شیراز که سرعت اینترنتش داغونه دوست عزیز ..به امید شنیدن خبرهای خوب
شیراز که سرعت اینترنتش داغونه دوست عزیز ..به امید شنیدن خبرهای خوب
شهر مرزی جلفا و آنتن های موجود تو این منطقه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آنتن های موجود تو نقطه مرزی که یه بخشی از اون رو دولت برای ساخت و ساز مجوز صادر کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز دم ایرانسل گرم که با یه ذره اینور اونور کردن میشد آنتن گرف !! وگرنه این تنهای اول همش رف روی رومینگ چند تومنی کرد تو پاچمون
ولی نکته ای که وجود داره اینه که آنتن نسل 3 اپراتور های آذربایجان تا این جایی که تو عکس مشخصه وجود داره !! حدود 20-25 کیلومتر دور تر از نقطه مرزی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 23-11-2015 at 16:59.
توی آستارا هم همینطوره وسط شهر چهار تا اپراتور پیدا میشه که دوتاش 3G هست.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
Last edited by stere1980; 23-11-2015 at 17:31.
میدونم !! ولی تاکید من بیشتر تو اون منطقه دارای مجوز ساخت و ساز هست که هیچ آنتنی از اپراتور های داخلی نیس نیست !!
دوستان من دو سه بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد،
توی اهواز محله گلستان بویژه خیابانهای فروردین-اردیبهشت-خرداد-تیر ---هر سه اپراتور وضعیت انتن و نتشون بسیار خرابه، ایرانسل و همراه اول که 2G هست و 3G نمیشه، رایتل هم انتنش ضعیفه و نهایت سرعت 40 کیلوئه !
واقعا اقدامی در دست نیست؟ این محله جز محله های خوب اهوازه ولی خطوط همراه وحشتناکن
- - - Updated - - -
توی اهواز محله گلستان بویژه خیابانهای فروردین-اردیبهشت-خرداد-تیر ---هر سه اپراتور وضعیت انتن و نتشون بسیار خرابه، ایرانسل و همراه اول که 2G هست و 3G نمیشه، رایتل هم انتنش ضعیفه و نهایت سرعت 40 کیلوئه !
واقعا اقدامی در دست نیست؟ این محله جز محله های خوب اهوازه ولی خطوط همراه وحشتناکن
- - - Updated - - -
واقعا اقدامی در دست نیست؟ این محله جز محله های خوب اهوازه ولی خطوط همراه وحشتناکن![]()
واقعا اقدامی در دست نیست؟ این محله جز محله های خوب اهوازه ولی خطوط همراه وحشتناکن![]()
سلام، من با تا حالا چند تا بسته 10 گیگه گرفتم و مصرف کردم، اما الان که یکی دیگه گرفتم هر چند ثانیه یه بار علامت H+ میاد و میره و اعصابم رو خراب کرده. کسی میدونه دلیلش چیه؟ لطفا کمک کنید
خوب تری جی میشه اون مربوط به انتن دهی هست ربطی به خریدن بسته نداره گوشیتون بزارید رو gsm بعدش به محض اینکه انتن پرید بزارید رو 4g یعدش تا اتن نیامده شبکه رو سرچ کنید اینبار 3g 2g 4g رو لیست میکنه شما مدل که میخای وصل شو
اینجا هم در همین حد هست.هر وقت زنگ میزنم میگن دارن بروز رسانی میکنن شما صبر کنید.الان نزدیکای 3 ماه شده
اگه 1 مگم حجم خوری داشته باشه شما زنگ بزنی اپراتور مشکلتو بگو از سیستم خودشون میتونن پیگیری کنن.بعد کارشناس زنگ میزنه همرو چک میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)