تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1692 از 2376 اولاول ... 69211921592164216821688168916901691169216931694169516961702174217922192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,911 به 16,920 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باسواد اما چه سوادی ؟ دکترای فلسفه و منطق چه ربطی به کمیته انضباطی فوتبال داره ؟ حداقل مدرک حقوق داشت یه چیزی...
    این دو رشته با توجه به تعداد واحدهای مشابه زیاد تفاوت چندانی ندارن
    البته فکر نمیکنم در مقاطع پایینتر هم فلسفه خونده باشه اونجا رو احتمالا حقوق خونده

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

بن شد ......

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

خوشحالمون کردی

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت ‌و گو با فارس
    آذري: از برد استقلال خوشحال شدم
    خبرگزاري فارس: مديرعامل ذوب‌آهن گفت: با توجه به اينكه داور مسابقه استقلال و صبا اصفهاني بود، از پيروزي استقلال خوشحال شدم.

سعيد آذري در گفت‌ و گو با خبرگزاري فارس، در مورد مسابقه ذوب‌آهن برابر ابومسلم اظهار داشت: راجع به مسابقه حرفي براي گفتن ندارم. ابومسلم بسيار بهتر از ما فوتبال بازي كرد. در مقابل ذوب‌آهن حرفي براي گفتن نداشت و بسيار بد بازي كرد. ما مستحق اين شكست بوديم. اميدوارم بازيكنان ما به خود بيايند و اين فكر را نكنند كه ليگ برتر 40 هفته ديگر ادامه دارد. در يك چشم‌ به هم زدن ليگ تمام مي شود. اگر بخواهيم با همين شيوه پيش برويم امتيازات را يك به يك از دست خواهيم داد.
    وي ادامه ‌داد: با پيروزي ابومسلم ثابت شد كه به همه تيم‌ها بايد با ديده احترام نگاه كرد و تا لحظه آخر مقابل آنها جنگيد. بايد سعي كنيم در خانه ديگر امتياز از دست ندهيم.
    آذري در مورد فاصله 5 امتياز ايجاد شده با استقلال گفت: احساسم اين است كه هيچ تيمي از ديگر تيم‌هاي جدول جدا نشده است. ما همين فاصله را با دو تيم پايين‌تر از خود داريم. به نظر من 5 امتياز حاشيه امنيت براي هيچ تيمي نيست.
    آذري افزود: موضوعي كه مرا بسيار خوشحال كرد برد استقلال بود. چون داور مسابقه استقلال و صبا، اصفهاني بود؛ ما خدا را شكر كرديم كه استقلال برنده شد. هر نتيجه اي غير از برد استقلال منجر به حرف و حديث‌هايي مي‌شد. اين صحبت‌ها پيش مي‌آمد كه چون داور اصفهاني است و نايب رئيس فدراسيون هم اصفهاني است و استقلال هم با اصفهاني‌ها رقابت دارد؛ آنها اين برداشت را مي‌كردند كه اين هم سازماندهي جديدي است كه عليه آنها شكل گرفته است، اما با پيروزي استقلال اين مشكلات احتمالي برطرف شد.
    مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن در مورد داوري مسابقه تيمش با ابومسلم تصريح كرد: داور هيچ مشكلي نداشت، افشاريان با جديت خاصي بازي را سوت زد و تمام تلاش خود را كرد تا مسابقه بدون اشكال به پايان برسد.
    آذري با اشاره به اينكه وقفه‌هاي ليگ هيچ تأثيري روي شكست ذوب‌آهن برابر ابومسلم نداشت؛ تاكيد كرد: وقتي تيمي شكست مي خورد بايد به سمت واقعيت برود. اينكه شكست را به گردن ديگران بياندازيم درست نيست. ما باختيم چون فوتبال بازي نكرديم، چون بد بوديم و چون ابومسلم براي پيروزي شايسته‌تر از ما بود.
    مديرعامل ذوب‌آهن در مورد ديدار هفته آينده بين دو تيم همشهري ذوب‌آهن و سپاهان خاطرنشان كرد: سپاهان روند رو به رشد خوبي داشته است و تغييرات در اين تيم جواب داده است.
    وي ادامه داد: در حال حاضر دو باشگاه از هر لحاظ شرايط مشابهي را دارند. اعتقاد من اين است كه اين مسابقه هم يك بازي زيبا و جذاب خواهد شد. بازيكنان ذوب‌آهن بايد مثل بازي‌هاي قبل با شجاعت و دلاوري بازي كنند تا به پيروزي برسند. باخت مقابل ابومسلم را به حساب يك حادثه گذاشته و من با توجه به نگرشي كه نسبت به كادر فني و باشگاه دارم مطمئن هستم شرايط دوباره مناسب خواهد داشت.
    انتهاي پيام/ا

mojtaba.r دوستان این مجتبی اثری دیگه ازش نیست؟؟؟؟؟؟ نام کاربریش رو هم که سرچ میکنم نیست....

