تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1692 از 4105 اولاول ... 692119215921642168216881689169016911692169316941695169617021742179221922692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,911 به 16,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی 6/1 افتادم نیروی دریای ارتش سیرجان
    من مشکل پزشکی دارم و میخوام تمدید کنم یه دوره
    آیا دوباره همین جا میوفتم یا کدم عوض میشه؟
    دوست عزیز میگن کد تغییر نمیکنه اما الکی میگن ...
    من خودم نیروی انتظامی بودم اما خدا رو شکر الآن افتادم خاتم ...
    البته باید بابت پذیرشت مطمئن باشی ...
    من خودم سری اول خاتم ثبت نام نکرده بودم در حالی که شرایطشو داشتم و مطمئن بدم پذیرش میشم، چون میخواستم سپاه شهر خودمون باشم که بتونم کنار خدمت درس بخونم اما نشد ... سری دوم تمدید کردم و خدا رو شکر خاتم درست شد ....
    خاتم یه خورده حساب و کتاب داره و کمتر مثل سپاه پارتی بازی و اینا داره .... به معدل و دانشگاه و دوره تکمیلی و اینا بستگی داره ....
    اما سپاه متاسفانه پارتی!!!
    در هرصورت اگه از ایی خیالت راحته برو دنبال تمدید و گرنه پیشنهاد من اینه که بی خیال شو چون فقط اعصاب خودتو خانوادت رو خورد میکنه ...
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز زنگ زدم گفتن پدافند هوایی سمنان افتادم اگه کسی اطلاعی چیزی داره لطفا راهنمایی کنه

سپاس فراوان
    سلام خوبی؟ منم پدافند سمنان افتادم...میشه اشنا شم باهات داداش؟ پیام خصوصی بده...تو پیام خصوصیت ایدی و شماره تلفنتو بده داداش اشنا شیم...من پست هام کمتراز 20 هستش نمیشه پیام خصوصی بدم. اما شما میتونی
    Last edited by majidkorg; 31-07-2013 at 11:47.

3. این کاربر از majidkorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

من ناحبه دانشجویی پذیرش گرفته بودم و البته مسولش هم حتی حدود 2هفته پیش بهم زنگ زد که من پروندتو بردم نیروی سرباز سپاه استان و اسمت به عنوان سرباز ما وارد سیستم شده. حالا که زنگ زدم نظام وظیفه تهران , میگه افتادی پدافند هوایی سمنان.

یعنی ممکنه که همچین اتفاقی افتاده باشه یا نه؟(موندم بخدا از اون طرف میخواستم سپاه بیفتم که در خونم باشم و از اون ور خدا رو شکر میکنم که نیرو انتظامی نیفتادم)

سپاس
    بله دوست عزیز متاسفانه از قولا به منم زیاد داده بودن!!!
    پذیرش سپاه همینه
    ختی دروغ هم میگن که پیگیری نکنی، البته شاید کار شما از نظر ناحیه درست بوده و تو رده های بالایی مشکلی پیش اومده، اما در هر صورت نشده دیگه ...
    من خودم خیلی سر این قولو قراراشون اذیت شدم
    اگه همیخوای بری که ایشالا به سلامتی جای خوبی هم هستی بنظرم کار خوبی هم میکنی اگه بری چون با تمدید بازم احتمال نشدن هست و فقط چند ماه استرس رو واسه خودت و خانوادت به جون میخری
    اگه میخوای تمدید کنی اول مطمئن شو که میتونی سپاه بیافتی ...

5. این کاربر از sn.912sajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم 09680 گفتم اموزشی کجا افتادم گفت قرارگاه سازندگی خاتم..حالا توی کد ها که ما نداریم این اسمو ..به اپراتور گفتم کد رو بگو گفت همینه ...اینجا کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من زنگ زدم 09680 گفتم اموزشی کجا افتادم گفت قرارگاه سازندگی خاتم..حالا توی کد ها که ما نداریم این اسمو ..به اپراتور گفتم کد رو بگو گفت همینه ...اینجا کجاست؟
    دوست من امریه صندوق مهر رضا(وابسته به سپاه) رو گرفته و وقتی زنگ زده گفته آموزشی قرارگاه سازندگی خاتم النبیا که همون خاتمی یزده هست

یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه تکمیلی داری ظاهرا یه ده روزی پادگان سپاه کرجیم یه سری کلاسای تئوری و توجیهی هست و رژه مژه و کارای نظامی در کار نیست ...
    اگه تکمیلی نداری هم که آموزشی سپاه هستی دیگه ...
    بعدشم معرفی نامه میدن بری سر پروژه هرجا نیاز دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض امریه خاتم

سلام دوستان من برای امریه خاتم اقدام کردم وپذیرش شدم الن که کد هم زده شده قرارگاه خاتم

من 3سال پیش دوره تکمیلی45 روزه بسج راگذراندم.وگواهی ان را دارم .ولی من قبلا بسیجی فعال بودم ولی الان به علت مراجعه نکردن به بسیج پرونده فعالی منرا بایگانی کردن واسم منرا ازفعالی حذف کردن علتش هم قبولی در دانشگاه بوده .ولی در دانشگاه عضو بسیج نبودم این مدت .الان مشکل من این است .ایا برا گرفتن برگه کفایت برای ان پادگانی که خاتم النبیامعرفی میکند .نیاز به داشتن گواهی فعال بودن بسج است .یاهمان برگه سبز کفایت میکند. منقبلا2سال عضو فعال بودم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پادگانی اموزشی که باید مراجعه کنید توچند روز اینده قرارگاه مشخص میکند. وباهاتون تماس میگرند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز اگه تکمیلی داری ظاهرا یه ده روزی پادگان سپاه کرجیم یه سری کلاسای تئوری و توجیهی هست و رژه مژه و کارای نظامی در کار نیست ...
    اگه تکمیلی نداری هم که آموزشی سپاه هستی دیگه ...
    بعدشم معرفی نامه میدن بری سر پروژه هرجا نیاز دارن
    من تکمیلی دارم ایا باید برگه کفایت را برای پادگان اموزشی بگیرم یا مستقیم ان را ببرم . اخه من قبلا 2سال سابقه بسیجی فعال رادارم .ولی امروز که رفتم برای گرفتن گواهی فعالی به من گفتن شما پرونده فعالیتون بایگانی شده به علت قبولی در دانشگاه ونداشتن فعالیت .من در دانشگاه بسیج نبودم .حالا سوال من این است ایا بدون گواهی فعالی برگه کفایت را به من میدهند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز میگن کد تغییر نمیکنه اما الکی میگن ...
    من خودم نیروی انتظامی بودم اما خدا رو شکر الآن افتادم خاتم ...
    البته باید بابت پذیرشت مطمئن باشی ...
    من خودم سری اول خاتم ثبت نام نکرده بودم در حالی که شرایطشو داشتم و مطمئن بدم پذیرش میشم، چون میخواستم سپاه شهر خودمون باشم که بتونم کنار خدمت درس بخونم اما نشد ... سری دوم تمدید کردم و خدا رو شکر خاتم درست شد ....
    خاتم یه خورده حساب و کتاب داره و کمتر مثل سپاه پارتی بازی و اینا داره .... به معدل و دانشگاه و دوره تکمیلی و اینا بستگی داره ....
    اما سپاه متاسفانه پارتی!!!
    در هرصورت اگه از ایی خیالت راحته برو دنبال تمدید و گرنه پیشنهاد من اینه که بی خیال شو چون فقط اعصاب خودتو خانوادت رو خورد میکنه ...
    یا علی
    ممنون دوست عزیز
    من ارشد امتحان دادم و قبول میشم و دو سال دیگه باید برم سربازی.درخواست تمدید عادی دادم قبول نکردن و 15 همین ماه میخوام با گواهی پزشک متخصص با یکماه استراحت پزشکی درخواست تمدید بدم
    سوالاتی دارم ممنون میشم پاسخ بدین یا از دوستان اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
    1-آیا با درخواست تمدیدم با شرایطی که گفتم موافقت میشه؟
    2-خاتم یعنی چی و ثبتنامش چجوریه؟ من از شهرستان هستم آیا با خاتم تو شهر خودم میوفتم؟
    3-بعد از اتمام ارشد باید دوباره دفترچه بفرستم ؟و کدم عوض میشه؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •