اتفاقا دوست عزیز مجبوره وقتی تنها سرگرمی تو ایران همینه مجبوره ما اینجا نه اکران فیلم داریم نه تلویزیون درستی که نشون بده فیلمارو نه ماهوارهای چون همش پارازیت پس مجبور هستیم این کارو بکنیم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اتفاقا دوست عزیز مجبوره وقتی تنها سرگرمی تو ایران همینه مجبوره ما اینجا نه اکران فیلم داریم نه تلویزیون درستی که نشون بده فیلمارو نه ماهوارهای چون همش پارازیت پس مجبور هستیم این کارو بکنیم
حالا یک کانال دو کانال پارازیت داره همشون که پارازیت نداره از همه اینها گذشته اگه پول نداشتن مردم اینقدر متقاضی زیاد نبود که از اون طرفم دولت و شرکتها با توجه به متقاضی هر روز گرونترش کنن.
پس مردم خودشون باید مراعات کنن وقتی به حال خودشونم مراعات نمیکنن میشه خلایق هر چه لایق.
همین عربستان مرغ گرون شد کسی نخرید تا مرغ ها رو ریختن دور و التماس که بیاید بخرید ارزون ترش کردند
اما ایران چی تو صف مرغ بودن همه همدیگرو میزدن و حتی به کشتن دادند چند نفرو و توی کل جهان به ما میخندیدن.....
این قضیه ربطش مثل همین اینترنت گرون هست.
مردم در همه چیز دخیل هستن و هر چه به سرشون میاد مقصر اصلی خودشونن. حتی نبود تفریحات در کشور....
Last edited by amin885; 20-12-2013 at 16:27.
خب حالا شما کارت فروش فیلم هست اما خیلی ها هم هستن ماهی 200 هزار تومن میدن اینترنت بخاطر گرفتن 4 تا فیلم حالا اگه این فیلمها رو با کمی صبوری یا از بیرون با قیمتی ارزون تر تهیه کنند نمیشه؟
که اینقدر هم بخاطر متقاضی زیاد اینترنت را گرون تر نکنند.
خدایی خیلی ها بخاطر داشتن منابع پولی در کشورمون که گنجایشی هم نداره (مثل همین نبود پهنای باند) زیاده روی میکنند ولی بخاطر زیاده روی اونها بقیه هم آسیب میبینند.
Last edited by amin885; 20-12-2013 at 16:32.
واسه شما پارازیت نداره واسه ما همه پارازیت داره پارازیت همه جا هست من کاری به داستان مرغ ندارم اینجا تاپیک اسیا تک بعدم قبول مردم مقصرن میخرن و اینا ولی یه سوال شما که الان اینجور میگی قاعدتا الان نباید نت داشته باشی و اینارو تحریم کرده باشی
داداش اون یه مثال اتفاق افتاده در کشور بود و ربطی به این تاپیک نداره فقط یک مثال بود مشابه وضعیت اینترنت کشورمون.
منظورم نداشتن نت و اینترنت نبود منظورم این بود کسی که فقط بخاطر دیدن چند فیلم میره هزینه میکنه و 100 گیگ میخره پولش زیادیه پس چرا من هم دلم فیلم میخواد ببینم اما ندارم هزینه کنم؟
صحبتم این بود اگر اینترنت گران میشه اگه گران ترین اینترنت جهان رو داریم بازم همه میرن میخرن اگه وضعیت ما این شده که هر بلایی هم سرمون بیارن باز هزینه های بیشتری میکنیم تا اون چیز رو داشته باشیم ولو اینکه حتی منابع مالیمون هم سوخت بشه و تلف بشه این کار درست نیست
حرف ما همین بود. حالا هر جای حرفم مشکل داره من معذرت میخوام.
Last edited by amin885; 20-12-2013 at 17:12.
نه داداش داریم بحث میکنیم خدای نکرده دعوا نداریم که شما معذرت میخوای اون بحث هم کلی چون فقط اینترنت نیست ماشین گرون میشه و ..... گرون میشه همه بیشتر میخرن البته جاش تو این تاپیک نیست ولی گرونی عادی شده دیگه
یه نکته بگم از بحث خارج نشیم
تا موقعی که تنها وارد کننده اینترنت به ایران شرکت زیر ساخت باشه هیچ وقت وضع نت درست نخواهد شد.
فقط کافیه این مشکل حل بشه قول میدم اینترنتمون خیلی بهتر از الان خواهد شد ( البته هیچ وقت اینترنت درست حسابی نمیشه اما هر چی هست از این بهتر میشه )
این شرکت چقدر کیفیت کاریش افتضاح شده
قبلا 10 تا 12 ~ 1 ظهر افت سرعت داشت ولی الان به کل روز سرایت کرده با قطعی های چند دقیقه یک بار
به جای بهتر کردن و حفظ کیفیتش در این 1.5 سال مدام داره افت میکنه
سلام به همه
اتفاقاً من بعد از چندین سرویسی که از سرویس دهنده ی های مختلف اینترنتی معروف در کشور گرفتم، به این نتیجه رسیدم که آسیاتک از همشون بهتره و همچنین ارزونتر از بقیه
هر کسی هم در خصوص ثبت نام درآسیاتک خواست اقدام بکنه ،بنده در خدمت هستم. (به خصوص در استان مازندران)
با تشکر
بفرمایین اینم از نمایندگی دوم....!!
فردا پس فردا همشون میان تو این تاپیک و مدام تبلیغ میکنن
اینو یادت رفته تو امضات بنویسی
اینترنت یکـــــــ با آقای یکـــــــــ
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)