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اميدوارم استقلال اهواز رو هم شكست بديم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضا عنايتى:
    جدايى ام از النصر قطعى است

ايران ورزشى- عنايتى درباره آنكه ممكن است تحت چه شرايطى به استقلال بيايد مى گويد: «مسؤولان النصر بين خودشان اختلاف دارند و بايد با آنها طى دو روز آينده مذاكراتى انجام شود تا تكليف من روشن شود. من نگفتم حتماً به استقلال مى آيم پيشنهاد زياد دارم و بايد درمورد آنها فكر كنم اما به خاطر علاقه اى كه به قلعه نويى و هواداران اين تيم دارم اولين گزينه ام استقلال است.»
    مهاجم اسبق استقلال و تيم ملى درحال مذاكره با مسوولان باشگاه النصر است: «با سرپرست اين تيم بحث كردم و او هم اخبار را به اشتباه به سرمربى رساند و گفت من نمى خواهم در بازى حضور داشته باشم و به همين خاطر اعلام كرد من را نمى خواهد اما اصل ماجرا درگيرى من با سرپرست بوده نه كادر فنى. به همين خاطر تحت هر شرايطى از اين تيم جدا مى شوم. طى دو روز آينده رضايتنامه ام را مى گيرم. اين كار البته كمى دشوار است، چرا كه معاونان و مربيان اين تيم قصد ندارند به من رضايتنامه بدهند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظرى جويبارى:
    امروز - فردا عنايتى را مى گيريم!

بحث حضور دوباره رضا عنايتى در استقلال داغ شده است. امير قلعه نويى هم با اعلام اين كه استقلال به طور قطع يك مهاجم جذب خواهد كرد به اين انگيزه مهر تأييد زده است اما بايد حرف هاى سرپرست استقلال كه در اين باره اطلاعات كاملى دارد را هم بشنويم: « عنايتى هنوز با النصر قرارداد دارد و ما نمى توانيم با او مذاكره كنيم. با نظر قلعه نويى به دنبال جذب يك مهاجم براى همراهى تيم در بازى هاى آسيايى هستيم كه تاكنون در خصوص هيچ بازيكنى به نتيجه نرسيده ايم اما هنوز هم مى توانيم در صورت فسخ قرارداد عنايتى او را در همين يكى، دو روز آينده جذب كنيم چرا كه بازى هاى ليگ قهرمانان در آستانه شروع بوده و ما نيز بايد برنامه ريزى هاى خود را انجام دهيم.»
    جويبارى درباره برترى استقلال مقابل صبا مى گويد: «استقلال براى قهرمانى در ليگ بايد مقابل صبا پيروز مى شد و ما براى پيروزى در اين مسابقه برنامه ويژه اى داشتيم ضمن آنكه نيازمند ۳ امتياز اين مسابقه هم بوديم. استقلال بايد در ادامه به همين صورت پيش برود و در تمامى ديدار هاى خود با اقتدار به پيروزى دست يابد تا در نهايت قهرمانى را براى هواداران خود به ارمغان آورد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظرى جويبارى:
    امروز - فردا عنايتى را مى گيريم!

»
    کم کم داشتم از خرید عنایتی نا امید میشدم!
    اما انگار قضیه هنوز جدی هست.

یک مصاحبه از واعظ خوندم که گفته بود پول برای خرید عنایتی نداریم!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تمجيد قلعه نويى از عباسفرد
    ايران ورزشى- آبى پوشان پس از برترى مقابل صبا، ديروز از ساعت ۱۵:30 اولين تمرينات شان را برگزار كردند. در اين تمرين كه بيشتر جنبه ريكاورى داشت قلعه نويى با ۵ دقيقه تأخير با لباس شخصى خودش را به دستگردى رساند و در ابتداى تمرين مانند اكثر اوقات براى بازيكنان صحبت كرد. قلعه نويى با تشكر از تمامى شاگردانش از عباسفرد تمجيد كرد و به بازيكنان قول داد كه به زودى پاداش برترى مقابل صبا و پيش قسط دوم آنها پرداخت خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •