تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1694 از 3745 اولاول ... 694119415941644168416901691169216931694169516961697169817041744179421942694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,931 به 16,940 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خوشحالم از اینکه مردم ما اینقدر پول دارند و اینقدر براشون پول خرج کردن برای سرویسهای اینترنتی به این گرونی و حتی گران تر از کل جهان مثل آب خوردنه و اینقدرم نیاز به دانلود وجود دارند که حاضرند بالاش اینقدر هزینه کنند و بیشترین پول جهان رو خرج اینترنت کنند واقعا خوشحالم خدایا این گرانی ها رو هر روز بیشترش کن.
    خواهشا نگید مجبور هستید که کسی که لزوما فیلم دانلود میکنه مجبور به دیدن فیلم نیست و یا غیره.....

خدایا شکرت چه فرهنگی چه مردمانی چه عالی.......

از اونجا که خلایق هر چه لایق پس نتیجه میگیریم هر چه بر سرمان میاد حق مردمان ما هست.
    اتفاقا دوست عزیز مجبوره وقتی تنها سرگرمی تو ایران همینه مجبوره ما اینجا نه اکران فیلم داریم نه تلویزیون درستی که نشون بده فیلمارو نه ماهوارهای چون همش پارازیت پس مجبور هستیم این کارو بکنیم

2. 2 کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اتفاقا دوست عزیز مجبوره وقتی تنها سرگرمی تو ایران همینه مجبوره ما اینجا نه اکران فیلم داریم نه تلویزیون درستی که نشون بده فیلمارو نه ماهوارهای چون همش پارازیت پس مجبور هستیم این کارو بکنیم

حالا یک کانال دو کانال پارازیت داره همشون که پارازیت نداره از همه اینها گذشته اگه پول نداشتن مردم اینقدر متقاضی زیاد نبود که از اون طرفم دولت و شرکتها با توجه به متقاضی هر روز گرونترش کنن.

پس مردم خودشون باید مراعات کنن وقتی به حال خودشونم مراعات نمیکنن میشه خلایق هر چه لایق.

همین عربستان مرغ گرون شد کسی نخرید تا مرغ ها رو ریختن دور و التماس که بیاید بخرید ارزون ترش کردند

اما ایران چی تو صف مرغ بودن همه همدیگرو میزدن و حتی به کشتن دادند چند نفرو و توی کل جهان به ما میخندیدن.....

این قضیه ربطش مثل همین اینترنت گرون هست.

مردم در همه چیز دخیل هستن و هر چه به سرشون میاد مقصر اصلی خودشونن. حتی نبود تفریحات در کشور....
    Last edited by amin885; 20-12-2013 at 16:27.

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با بخشی از صحبت هاتون موافقم
    اما من کارم فروش فیلم هست
    پس مجبورم
    الانم دنبال سرویس خوب و ارزون هستم
    حتی ما*هواره ایی
    اما .....
    کی میشه اینترنت پرسرعت واقعی بدون دردسر داشته باشیم
    خب حالا شما کارت فروش فیلم هست اما خیلی ها هم هستن ماهی 200 هزار تومن میدن اینترنت بخاطر گرفتن 4 تا فیلم حالا اگه این فیلمها رو با کمی صبوری یا از بیرون با قیمتی ارزون تر تهیه کنند نمیشه؟
    که اینقدر هم بخاطر متقاضی زیاد اینترنت را گرون تر نکنند.

خدایی خیلی ها بخاطر داشتن منابع پولی در کشورمون که گنجایشی هم نداره (مثل همین نبود پهنای باند) زیاده روی میکنند ولی بخاطر زیاده روی اونها بقیه هم آسیب میبینند.
    Last edited by amin885; 20-12-2013 at 16:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

حالا یک کانال دو کانال پارازیت داره همشون که پارازیت نداره از همه اینها گذشته اگه پول نداشتن مردم اینقدر متقاضی زیاد نبود که از اون طرفم دولت و شرکتها با توجه به متقاضی هر روز گرونترش کنن.

پس مردم خودشون باید مراعات کنن وقتی به حال خودشونم مراعات نمیکنن میشه خلایق هر چه لایق.

همین عربستان مرغ گرون شد کسی نخرید تا مرغ ها رو ریختن دور و التماس که بیاید بخرید ارزون ترش کردند

اما ایران چی تو صف مرغ بودن همه همدیگرو میزدن و حتی به کشتن دادند چند نفرو و توی کل جهان به ما میخندیدن.....

این قضیه ربطش مثل همین اینترنت گرون هست.

مردم در همه چیز دخیل هستن و هر چه به سرشون میاد مقصر اصلی خودشونن. حتی نبود تفریحات در کشور....
    واسه شما پارازیت نداره واسه ما همه پارازیت داره پارازیت همه جا هست من کاری به داستان مرغ ندارم اینجا تاپیک اسیا تک بعدم قبول مردم مقصرن میخرن و اینا ولی یه سوال شما که الان اینجور میگی قاعدتا الان نباید نت داشته باشی و اینارو تحریم کرده باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واسه شما پارازیت نداره واسه ما همه پارازیت داره پارازیت همه جا هست من کاری به داستان مرغ ندارم اینجا تاپیک اسیا تک بعدم قبول مردم مقصرن میخرن و اینا ولی یه سوال شما که الان اینجور میگی قاعدتا الان نباید نت داشته باشی و اینارو تحریم کرده باشی

داداش اون یه مثال اتفاق افتاده در کشور بود و ربطی به این تاپیک نداره فقط یک مثال بود مشابه وضعیت اینترنت کشورمون.

منظورم نداشتن نت و اینترنت نبود منظورم این بود کسی که فقط بخاطر دیدن چند فیلم میره هزینه میکنه و 100 گیگ میخره پولش زیادیه پس چرا من هم دلم فیلم میخواد ببینم اما ندارم هزینه کنم؟

صحبتم این بود اگر اینترنت گران میشه اگه گران ترین اینترنت جهان رو داریم بازم همه میرن میخرن اگه وضعیت ما این شده که هر بلایی هم سرمون بیارن باز هزینه های بیشتری میکنیم تا اون چیز رو داشته باشیم ولو اینکه حتی منابع مالیمون هم سوخت بشه و تلف بشه این کار درست نیست

حرف ما همین بود. حالا هر جای حرفم مشکل داره من معذرت میخوام.
    Last edited by amin885; 20-12-2013 at 17:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

داداش اون یه مثال اتفاق افتاده در کشور بود و ربطی به این تاپیک نداره فقط یک مثال بود مشابه وضعیت اینترنت کشورمون.

منظورم نداشتن نت و اینترنت نبود منظورم این بود کسی که فقط بخاطر دیدن چند فیلم میره هزینه میکنه و 100 گیگ میخره پولش زیادیه پس چرا من هم دلم فیلم میخواد ببینم اما ندارم هزینه کنم؟

صحبتم این بود اگر اینترنت گران میشه اگه گران ترین اینترنت جهان رو داریم بازم همه میرن میخرن اگه وضعیت ما این شده که هر بلایی هم سرمون بیارن باز هزینه های بیشتری میکنیم تا اون چیز رو داشته باشیم ولو اینکه حتی منابع مالیمون هم سوخت بشه و تلف بشه این کار درست نیست

حرف ما همین بود. حالا هر جای حرفم مشکل داره من معذرت میخوام.
    نه داداش داریم بحث میکنیم خدای نکرده دعوا نداریم که شما معذرت میخوای اون بحث هم کلی چون فقط اینترنت نیست ماشین گرون میشه و ..... گرون میشه همه بیشتر میخرن البته جاش تو این تاپیک نیست ولی گرونی عادی شده دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

یه نکته بگم از بحث خارج نشیم
    تا موقعی که تنها وارد کننده اینترنت به ایران شرکت زیر ساخت باشه هیچ وقت وضع نت درست نخواهد شد.
    فقط کافیه این مشکل حل بشه قول میدم اینترنتمون خیلی بهتر از الان خواهد شد ( البته هیچ وقت اینترنت درست حسابی نمیشه اما هر چی هست از این بهتر میشه )

10. 3 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این شرکت چقدر کیفیت کاریش افتضاح شده
    قبلا 10 تا 12 ~ 1 ظهر افت سرعت داشت ولی الان به کل روز سرایت کرده با قطعی های چند دقیقه یک بار
    به جای بهتر کردن و حفظ کیفیتش در این 1.5 سال مدام داره افت میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه
    اتفاقاً من بعد از چندین سرویسی که از سرویس دهنده ی های مختلف اینترنتی معروف در کشور گرفتم، به این نتیجه رسیدم که آسیاتک از همشون بهتره و همچنین ارزونتر از بقیه
    هر کسی هم در خصوص ثبت نام درآسیاتک خواست اقدام بکنه ،بنده در خدمت هستم. (به خصوص در استان مازندران)

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه
    اتفاقاً من بعد از چندین سرویسی که از سرویس دهنده ی های مختلف اینترنتی معروف در کشور گرفتم، به این نتیجه رسیدم که آسیاتک از همشون بهتره و همچنین ارزونتر از بقیه
    هر کسی هم در خصوص ثبت نام درآسیاتک خواست اقدام بکنه ،بنده در خدمت هستم. (به خصوص در استان مازندران)

با تشکر
    بفرمایین اینم از نمایندگی دوم....!!
    فردا پس فردا همشون میان تو این تاپیک و مدام تبلیغ میکنن
    اینو یادت رفته تو امضات بنویسی
    اینترنت یکـــــــ با آقای یکـــــــــ

14. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •