تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1693 از 4105 اولاول ... 693119315931643168316891690169116921693169416951696169717031743179321932693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,921 به 16,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من ارشد امتحان دادم و قبول میشم و دو سال دیگه باید برم سربازی.درخواست تمدید عادی دادم قبول نکردن و 15 همین ماه میخوام با گواهی پزشک متخصص با یکماه استراحت پزشکی درخواست تمدید بدم
    سوالاتی دارم ممنون میشم پاسخ بدین یا از دوستان اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
    1-آیا با درخواست تمدیدم با شرایطی که گفتم موافقت میشه؟
    2-خاتم یعنی چی و ثبتنامش چجوریه؟ من از شهرستان هستم آیا با خاتم تو شهر خودم میوفتم؟
    3-بعد از اتمام ارشد باید دوباره دفترچه بفرستم ؟و کدم عوض میشه؟

با تشکر
    سلام
    1- داداش شما چرا اینطوری واسه تمدید اقدام کردی؟ طبق قانون کسایی که اعزام برج 5 و6 هستن و منتظر نتایج کنکورها و آزمون های سازمان سنجش هستن میتونن تمدید کنن به راحتی، باید تو کادر دلیل اینو مینوشتی
    ایشالا که بتونی تمدید کنی چون اگه یه جا حتی 1 ماه هم خدمت کنی بعد ارشد هم قطعا همونجا میافتی البته معمولا تمدید پزشکی با احتمال بالا حله ....
    2- خاتم ارگانی هست که پروژه هایی مختلفی تو کشور داره و زیر نظر سپاه و معمولا افراد خیلی راحت اونم تو تخصص خودشون خدمت رو میگذرونن - خلاصه جایی هست که کلی مزیت داره، راحتی، خوابگاه و غذای خوب، سابقه کار، حتی حقوقم میده بعضی شرکتاش .... دیگه چی بگم؟
    نحوه پذیرش، خیلی راحت، باید یه سری شرایط مثل بسیجی بودن، کارت فعالی، دانشگاه و معدل خوب و ... داره که تو سایتش کامل نوشته اگه شرایطو داری تو سایتش ثبت نام میکنی، اگه شما رو بخوان زنگ میزنن مدارکو میفرستی و ... دیگه تقریبا قطعیه اگه تماس بگیرن
    اینم سایتش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- جواب اینو دقیق نمیدونم اما کد رو میدونم اگه خدمت نکرده باشی تغییر میکنه اما اگه حتی 1 ماه خدمت کرده باشی باز هم همونجا میوفتم

2. این کاربر از sn.912sajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من تکمیلی دارم ایا باید برگه کفایت را برای پادگان اموزشی بگیرم یا مستقیم ان را ببرم . اخه من قبلا 2سال سابقه بسیجی فعال رادارم .ولی امروز که رفتم برای گرفتن گواهی فعالی به من گفتن شما پرونده فعالیتون بایگانی شده به علت قبولی در دانشگاه ونداشتن فعالیت .من در دانشگاه بسیج نبودم .حالا سوال من این است ایا بدون گواهی فعالی برگه کفایت را به من میدهند
    باید کفایت رو از سپاه استانتون بگیری تکمیلی تنها رو قبول نمیکنن
    در مورد فعالی بسج هم از خودشون بپرس راهنماییت میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من برای امریه خاتم اقدام کردم وپذیرش شدم الن که کد هم زده شده قرارگاه خاتم

من 3سال پیش دوره تکمیلی45 روزه بسج راگذراندم.وگواهی ان را دارم .ولی من قبلا بسیجی فعال بودم ولی الان به علت مراجعه نکردن به بسیج پرونده فعالی منرا بایگانی کردن واسم منرا ازفعالی حذف کردن علتش هم قبولی در دانشگاه بوده .ولی در دانشگاه عضو بسیج نبودم این مدت .الان مشکل من این است .ایا برا گرفتن برگه کفایت برای ان پادگانی که خاتم النبیامعرفی میکند .نیاز به داشتن گواهی فعال بودن بسج است .یاهمان برگه سبز کفایت میکند. منقبلا2سال عضو فعال بودم
    اره نیاز هست من چند روز پیش که رفتم گفت نامه از ناحیه بسیجتون بیار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    1- داداش شما چرا اینطوری واسه تمدید اقدام کردی؟ طبق قانون کسایی که اعزام برج 5 و6 هستن و منتظر نتایج کنکورها و آزمون های سازمان سنجش هستن میتونن تمدید کنن به راحتی، باید تو کادر دلیل اینو مینوشتی
    ایشالا که بتونی تمدید کنی چون اگه یه جا حتی 1 ماه هم خدمت کنی بعد ارشد هم قطعا همونجا میافتی البته معمولا تمدید پزشکی با احتمال بالا حله ....
    2- خاتم ارگانی هست که پروژه هایی مختلفی تو کشور داره و زیر نظر سپاه و معمولا افراد خیلی راحت اونم تو تخصص خودشون خدمت رو میگذرونن - خلاصه جایی هست که کلی مزیت داره، راحتی، خوابگاه و غذای خوب، سابقه کار، حتی حقوقم میده بعضی شرکتاش .... دیگه چی بگم؟
    نحوه پذیرش، خیلی راحت، باید یه سری شرایط مثل بسیجی بودن، کارت فعالی، دانشگاه و معدل خوب و ... داره که تو سایتش کامل نوشته اگه شرایطو داری تو سایتش ثبت نام میکنی، اگه شما رو بخوان زنگ میزنن مدارکو میفرستی و ... دیگه تقریبا قطعیه اگه تماس بگیرن
    اینم سایتش:
    3- جواب اینو دقیق نمیدونم اما کد رو میدونم اگه خدمت نکرده باشی تغییر میکنه اما اگه حتی 1 ماه خدمت کرده باشی باز هم همونجا میوفتم
    درسته دوست عزیز اون قانون که برای تمدید گفتین تو دفترچه و سایت نظام وظیفه وجود داره ولی در اصل وجود خارجی نداره چون زمان ثبت تمدید اصلا گزینه با اون عنوان در سامانه ثبت درخواست تمدید پلیس +10 وجود نداشت.بعد از چند وقت که نظام وظیفه رفتم و با رییس نظام وظیفه صحبت کردم تمدید نکردن برام.
    خاتم هم شرایطشو نگاه کردم به من نمیخورد من معدلم 14.56 از دانشگاه پیام نور .نمیدونم چی فکر کردن که حداقل معدل رو گذاشتن 17 اصلا پیام نور معدل 17 وجود داره؟ من جز نفرات برتر بودم

انشالله که با تمدیدم موافقت کنن وگرنه کار برام سخت میشه بعد از ارشد چون باید دوباره دوره اموزشی رو بگذرونم اونم نیرو دریایی سیرجان که مشهوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

با عرض پوزش کاملا مخالفم
    معاف از رزم خودش به چندین زیرشاخه تقسیم میشه که شامل : معاف از نگهبانی ، معاف از پوشیدن پوتین ، معاف از رژه ، معاف از صبحگاه ، معاف از کار سخت و ... به همراه همون معاف از رزم خالی میشه
    کسی که معاف از رزم میگیره توی نامه دستورش برای موارد نگهبانی و رژه و صبحگاه به طور اکید اینها قید بشه
    معاف از رزم بطور خالی هم اسمش روشه ، اگه کشور در حالت رزم و جنگ قرار بگیره طرف برای درگیری مستقیم استفاده نمیشه همین
    این دوستمون هم که اگه مشکل حاد داره و نیاز به معاف از نگهبانی شدن باید پزشک معتمد ارتش براشون تایید کنه که معافیتشون شامل نگهبانی و رژه هم میشه
    در نهایت اگه فرمانده مستقیم گروهانش دستور پزشک رو اجرا نمیکنه باید به بازرسی مراجعه کنن
    با سلام دوست گرامی ...
    به بنده خدایی به من میگفت تو به غیر ازبرگ کمیسیون چی روی پروندت هست ؟
    من خودم ازاین اوضاع کمیسیون و ... کلا با خبرم و تا مطئن نباشم چیزی رو نمیگم.
    دوست گرامی به طور معمول کمیسیون ناجا قبل از خدمت یا معاف میکنه یا معاف از رزم یا میگه فلانی سالم برو ...
    اما کمیسیون سپاه : شما درخواست کمیسیون میدی و میری کمیسیون ازت میپرسه چقدر خدمت کردی ؟ میگی بابا من آموزشی هستم یا مثلا میگی 5 ماه یا ... خلاصه مشکلت رو میپرسه اگر مشکل شما به گونه ای تخصصی باشه شما رو میفرستن پیش متخصص که اون نظر بده و نظر اون رو ملاک قرار میدن .
    اما شما باورت میشه کمیسیون سپاه ازت میپرسه چه معافیت هایی شامل حالت کنم به غیر از معافیت دائم ؟ بله دوست گرامی کمیسیون سپاه این طوری هست یعنی شما میگی حالا که معاف نشدم برام توی برگ کمیسیون قید کن : معاف از رژه , معاف از نگهبانی ؛ معاف از انجام فعالیت های سنگین و...
    اما کمیسیون ناجا صرفا قید میکنه معاف از رزم ... یعنی این موارد رو شامل میشه . به غیر از یک مورد که اونم مطمئنم دوست عزیز : معافیت حمل سلاح ... اون مربوط به افرادی میشه که گروه ب هستن یعنی مشکل های روانی و عصبی دارن مثل اختلالات خلقی ؛ اختلال شخصیت و... اینا هم با مصاحبه بالینی پزشک تشخیص میده یعنی شما میری کمیسیون میگه چه مشکلی داری شما شروع میکنی به گفتن مشکلت به صورت بالینی بعد ازت یه مشت سوال میکنه و... شما جواب میدی خلاصه بنا به تشخیص یا شما رو معاف موقت میکنه یا معاف دائم ( که خیلی سخته و باید از قبل پرونده داشته باشی و توسط بیمارستان های دولتی شهر مشکل شما تایید شده باشه ) یا براتون قید میکنن : معاف از حمل سلاح و تجهیزات نظامی ؛ معاف از نگهبانی ؛ همچنین قید میکنن خدمت نامبرده در شیفت اداری انجام پذیرد. و...

مثلا طرف پاش پرانتزی هست و واقعا توی راه رفتن هم مشکل داره ! این طرف ایا به نظر شما فقط توی جنگ نمیتونه شرکت کنه ؟ اونم جنگ الکترونیک این دوره!
    برعکس دوست گرامی این طرف نمیتونه فعالیت سنگین انجام بده ... و..

7. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    اینم سایتش:
    من هینطوری تمدید کردم.تجربمو میدم و باید دقیقا انجام بدید تا تمدید بشه.3روز قبل از اعزام یک مرخصی پزشکی یک هفته ای میگیری با بیماری (اسهال و استفراغ و تب شدید) البته گلاب به روتون.چون ناجا بیشتر از یک هفته موافقت نمیکنه.اونم به سختی موافقت میشه.میری پ+10 میگی تمدید با عذر پزشکی میخوام بکنم یه فرم بهت میده.همراه با مرخصی فرم رو میبری بهداری ناجا تایید کنه واست.تاییدیه ناجا رو میدی پ+10 اسکن میکنه میفرسته تهران حتما موافقت میشه با تمدیدتون.

9. این کاربر از ahmad.hafezi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad.hafezi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز میگن کد تغییر نمیکنه اما الکی میگن ...
    من خودم نیروی انتظامی بودم اما خدا رو شکر الآن افتادم خاتم ...
    البته باید بابت پذیرشت مطمئن باشی ...
    من خودم سری اول خاتم ثبت نام نکرده بودم در حالی که شرایطشو داشتم و مطمئن بدم پذیرش میشم، چون میخواستم سپاه شهر خودمون باشم که بتونم کنار خدمت درس بخونم اما نشد ... سری دوم تمدید کردم و خدا رو شکر خاتم درست شد ....
    خاتم یه خورده حساب و کتاب داره و کمتر مثل سپاه پارتی بازی و اینا داره .... به معدل و دانشگاه و دوره تکمیلی و اینا بستگی داره ....
    اما سپاه متاسفانه پارتی!!!
    در هرصورت اگه از ایی خیالت راحته برو دنبال تمدید و گرنه پیشنهاد من اینه که بی خیال شو چون فقط اعصاب خودتو خانوادت رو خورد میکنه ...
    یا علی
    در صورت تمدید کد تغییر خواهد کرد.خودم همین کارو کردم

11. این کاربر از ahmad.hafezi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان چند تا سوال داشتم:

1: مثلا دو نفر با هم 15 تیر دفترچه میفرستن ممکنه یکی بیوفته 1/6 و یکی بیوفته 1/8 یا هر دوشون میوفتن 1/6 ؟؟؟ کلا بر چه اساسی نیرو ها تقسیم میشن؟
    2: بعد از آموزشی تقسیم نیرو ها در یگان با چه کسی و چه سازمانیه؟؟؟؟؟
    3: به جز سپاه از نیرو های دیگه نمیشه پذیرش گرفت؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من هینطوری تمدید کردم.تجربمو میدم و باید دقیقا انجام بدید تا تمدید بشه.3روز قبل از اعزام یک مرخصی پزشکی یک هفته ای میگیری با بیماری (اسهال و استفراغ و تب شدید) البته گلاب به روتون.چون ناجا بیشتر از یک هفته موافقت نمیکنه.اونم به سختی موافقت میشه.میری پ+10 میگی تمدید با عذر پزشکی میخوام بکنم یه فرم بهت میده.همراه با مرخصی فرم رو میبری بهداری ناجا تایید کنه واست.تاییدیه ناجا رو میدی پ+10 اسکن میکنه میفرسته تهران حتما موافقت میشه با تمدیدتون.
    ممنون دوست عزیز من تو یه سایت دیگه هم سوال کردم شما اونجا هم لطف کردی پاسخ دادی

یعنی اگر من 15 همین ماه گواهی با درد کمر شدید بمدت یکماه استراحت پزشکی بگیرم و بهداری هم حتما تایید میکنه ولی نظام وظیفه موافقت نمیکنه؟ چون تا 15 روز بعد از تاریخ اعزامم استراحت پزشکی شاملم میشه.

قبلا گفته بودین گواهی یکماهه رو موافقت نکردن منظورتون بهداری بود که موافقت نکرد؟
    Last edited by m_sardaari; 31-07-2013 at 18:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سایت پلیس +10 محل کد ها رو مشخص کرده؟ اگر آدرس سایت رو بگین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •