تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1692 از 3745 اولاول ... 692119215921642168216881689169016911692169316941695169617021742179221922692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,911 به 16,920 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این کاهش سرعت شما ربطی به آسیاتک نداره یا به مخابراتتون مربوطه یا کیفیت خط خودتون کمه یا پورتتون بسیار شلوغه , توی هر منطقه ای هر شرکتی مناسب نیست , ما الان توی مخابرات اشرفی اصفهانی هستیم و سرعت من توی تمام طول روز و شب و غروب و ... روی 600 الی 700 کیلوبایت هست و چیزی برام محدود نمیشه ! اینجوری نیستش که بیان بگن خوب اشرفی اصفهانی رو محدود نکنیم مثلا محلاتی رو محدود بکنیم !!! با عقل جور در میاد این جمله ؟ پس حتما ایراد از مخابرات یا خط یا پورت منطقه خودتون هست .
    حرف اون دوستم رو تایید میکنم.من پنج ماهه که سرویس 2مگ محدود دارم.تا 10روز پیش سرعت دانلودم حد اقل 700 بوده.اما 10 روز پیش که تمدید کردم،سرعتم حداکثر 180 تاست!الان یهو پورت شلوغ شده؟یهو کیفیت خطم اومده پایین؟ضمنا مرکز شهید آیت هستم و میدونم که آسیا تک بینهایت پورت خالی داره تو این مرکز.

در آغاز فعالیت afshar01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان از اسیاتک راضی نیستم قبلا پارس انلاین و مخابرات رو استفاده کردم پارس انلاین از همه اینا بهتر بود ولی گیگ اش زود تموم می شد عوض کردم از مخابرات گرفتم مخابرات اولا خوب بود بعد اونم ترکید و بعضی از دوستان اسیا تک رو پیشنهاد کردن اسیا تک رو 2 ماهه استفاده می کنم خوب نیست رایگان شبانه نداره که هیچ قیمت تعرفه هاش به صرفه نیست فکر نکنم برای کاربر های خانگی خوب باشه الان می خوام از شاتل بگیرم به نظرتون شاتل هم مثل ایناست؟؟؟ یا !!

کاربر فعال آموزش‌های الکترونیک amir082's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود شبانه من از چهارشنبه از 90 بالاتر نمی ره با اینکه سرویس 2 مگ دارم قبلا در هفته چند روز 120 بود چند روز هم 350 تا 400 بود برای شماها هم سرعت دانلود شبانه افت کرده ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود شبانه من از چهارشنبه از 90 بالاتر نمی ره با اینکه سرویس 2 مگ دارم قبلا در هفته چند روز 120 بود چند روز هم 350 تا 400 بود برای شماها هم سرعت دانلود شبانه افت کرده ؟
    علاوه بر کم شدن سرعت خیلی مواقع هم تبدیل میشه به اینترانت .

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کلا ربطی به های وب یا غیره نداره ، من خودم اسیا تکم ، دوستم های وب بود (خودمم هشت ساله اینترنت پر سرعت دارم)
    اینترنت شیرش رو از جای دیگه بسته است . برو سایت اپارات ، همین که ویدیو کلیپ های مزخرف داخلی می زاره . سرعت دانلود به من 1.6 میده . منی که دو مگ اینترنتم هست . حالا برو یه اچ تی تی پی اس باز کن . عمرا باز بکنه (مگر اینکه مقصد بستتون گوگل یا سرور های شناخته شده باشه که فقط مال اونا رو گذاشتن سیستم ف ی ل تر ینگ اجازه عبور بده )
    اینترنت شیرش از جای دیگه بسته است . متاسفانه دولت جدید هم نشون داد تو این صد روز که اینترنت زیاد براش مهم نیست .وگرنه می تونستن خیلی محکم تر برخورد بکنن و میدون رو برای بخش خصوصی باز بکنن

در کل یه نسلی هستیم که همینطوری بدنیا اومدیم ، دور همی داریم شکنجه می شم ، دور همی هم قراره بمیریم . نه هدفی نه مقصدی نه برنامه ای نه رفاهی
    اینو تو های وب نوشته بودم ، دیدم اینجا هم بگم چندان بی ربط نیست . من دیگه جدا خسته شدم از این وضعیت . برا منی که کل زندگی (کار ، تفریح ، پول ) همه چیش با اینترنت سر و کار داره...

6. 2 کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورش پکیده.

حالا از کجا باید میزان مصرف شارژم رو چک کنم؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

9. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

report.asiatech.ir دایرکت میشه به crm

11. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سرور نشان دهنده مصرف شارژ هنوز که خرابه.

نکنه قایمکی شارژ این ماه منو بخورن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کی درست میشه؟

Last edited by poonel; 19-12-2013 at 09:45.

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •