فیل شکن رو خودتون باید تست کنید کدوم بهتر جواب میده
هر لینک دانلود رو که دارید تو سایت زیر سرچ کنید محلش رو نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیل شکن رو خودتون باید تست کنید کدوم بهتر جواب میده
هر لینک دانلود رو که دارید تو سایت زیر سرچ کنید محلش رو نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من الان طرح نوروزیم 500mb بیشتر نمونده 1mbهست بعد میخوام طرح عوض کنم چون فعالیت روزانم بالاس مجبورم یا طرح 512 15g یا 1mb 8gروز بگیرم میخوام بدونم پینگ هم تغییر میکنه تو این طرح ها یا فقط سرعت چون من الان با این 1mbنوروزی اصلا to ندارم خیلی کمه پینگ هم همش رو 330 هست میخوام بدونم 512 بگیرم همینجوری ممنون میشم راهنماییم کنید واسه گیم میخوام بعد الان من کاملا راضیمم از طرح فعلی ولی این حجم روزانه کمه![]()
دوستان توی سال های گذشته مبین نت طرحی برای عید فطر گذاشته تا حالا ؟
یعنی بمونم منتظر طرح عید فطر یا نه ؟ راستش قصد گرفتن طرح های 6 ماهه داشتم که همراه 5 گیگ ترافیک رایگان هست! اما اگه می دونید که ممکنه طرحی برای عید فطر بزاره یگید
نظرتون چیه ؟ چکار کنم ؟
همین 5 گیگ ولخرجی هم بی سابقه بوده!
دوستان دو تا سوال
من طرح 6 ماهه 1 مگ نوروزی دارم.ولی هنوز 3 ماه از زمانش باقی مونده.ولی 4 گیگ بیشتر ندارم.
مثلا من اگر بخوام مثلا 8 گیگ بخرم قیمتش میشه 80 هزار تومان
خوب از نظر عقلانی نیست که من جای این کار برم دوباره طرح را با قیمت 85 تومان بخرم تا 18 گیگ داشته باشم؟؟؟
ایا این امکان پذیر هست
سوال دوم من هم در مورد این 5 گیگ اضافه.جریان چیه؟؟ایا برای کسانی هست که جدیدتر طرح میگیرند یا شامل کسانی که مثلا 2 ماه پیش یا 3 ماه پیش هم این طرح را گرفتن هم میشه؟
صد درصد عقلانی است. من دو هفته پیش همینکارو کردم، ولی به گفته ی دوستان الان دیگه قبول نمیکنن و تنها راه خرید حجم اضافه س.
5 گیگ اضافه به مشتریان جدید که از ماه رمضان مشتری مبین نت شدن و خریداران طرح های 6 ماهه (تنها در ماه رمضان) تعلق میگیره.
Last edited by امیر انصاری; 31-07-2013 at 16:49.
بعضی بچه ها گفته بودن که ممکنه طرحی برای عید فطر بدن ، نظر بقیه دوستان چیه ؟
مبین نت مثل شرکت های دیگه نیست که همیشه طرح ویژه ای برای ایام خاص داشته باشه یا تخفیف مودم بده
شاید شاید، حالا که یه طرح رو برداشته و با توجه به تغییراتی که برای بهبود شبکه تو ماه های اخیر داده بیاد برای عید طرح جایگزینی بده
معمولا یه کاربر مبین نت هست هر چند وقت یه بار میاد یه اطلاع رسانی می کنه و میره. اگه خبری باشه ممکنه بیاد بگه
قیمت 1 مگ هر گیگی 8 تومنه .
می شه 64 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونید هزینه مودم کنید وایمکس ایرانسل هم میتونید بش فکر کنید ی خوبی که داره اینه که چند گیگ سفارش بدید هر چی بیشتر باشه بیشتر تخفیف می خوره!
طرح 512 رو دوستم داره سرعت شبانش 120 تا بود! از طرفی گیگ اضافش و تعرفه هاش هم ارزونتره .
اون 1 مگ با 1 مگ نوروزی فرق میکنه. 1 مگ نوروزی گیگی 10 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)