تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1692 از 2199 اولاول ... 69211921592164216821688168916901691169216931694169516961702174217922192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,911 به 16,920 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راستش من مدتی هست که دیگه بالای ۳۰۰ نیست. دو سه هفته پیش خوب بود کیفیت. بهرحال trace گرفتم، همزمان هم IDM سه فایل رو با سرعت متوسط ۲۰۰ داره دان می‌کنه (از رپیدباز) و تورنت هم ۵۰ تائی داره که اونم کانکشنهای زیادی داره. سرویس هم آخرای نوروزی....جالب‌تر سیستم فیلترینگ ددمنشانه‌ی ایرانه!!

ممنون

ولی چرا خط 2 که نشون دهنده ipت هست تایم اوت داده ؟ لطفا اونم دستی بنویس

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دلايل كه زياده ... بله در ADSL اينجوريه اما Wimax خير .
    اگر قرار باشه رو 2 مگ بسته باشن اينطوري كه شما ميفرماييد بايد همه مشترك هايي كه N2101 دارن اينجوري باشن ديگه ؟ درسته ؟
    اما اينجوري نيست خيلي از مشتركها دارن با همين طرح رو 40 50 دان ميكنن . مهمترين دليل اينه كه بايد ببينيد BS شما جزء BS شلوغ هست يا نه .
    الـبته عرض كردم خدمتتون كه دلايل ديگه اي هم هست كه نميشه گفت .
    همونطور که آرش هم گفت در تنظیمات مودم مشخصه که پهنای باند روی چند هستش و مسلما دلیل نمیشه که کاربر حتما با اون سرعت دانلود کنه چون اون سقف سرعت هست.من هم یکماهی میشه سرعتم در همین طرح بزور به 100 میرسید دلیلش هم همون bs هستش.من میخواهم بدونم منظور شما چی بوده؟دلایل تبلیغاتی و اقتصادی که بر کسی پوشیده نیست.دلایل دیگه چی بوده؟حس کنجکاویم گل کرده دیگه
    آرش راس میگه. اینا هر کدوم یه چیزی میگن. از شانسم من دو هفته پیش زنگ زدم طرحو لغو و مجدداً خریداری کردم. امیدوارم تا این تموم میشه یه طرح مناسب تر بزارن. طرح های فعلی اصلاً خوب نیست.
    اون لینکم همونطور که شما گفتی حدوداً 5 روزه که از کار افتاده.
    بله متاسفانه برای من که نشد!ولی تا آخر رمضان باید یکی از طرحهای 6 ماهه رو انتخاب کنم.فعلا منتظرم تست دوستان رو ببینم.
    دوستانی که سرعت دانلود شبانه شون خوبه و راضی هستند(بالای 300) لطف کنند یه وقتی بزارن یه تریس بگیرن بزارن اینجا.
    شاید به یه جایی رسیدیم و مشکل بقیه هم حل شد.
    اگه شب وقت نمی کنیم همین الان هم بزارید خوبه ممنون.
    پ.ن: از باب یاداوری: تو cmd تایپ کنید: tracert 4.2.2.4 بعد یه شات بگیرید بزارید.
    آرش جان این trace دقیقا چی رو نشون میده و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟؟
    -----------------------
    دوستانی که از طرحهای 6 ماهه استفاده میکنند(بجز نوروزی)لطفا نام طرح و سرعت دانلودتون در روز و شب رو هم بگید.
    Last edited by mohammad_87; 31-07-2013 at 01:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

آرش جان این trace دقیقا چی رو نشون میده و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟؟
    همونطور که می دونید پهنای باند کشور چند نقطه اتصال به خارج داره یعنی اطلاعات شما برای رفتن به خارج از یکی از این درگاهها رد میشه

این دستور مشخص می کنه که اطلاعات شما از کامپیوتر شما تا مقصد از چه مراکزی رد میشه. و چون مبین نت الا ماشاء الله همکار و تامین کننده پهنای باند داره می خوام ببینم که دوستانی که سرعت شون خوبه ایا ربطی به درگاه خروجی خاصی داره یا نه.

دوستمون MasterGeek به درگاه روسیه وصل هستند که معمولا نقطه خروجی خوبی نیست و تقریبا همیشه سرعت و پهنای باند کشور از این طرف مشکل داره.

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همونطور که می دونید پهنای باند کشور چند نقطه اتصال به خارج داره یعنی اطلاعات شما برای رفتن به خارج از یکی از این درگاهها رد میشه

این دستور مشخص می کنه که اطلاعات شما از کامپیوتر شما تا مقصد از چه مراکزی رد میشه. و چون مبین نت الا ماشاء الله همکار و تامین کننده پهنای باند داره می خوام ببینم که دوستانی که سرعت شون خوبه ایا ربطی به درگاه خروجی خاصی داره یا نه.

دوستمون MasterGeek به درگاه روسیه وصل هستند که معمولا نقطه خروجی خوبی نیست و تقریبا همیشه سرعت و پهنای باند کشور از این طرف مشکل داره.
    من باز هم تریس می‌گیرم:
    IDM، سه تا (هرکدوم ۱۶ کانکشن) در مجموع ۱۰۰ کیلوبایت سرعت
    تورنت، ۲۶ دانلود (کانکش طبق فایروال ۳۷۰تا) در مجموع ۱۱۰ کیلوبایت
    ====
    مجموع حدود ۲۱۰ کیلوبایت که نسبت به اوایل ساعت رایگان تا حدی کمتر کمتر شده.

طرح هم ۱ مگ نوروزی

البته این درست نیست که بگین مسیر الان همش از روس‌تله‌کام میگذره بسته به روترها داره که ترافیک رو چطور هدایت کنند. البته تنظیمات و اتفاقات و اوامر و کوسه و ... اثر داره اما یه چیز کلی نیست مثلا پائین‌تر یه مثال گذاشتم که سرور فکر کنم امریکاست و از روس تله‌کام نمی‌گذره. همینطور یه سرور داخلی رو هم تریس کردم...

راجع به hop دوم و تایم‌اوتش این خیلی طبیعیه و معمولا فایروال یا روتری هست (در مورد من فایروال احتمال زیاد)‌ که به ICMP جواب نمیده و تایم اوت میشه. خلاصه تا اونجائی که دیدم خیلی معموله.

دوباره با همون آی.پی و یه سری آی.پی‌های داخلی و خارجی دیگه:

6. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینترنت حجمی مبین نت کدومشون بدربخوره که بخرم ؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب با V*PN، وضعیت تا حدی تغییر کرد و به نفع IDM شد که البته تا حدی مشخص هست چرا (کانکشنها و سرور رپیدباز به نظر من) الان:

IDM: دوتا دانلود هردو روی ۸۰ متوسط
    Torrents: روی ۶۵ کیلوبایت با حدود ۱۴۰ کانکشن (که یکی از دلایل هست)
    =========
    مجموع چیزی حدود ۳۲۰ کیلوبایت

اینم تریس ۴.۲.۲.۴:

آی.پی دومی هم به Arvin Bahadoran مربوط به شرکتی به اسم Aria Web Development LLC هست توی منچستر هست که خدا میدونه کی پشتشه،‌ ثابته موقته، طرف کوسه‌است یا گمنامه یا اوپوزه .... خوب چیزپی.انه دیگه!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خب با V*PN، وضعیت تا حدی تغییر کرد و به نفع IDM شد که البته تا حدی مشخص هست چرا (کانکشنها و سرور رپیدباز به نظر من) الان:

IDM: دوتا دانلود هردو روی ۸۰ متوسط
    Torrents: روی ۶۵ کیلوبایت با حدود ۱۴۰ کانکشن (که یکی از دلایل هست)
    =========
    مجموع چیزی حدود ۳۲۰ کیلوبایت

اینم تریس ۴.۲.۲.۴:

آی.پی دومی هم به Arvin Bahadoran مربوط به شرکتی به اسم Aria Web Development LLC هست توی منچستر هست که خدا میدونه کی پشتشه،‌ ثابته موقته، طرف کوسه‌است یا گمنامه یا اوپوزه .... خوب چیزپی.انه دیگه!!
    اره برای سرور های خارجی کمک خوبیه

اون دومی ای پی مبین نت هست که چون احتمالا فایروال مودم هامون فعاله نشون نمیده

نگفتی به کدوم ای پی مبین نت وصل هستی؟

پ.ن : سایت زومین هم تو المانه

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سرعت یک طرح یک ماهه با همون طرح ولی 6ماهه فرقی میکنه؟ مثلا 2مگ یک ماهه و دو مگ 6ماهه؟(البته برام تجربه دوستان مهمه)
    من یه زمانی دو مگ میگرفتم(اون موقعی که حجمش 2گیگ در ماه بود)، سرعت دانلودم تو شبانه میانگین رو 300 کیلو بایت بود ولی الان سرعت میانگینم رو 100 هست.
    و یه سوال دیگه، VP n یا ساکسس تاثیری رو سرعت داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سرعت یک طرح یک ماهه با همون طرح ولی 6ماهه فرقی میکنه؟ مثلا 2مگ یک ماهه و دو مگ 6ماهه؟(البته برام تجربه دوستان مهمه)
    من یه زمانی دو مگ میگرفتم(اون موقعی که حجمش 2گیگ در ماه بود)، سرعت دانلودم تو شبانه میانگین رو 300 کیلو بایت بود ولی الان سرعت میانگینم رو 100 هست.
    و یه سوال دیگه، VP n یا ساکسس تاثیری رو سرعت داره؟
    با قاطعیت چیزی نمیشه گفت ولی نباید سرعت یک ماه و 6 ماهه فرق کنه

بله انواع فیل شکن ها می تونه رو سرعت تاثیر مثبت داشته باشه مخصوصا رو سرور های خارجی

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ساکسس بودن یا VP n بودنشم فرقی میکنه؟ فرصا من بخوام از هیپ فایل دانلود کنم باید از کدوم سرور VP n استفاده کنم؟ سرور های هیپ فایل تو کدوم کشوره؟
    به نظرتون اگه من بخوام با این اوصاف طرح جدید بگیرم، بین تمام طرح های محدود 1مگ و 2مگ کدوم مناسب تره؟(چون الانشم با این که طرحم 2 مگه ولی از 1مگی ها سرعتم کمتره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •