونه تقلبی باشه یا نه؟!اگه تقلبی باشه پیگرد قانونی داره؟مگه همینطور نیست!!
حالا مگه حتما باید هر شرکتی سایت رسمی داشته باشه ؟ آره میتونه تقلبی باشه ! پیگرد قانونی ؟؟بابا اینهمه گوشی آشغالی تولید میشه در چین با نام و طرح برندهای معروف
![]()
ولی من بعید میدونم شرکتش تقلبی باشه چون قطعاتی که چه در مودم و چه در کارت گرافیک استفاده شده از بهترین برندهای بازار هستند مثل چیپ حافظه gddr5 که در کارت گرافیک استفاده شده وساخت شرکت پراوازه hynix هست شما چی فکر میکنید؟مگه ارمهای lمثل CE و FC استاندارد اروپا نیست!؟پس تحت استاندارد اروپا محصولاتش تولید میشه؟!
سلام دوستان.
من از Adsl مخابرات استفاده میکنم...میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.بین دو مدل D-Link موندم...مدل تک پورت2600 و مدل چهار پورت 2730. برا خونه میخوام.قراره فقط یه کامپیوتر بهش وصل باشه و با لپ تاپ و موبایل هم به طور وایرلس ازش استفاده کنم.خودم نظرم رو تک پورته بود ولی چون شنیدم آنتن دهیش خیلی قوی نیست و با چند متر فاصله گرفتن ازش قطع میشه تصمیم گرفتم چهار پورته بگیرم که یه آنتن خارجی هم داره(هر چند که چهار پورت به کارم نمیاد)
نظر شما چیه؟
من دیگه بیشتر از این نمیدونم چون بحث سخت افزار تخصصیه ! خودت باید تحقیق کنی
پوشش وایرلسش خوبه با وجود اینکه آنتنش داخلیه ! خودم کار کردم باهاشارزون هم هست ! سوئیچ چهار پورت هم که دیگه زیاد به کار نمیاد
![]()
نه سوالم در مورد استاندارد اروپا بود میخواستم بدونم این استاندارد رو به هر برندی میدند یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)