البته موس و کیبورد تاثیر داره ولی نه اون قدر
مثلا من یک زمانی کانتر تو گیم نت ها بازی می کردم. با یک موس 15000 تومانی خداوکیلی طوری اسنایپ می زدم که مثلا بهترین بازی کنهای دنیا میزنند. دارم میگم خداوکیلی؟ الو؟
منظور اینکه وقتی مجبور باشی با همه چیز می تونی
ولی در مورد پینگ درست میگی. وقتی مثلا من دارم بازی می کنم یکدفعه صبادز من رو 5 10 دقیقه یا بیشتر دی سی می کنه بازی پروموشن رو میبازم. یا لگ میشه. یا وقتی میری گنک کنی دی سی میشی بر میگردی میبینی مردی و .....
درست میگی.
ولی از همه اینها مهم تر انگیزه هستش
وقتی شما یک چند سال بازی می کنی. چه برنز باشی چه مستر آخرش باید بیای تو فروم در مورد اسکیل و تیم ورک و شانس بحث کنی و نه تیمی وجود داره برای مسابقه نه جایزه ای و نه پولی نه کوفتی. اون وقته که خیلی سفت بازی نمی کنی. یعنی حال حوصله اش رو نداری. مخصوصا اگر مچ مینگینگ بالانس باشه و نتیجه بازی مثلا 30 5 باشه. اون 5تا هم 3 کیلش برای تو هستش
انگیزه مهمترین چیز تو زندگی هستش
The angize
the motivation
یک چند وقته شیطونه میگه برای تنوع برم دوتا بازی کنم. اینطوری با یک تاپیک جدید آشنا میشم و می تونم در مورد اسکیل و تیم ورک و شانس بحث کنم
اقا راستی یک نکته ای رو من 100 ساله متوجه شدم ولی ممکنه بعضی دوستان توجه نکرده باشند
دقت کردید که جینکس ایکونش با خود چمپش فرق داره؟ اصلا مدل مو و خود صورت رو مقایسه کنید