تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1693 از 4751 اولاول ... 693119315931643168316891690169116921693169416951696169717031743179321932693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,921 به 16,930 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا بالاخره چی شد؟
    من اگه این 18 گیگ رو فول مصرف کنم! باید هزینه بیشتری بدم؟ حالا به فرض بخوام از دوره بعد هم سرویس رو عوض کنم؟! ممنون میشم روشن شه این مسئله
    تا 12 گیگ میتونی مصرف کنی ... تا 6 گیگ هم مجاز هستی که استفاده کنی . دقیقا یعنی اینکه:
    وقتی 12 گیگت تموم شد ، و رفتی تو گیگ 13 ام بهت اخطار نمیده که ترافیکت تموم شده و شما تا 6 گیگ از اون ترافیک استفاده میکنی تا بشه 18 گیگ . بعدش وقتی این 6 گیگ تموم شد بهت اخطار میدن که ترافیکت تموم شده ،این موقع باید اقدام به خرید ترافیک کنی . و در آخر دوره که فیشت میاد باید به ازای اون 6 گیگ که استفاده کردی هزینه اشو بپردازی

این اتفاق برای من افتاد !!! به این میگن دزدی تو روز روشن ، چون اصلا هیچ توضیحاتی در باره ی این موضوع نه تو سایت دادن و نه تو اون قرار داد که امضا میشد!!!! و یکی مثل من که از هیجا خبر نداره میاد از اون 6 گیگ استفاده میکنه ، و یکی که مثل شما هوشیار تره اول سوال میکنه
    امیدوارم متوجه شده باشی
    من کرج سرویس دارم و یکی از دوستانمون تو همین سایت تهران سرویس داره سرویس اون امروز تموم شد من اکانت رو دادم بهش استفاده کرد
    اینم از مزایای شاتل که در هر کجا با یوزر پسورد همدیگه میشه وارد اینترنت شد : دی دیگه چی میخواین
    شوخی میکن ؟؟؟؟ باید حتما یه بار امتحان کنم
    Last edited by Mohaddi; 12-02-2010 at 20:28.

2. این کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

تا 12 گیگ میتونی مصرف کنی ... تا 6 گیگ هم مجاز هستی که استفاده کنی . دقیقا یعنی اینکه:
    وقتی 12 گیگت تموم شد ، و رفتی تو گیگ 13 ام بهت اخطار نمیده که ترافیکت تموم شده و شما تا 6 گیگ از اون ترافیک استفاده میکنی تا بشه 18 گیگ . بعدش وقتی این 6 گیگ تموم شد بهت اخطار میدن که ترافیکت تموم شده ،این موقع باید اقدام به خرید ترافیک کنی . و در آخر دوره که فیشت میاد باید به ازای اون 6 گیگ که استفاده کردی هزینه اشو بپردازی

این اتفاق برای من افتاد !!! به این میگن دزدی تو روز روشن ، چون اصلا هیچ توضیحاتی در باره ی این موضوع نه تو سایت دادن و نه تو اون قرار داد که امضا میشد!!!! و یکی مثل من که از هیجا خبر نداره میاد از اون 6 گیگ استفاده میکنه ، و یکی که مثل شما هوشیار تره اول سوال میکنه
    امیدوارم متوجه شده باشی
    ممنون از توضیحت!
    حالا هزینه این 6 گیگ چقدره؟!

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رپیدشیر رو نمیدونم ولی رپیدگو واسه من مشکلی نداره .

رپیدگو رو توی شب می گم ها ، روز ها که آره اصلا هیچ جا من مشکلی ندارم ولی شبها من رپیدگو سرعتم بالای 15 نمیاد ...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

نه بابا جدی میگم

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم نمیتونم تو سون کانکت شم ولی تو xp عین آب خوردن کانکت میشه

من روی سون تست کردم و مثل ساعت ازش استفاده کردم

داره خودمونی میشه Ghost_MRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من کرج سرویس دارم و یکی از دوستانمون تو همین سایت تهران سرویس داره سرویس اون امروز تموم شد من اکانت رو دادم بهش استفاده کرد
    اینم از مزایای شاتل که در هر کجا با یوزر پسورد همدیگه میشه وارد اینترنت شد : دی دیگه چی میخواین
    یعنی چی با یوزر و پسه تو وارده اینترنت شد؟
    یعنی از سرویسه تو استفاده کرده؟
    چه شکلی؟

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوووووم .... چجوری میشه یعنی ؟....

بدبختی دوره ی جدید منو شروع نمیکنن آخه . من دورم تا 21م بوده ولی امروز 23 هست و هنوزم دوره ی جدیدم شروع نشده . من تا امروز 16 گیگ سوزوندم . ایشالا دوره ی جدیدم که شروع شه میگم که کم شده یا نه
    حالا خوبه زمانی که میخواستی سرویس بخری 250 دف توضیح دادمشما پول آرت 1 رو میدی اما ترافیک آرت 2 با سرعت 1 مگ میگیری

درست گفتم دیگه نه؟الان به گفته خودم شک کردم

برای دومین بار ادیت میکنم

آره درست گفتم چون اگه قرار بود باز پول بگیرند اینو نمینوشتند

• مصرف دوره:
      ( 7067.60 MB ) 6.90 GB
    • ترافیک باقیمانده دوره:
      ( 11364.40 MB ) 11.10 GB
    Last edited by MaSoUd555; 12-02-2010 at 20:59.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

یعنی چی با یوزر و پسه تو وارده اینترنت شد؟
    یعنی از سرویسه تو استفاده کرده؟
    چه شکلی؟
    آره دیگه
    اونم سرویس شاتل داره تهران ولی چون ترافیکش زودتر از زمان موعد تموم شد من یوزر پس خودم رو دادم و اون کانکت شد با اشتراک من

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم متوجه شده باشی

حالا خوبه زمانی که میخواستی سرویس بخری 250 دف توضیح دادمشما پول آرت 1 رو میدی اما ترافیک آرت 2 با سرعت 1 مگ میگیری

درست گفتم دیگه نه؟الان به گفته خودم شک کردم
    پس چرا من ماه پیش دقیقا 18 گیگ مصرف کردم این دوره تا الان هیچ هزینه ای نیومده رو قبضم ؟

هزینه اون 6 گیگ چقدره ؟

11. این کاربر از pouya_99999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس چرا من ماه پیش دقیقا 18 گیگ مصرف کردم این دوره تا الان هیچ هزینه ای نیومده رو قبضم ؟

هزینه اون 6 گیگ چقدره ؟

نمیاد شما خیالت راحت باشه چون تو قسمت ترافیک مصرف شده و باقیمانده جمعش میشه 18 پس کل ترافیک اون دوره ی شما 18 گیگه و هزینه ی مازادی نداره

13. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •