مثلا من سفارش میدم به فلان شرکت چینی که چند مدل با چنین مشخصات و مارکی واسم بزن![]()
نه ندارم ! جستجو کن شاید پیدا کردی
مثلا من سفارش میدم به فلان شرکت چینی که چند مدل با چنین مشخصات و مارکی واسم بزن![]()
نه ندارم ! جستجو کن شاید پیدا کردی
یعنی برندی تحت شاتل تک نداریم؟!مگه خود شرکت محصولات متنوع تولید نمیکنه؟که ایران بهش سفارش تولید بده؟
والا نمیدونم این برند ثبت شده یا نهخیلی از شرکتها بصورت oem هم تولید میکنن واسه بقیه
با توجه به مشخصات مودم مورد نظرت جستجو کن شاید شرکت اصلی رو پیدا کردی
![]()
پ ن : OEM مخفف عبارت Original Equipment Manufacture مي باشد. مواقعي كه شركتي از قطعات شركت ديگري در تكميل محصول خود استفاده مي كند يا قطعات مربوط به شركت ديگري را با برند خود بفروش مي رساند عبارت OEM را بر سر نام آن قطعه اضافه مي كند. اين عبارت نشان مي دهد كه قطعه يا جنس مورد نظر ساخت فروشنده نيست بلكه فروشنده از طرف توليد كننده اقدام به خرده فروشي مي كند. اين عمل در واقع نوعي "برون سپاري" يا Outsourcing مي باشد.
سلام
فرق مودم وایرلس با روتر وایرلس در ظاهر و کاربرد چیه؟
یکی از دوستام کارت گرافیک شاتل تک 550 رو داره و ازش راضیه کارتش رو باز کرد دید روی بردش اسمی از شرکت سازنه روش نداره وفقط روی فنش مارک شاتل تک داره! فقط روی برد ارم fc و ce داره!ضمنا چیپهای اون هم مدل معتبر hynix هست و دارای خازن جامد مارک pli5 هست و دارای چوکهای r33 و 1ro هست که این قطعات همه به نظر من از قطعات خوبی هستند به نظر شما با این قطعات خوب منظورتون اینه که ساخت شاتل تک نیست این کارت؟!!!
منظورت از مودم وایرلس چیه دقیقا ؟
شاید نباشه ! نمیشه با قاطعیت نظر داد![]()
نظرتون نسبت به قطعات که نام بردم چیه؟خوب هستند؟
از کجا میتونم بفهمم این شرکت ثبت شده هست یانه؟واز کجا باید بفهمم oem هست یا نه؟!!
سلام دوستان.همچنان با مودم dlink 2730 سفيدرنگ و سرويس مخابرات مشكل دارم ومودم سالمه با سرويس ي شركت ديگه چك كردم ولي بازم چراغ اينترنت قرمز.زنگ زدم مخابرات ميگه اينجا مشكلي نيس و چراغ adsl ثابته.ب نظر شما چكار كنم؟؟؟![]()
در ادامه بگم پشتيبان ميگه بايد پورت reset بشه يا اينك پورت عوض شه.ب نظر شما درسته؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)