تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1693 از 2376 اولاول ... 69311931593164316831689169016911692169316941695169616971703174317932193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,921 به 16,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پخش شيرينى در تمرين
    هواداران استقلال به واسطه كسب نتايج درخشان تيمشان در ليگ هشتم و صدرنشينى ليگ برتر روزهاى خوبى را پشت سر مى گذارند.
    به همين خاطر پس از پيروزى اين تيم مقابل صبا، در جريان تمرين ديروز يكى از تماشاچيان استقلالى بين بازيكنان و هواداران شيرينى پخش كرد تا شيرينى اين پيروزى از يادشان نرود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مربى صبا با كامرانى فر درگير شد
    ايران ورزشى- بعد از بازى استقلال - صبا كه با نتيجه ۲- يك به سود آبى پوشان پايتخت به پايان رسيد درگيرى مختصرى بين مربى صبا و كمك داور پيش آمد كه خيلى زود تمام شد.
    بعد از بازى در حالى كه تيم ها و داوران به رختكن هايشان مى رفتند رضا مهاجرى جلوى ورودى تونل با حسن كامرانى فر برخورد كرد كه فرصت را غنيمت شمرد و به دليل اينكه به نظرش خوب پرچم نزده بود، او را هل داد. مهاجرى كه خيلى عصبانى بود وقتى كامرانى فر را به عقب هل داد به او گفت: «اين چه طرز پرچم زدن است، چرا آن پنالتى ها را نگرفتى شما تيم ما را نابود كردى...»كامرانى فر هم كه ظاهرا تصور چنين برخوردى را داشت بدون درنگ جواب داد: «داور بايد مى گرفت.» اما همين يك جمله باعث شدتا مهاجرى عصبانى تر شود: «چطور در بازى هاى قبل ۵-4 پنالتى را خودت گرفتى اما حالا بايد داور مى گرفت نه، اصلا اين طور نيست. شما فقط تيم هاى بزرگ را مى بينى و براى آنها پنالتى مى گيرى.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

غايبان تمرين
    در تمرين ديروز استقلال غايبان بيشتر از حاضران خودنمايى مى كردند. وحيد طالب لو، پيروز قربانى، خسرو حيدرى، آرش برهانى و سياوش اكبرپور به علت حضور در تيم ملى، جانواريو و كاظمى با اجازه كادر فنى و ابراهيم تقى پور به علت مصدوميت در اين تمرين شركت نكردند.

استراحت يك روزه به آبى پوشان
    كادر فنى آبى پوشان باتوجه به اينكه بازى بعدى استقلال، شنبه هفته آينده مقابل استقلال اهواز برگزار مى شود امروز را به بازيكنان استراحت دادند و از فردا تمرينات آبى پوشان در دستگردى پيگيرى مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گزارش خبرى

تركى امروز داور دربى مى شود

بحث داخلى يا خارجى بودن داور دربى انگار به گزينه اولى ختم شد ولى اين سؤال مطرح مى شود كه داور دربى چه كسى خواهد بود
    داور وطنى كه بعد از سال ها قرار است قضاوت بازى به اين حساسى را برعهده بگيرد كدام يك از داوران حال حاضر ليگ برتر خواهد بود
    آيا انتظار داريم ميان تمام داوران پراشتباه ليگ يك داور جديد كشف كنيم !
    در ابتدا مسعود عنايت رييس كميته داوران اسامى شش داور به نام هاى مسعود مرادى، محسن تركى، هدايت الله ممبينى، محسن قهرمانى ، خداداد افشاريان و سعيد مظفرى زاده را به عنوان كانديداهاى قضاوت مطرح كرد و قرار شد دو هفته مانده به بازى سرخابى ها از ميان اين شش داور يكى انتخاب شود. حالا كه به موعد مقرر نزديك مى شويم گمانه زنى ها در مورد قاضى شهرآورد دوباره آغاز شده است. روز گذشته مسؤولان فدراسيون با شوراى تامين شهر مذاكره اى داشتند و رضايت آنها را به صورت صددرصد براى حضور داور ايرانى گرفته و مقرر كردند امروز طى جلسه اى داور دربى را اعلام كنند. از اين رو به سراغ مسعود عنايت كه به تازگى به همراه شش داور اليت از مالزى به ايران بازگشته رفتيم و در مورد گمانه زنى هاى نهايى پرسيديم. رييس كميته داوران در اين رابطه مى گويد: «۳ گزينه خداداد افشاريان، محسن تركى و سعيد مظفرى زاده مدنظر ما هستند كه امروز در نشستى كه با مسؤولان فدراسيون داريم اسامى آنها را اعلام مى كنيم.» عنايت در پاسخ به اين سؤال كه شنيده مى شود نظرنهايى عزيزمحمدى رييس سازمان ليگ برتر روى محسن تركى است، مى گويد: «آقاى عزيز محمدى رييس ماست اگر ايشان نظرش روى محسن تركى باشد من هم تركى را براى اين بازى انتخاب مى كنم!»
    با توجه به صحبت هاى عنايت كه در فدراسيون فوتبال از تمامى رؤسا حرف شنوى دارد و همچنين نظر مساعدى كه مسؤولان فدراسيون به تركى دارند به احتمال زياد امروز در نشست مسؤولان فدراسيون محسن تركى داور دربى خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به هدف مان رسيديم

جبارى: مقابل پرسپوليس به اوج مى رسم

ايران ورزشى- اگرچه مجتبى جبارى دوران مصدوميت خود را پشت سر مى گذاشت اما كسى تصور نمى كرد كه اين هافبك تكنيكى دربازى سنگين و سخت مقابل صبا به ميدان برود اما اين اتفاق افتاد تا شاهد تشويق هاى تماشاگران باشيم.

با توجه به اينكه بعد از آن مصدوميت به ميدان رفتى، الان وضعيتت را چطور ارزيابى مى كنى
    خوشحالم كه بار ديگر به ميدان برگشتم. خدا را شكر شرايطم خوب است اما معتقدم كه با ۳ بازى ديگر، يعنى زمان بازى مقابل پرسپوليس به اوج آمادگى مى رسم.
    بازى با صبا را چطور ديدى
    بازى بسيار خوبى انجام داديم، در هر صورت استقلال مى خواست صدرنشينى خود را حفظ كند و به همين دليل بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند كه خوشبختانه به هدف مان رسيديم.
    اما استقلال واقعا شانس آورد، چون صبا هم خيلى خوب بازى مى كرد.
    در هر صورت هر ۲ تيم با دوندگى بى امان، بازى پرفشارى را انجام دادند. صبا هم مثل استقلال به دنبال پيروزى بود و اين ميل به برترى، سبب شد تا تماشاگران بازى زيبايى را شاهد باشند.
    با توجه به اين بردى كه آورديد، ظاهرا فاصله زيادى با قهرمانى نداريد.
    استقلال روند بسيار خوبى پيدا كرده و فاصله خود را در صدر جدول با حريفان بيشتر كرده. به اين ترتيب اگر بتوانيم در بازى هاى آينده هم همين روند را حفظ كنيم بى ترديد مى توانيم قهرمانى ليگ برتر را به دست بياوريم.
    بگذريم، در بازى با صبا وقتى كه به ميدان آمدى خيلى تشويق شدى. ظاهرا آنها براى برگشتن ات لحظه شمارى مى كردند.
    خب تماشاگران همواره به من لطف دارند و از آنها تشكر مى كنم. اميدوارم بتوانم در بازى هاى استقلال براى تيم مفيد باشم.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کم کم داشتم از خرید عنایتی نا امید میشدم!
    اما انگار قضیه هنوز جدی هست.

یک مصاحبه از واعظ خوندم که گفته بود پول برای خرید عنایتی نداریم!
    اون مصاحبه ی واعظ که یک جورهای التماس دعا بود به مسئولان بالایی

تركى امروز داور دربى مى شود
    به نظر من مظفری زاده خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من اصلا با داور ایرانی مخالفم.
    نه اینکه داورمون نتونند این بازی را داوری کنند اتفاقا بهتر از داوران خارجی می تونند اما مسئله اینه که داور این بازی اگر یک اشتباه تاثیر گذار داشته باشه دیگه تا اخر دوران داوریش نمی تونه برای تیمی که ضرر خورده قضاوت کنه.
    از طرفی الانش با وجود داور خارجیش تیم بازنده تا چند ماه داوری را باعث باخت تیمش می نامه حالا فکرش را کنید که یک داور ایرانی بیاد سوت بزنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى از اعتماد به من ضرر نمى كند

عباسفرد: گفته بودم گل مى زنم

سعيد احمديان
    Saeed Ahmadian

عليرضا عباسفرد مهاجم شيرازى استقلال نشان داده از فرصت هايى كه قلعه نويى به او مى دهد كمال استفاده را مى كند و با گلزنى جواب اعتماد سرمربى تيمش را مى دهد. عباسفرد پس از اينكه مقابل ملوان يك گل حساس را به ثمر رساند، جمعه مقابل صبا هم پس از مدت ها در تركيب ۱۱ نفره قرار گرفت و به خوبى جاى برهانى را پر كرد. او با زدن يك گل و يك پاس گل ستاره ميدان بود تا نشان بدهد قلعه نويى از اعتماد به او ضرر نكرده است. عباسفرد از گلزنى مقابل تيم سابقش صبا و پيروزى شيرين استقلال صحبت مى كند.

يك گل و يك پاس گل مقابل صبا براى عليرضا عباسفرد كه در اين فصل كمتر به بازى گرفته شده، مى تواند فوق العاده باشد.
    خدا را شكر مى كنم، واقعا جمعه يكى از روزهايى بود كه خداوند خيلى به من لطف داشت. خوشحالم كه توانستم جواب اعتماد قلعه نويى را بدهم و هر كارى كه از دستم بربيايد براى موفقيت تيمم انجام مى دهم. واقعا مهم گل زدنم نبود بلكه پيروزى استقلال در اولويت بود كه خوشبختانه به هدفمان رسيديم.
    بعد از گل هم به سمت اميرآبادى رفتى و او را در آغوش گرفتى برعكس بقيه كه به سمت قلعه نويى مى روند.
    خب من به مهدى گفته بودم كه اين بازى گل مى زنم و پس از گلزنى به سمتش رفتم و گفتم ديدى گل زدم. در بازى با ابومسلم هم مهدى قبل از بازى گفته بود كه گل مى زند و بعد از گل به سمتم آمد.
    پاس گلت هم خيلى قشنگ و روى يك كار تاكتيكى بود.
    روى اين حركات در تمرينات خيلى كار كرده بوديم آقا صمد به من گفته بود توپ هايى را كه نمى توانى بزنى را رو به بيرون پاس بده كه خدا را شكر روى اين تاكتيك، فرهاد گل دوم را به ثمر رساند.
    تو هم در اين فصل نشان داده اى هر وقت در تركيب قرار بگيرى خوب ظاهر مى شوى.
    مدت نيمكت نشينى هميشه منتظر يك فرصت بودم و باتوجه به اينكه امسال در ۳ جام بازى دارم آقاى قلعه نويى گفته بود كه به همه بازى مى رسد و نگران بازى كردن يا نكردن نيستم و به نيمكت نشينى ام هيچ اعتراضى ندارم، فقط تمام سعى و تلاشم را مى كنم تا هنگامى كه فرصت بازى به من مى رسد جواب اعتماد اميرخان را بدهم.
    در مورد بازى صحبت كن، انتقام شكست نيم فصل اول را گرفتيد.
    يكى از بهترين بازى هاى ليگ بود و صبا هم نشان داد با توجه به پتانسيلى كه دارد يكى از بهترين تيم هاى ليگ است ولى خب زورشان به ما نرسيد اما مطمئن باشيد اين تيم در ادامه يكى از تعقيب كننده هاى جدى ما خواهد بود.
    صبايى ها پس از پايان بازى، اعتراضات شديدى به قضاوت داور داشتند.
    اشتباهات داورى يك موضوع طبيعى در فوتبال است و فكر نمى كنم اين اعتراضات به جايى برسد. همه تيم ها اين روزها به داورى اعتراض مى كنند. صبايى ها چرا بازى رفت را نمى گويند كه داور يك پنالتى صددرصد را براى ما نگرفت. به نظر من اشتباهات داورى در نتيجه بازى تاثيرگذار نبود و همانطور كه گفتم زور صبا به ما نرسيد.
    با برد مقابل صبا و باخت ذوب آهن جايگاهتان در صدر جدول را تثبيت كرديد.
    بله اما بايد اين اختلاف ۵ امتيازى را بيشتر كنيم تا روزهاى پايانى به مشكل نخوريم و كار به روزهاى آخر نكشد.
    با توجه به بازگشت جبارى و روانخواه و اضافه شدن رينالدو توان تيمى استقلال هم بالا مى رود و اين به ادامه روند صعودى تان كمك مى كند.
    صددرصد، همين الان هم مهره هاى خيلى خوبى داريم و بچه ها هم با يكديگر دوست و همدل هستند و باتوجه به اين جو نيمكت نشينى براى بازيكنان مهم نيست. مهم نيست چه كسى بازى كند و اين مسأله جو خوبى را براى ادامه اين روند تا قهرمانى به وجود آورده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال خيلى خوش شانس بود

نورى: داور ۳ پنالتى مان را نگرفت

ايران ورزشى- يكى از چهره هايى كه در جايگاه ويژه با دقت بازى استقلال و صبا را تماشا مى كرد محمد نورى بود. نورى كه به خاطر گل نشدن توپ هاى تيمش به شدت حرص مى خورد مدام زير لب از بدشانسى صبا و خوش شانسى استقلال صحبت مى كرد.

بازى با استقلال چطور بود
    صبا خيلى بهتر از استقلال بازى كرد. آمار هم گفته مرا تأييد مى كند. درصد مالكيت، موقعيت هاى مسلم گلزنى و كرنرهاى ارسالى همگى نشان از برترى ما بود اما مهم اين است كه استقلال ۳ امتياز را گرفته چرا كه هيچ وقت به بازى خوب امتياز نمى دهند.
    معتقدى كه حق استقلال پيروزى نبود
    صبا در اين ديدار حداقل يك امتياز حقش بود. ما نتوانستيم از فرصت ها استفاده كنيم و استقلال برنده شد. اين تيم فقط از موقعيتى كه داشت نهايت استفاده را برد و ۳ امتياز را گرفت.
    اما مهاجمان صبا هم در گل زدن موفق نبودند، آنها موقعيت هاى زيادى به دست آوردند كه با بى دقتى از دست دادند....
    به اعتقاد من مهاجمان ما بدشانس هستند وگرنه نمى خواهند موقعيت ها را از دست بدهند اما با بدشانسى توپ ها گل نمى شد. ضمن اينكه داور ۳ پنالتى مسلم به سود تيم ما را نگرفت. پس همه اين مسائل را بايد به حساب بدشانسى ما و خوش شانسى استقلال گذاشت.
    بگذريم، اردوى تيم ملى هم كه امروز (ديروز) برپا شد. بازى با تايلند را چطور مى بينى
    به طور يقين بازى بسيار مشكلى برابر تايلند خواهيم داشت. تايلند ۵-4 درجه بالاتر از سنگاپور است. من بازى هاى تايلند را در مسابقات جام ملت هاى آسيا ديده ام. با تيمى قوى از شرق آسيا روبه رو خواهيم شد و مسابقه سختى پيش رو داريم.
    فكر مى كنى مقابل تايلند فرصت حضور در ميدان را پيدا كنى
    براى حضور در تركيب تيم ملى در حال حاضر كريم باقرى رقيب من محسوب مى شود اما اگر بازى كردم تلاش مى كنم با تمام قوا ظاهر شوم تا تيم ملى هميشه موفق باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به هدف مان رسيديم

جبارى: مقابل پرسپوليس به اوج مى رسم

ايران ورزشى- اگرچه مجتبى جبارى دوران مصدوميت خود را پشت سر مى گذاشت اما كسى تصور نمى كرد كه اين هافبك تكنيكى دربازى سنگين و سخت مقابل صبا به ميدان برود اما اين اتفاق افتاد تا شاهد تشويق هاى تماشاگران باشيم.

با توجه به اينكه بعد از آن مصدوميت به ميدان رفتى، الان وضعيتت را چطور ارزيابى مى كنى
    خوشحالم كه بار ديگر به ميدان برگشتم. خدا را شكر شرايطم خوب است اما معتقدم كه با ۳ بازى ديگر، يعنى زمان بازى مقابل پرسپوليس به اوج آمادگى مى رسم.
    بازى با صبا را چطور ديدى
    بازى بسيار خوبى انجام داديم، در هر صورت استقلال مى خواست صدرنشينى خود را حفظ كند و به همين دليل بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند كه خوشبختانه به هدف مان رسيديم.
    اما استقلال واقعا شانس آورد، چون صبا هم خيلى خوب بازى مى كرد.
    در هر صورت هر ۲ تيم با دوندگى بى امان، بازى پرفشارى را انجام دادند. صبا هم مثل استقلال به دنبال پيروزى بود و اين ميل به برترى، سبب شد تا تماشاگران بازى زيبايى را شاهد باشند.
    با توجه به اين بردى كه آورديد، ظاهرا فاصله زيادى با قهرمانى نداريد.
    استقلال روند بسيار خوبى پيدا كرده و فاصله خود را در صدر جدول با حريفان بيشتر كرده. به اين ترتيب اگر بتوانيم در بازى هاى آينده هم همين روند را حفظ كنيم بى ترديد مى توانيم قهرمانى ليگ برتر را به دست بياوريم.
    بگذريم، در بازى با صبا وقتى كه به ميدان آمدى خيلى تشويق شدى. ظاهرا آنها براى برگشتن ات لحظه شمارى مى كردند.
    خب تماشاگران همواره به من لطف دارند و از آنها تشكر مى كنم. اميدوارم بتوانم در بازى هاى استقلال براى تيم مفيد باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •