نه بابا پیگیری میکنن مشکلو
نه بابا پیگیری میکنن مشکلو
تست سرعت 3g اپراتور برتر!!! شیراز ساعت نه شب.
![]()
3g که کلا منطقه ماهم اراک تعطیله ولی 4g سرعتم تا یک و نیم مگ هم میره که اونم گیگ دزدی داره
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
من هم مودم هواوی دارم اما همیشه تستها با حسابهای ایرانسل درست بوده.
منبع تست شما باید خودم مودم باشه. نه نرم افزارهای روی سیستم. حتما جایی توی مودم داره که حجم بهش بدی و حجم مصرفی رو نشون بده .
اول یه موجودی از حجم بگیر توی مودم ست کن بعدش یک فایل 10 مگی دانلود کن ببین توی مودم چقدر نشون میده و همونو با ایرانسل مقایسه کن.
راستی مودمتو چند خریدی؟
توی بعضی از قندشکن ها وقتی 10 مگ مصرف می کنی عملا 20 مگ از ترافیکت کم میشه.
مودمو 320 گرفتم. نه قند شکن استفاده نمیکنم. ولی تست کردم. مثلا امروز یه نرم افزار 9 مگی دانلود کردم 12 مگ مصرف کرد. مصرفمم از برنامه ایرانسل من استفاده میکنم
سرعت 3g تو قزوین کلا اومده پایین .تا 30 40 60 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره.4g میشه تا 1.5 مگابایت در ثانیه دانلود کرد ولی 3g که عمومیت بیشتری داره خوب نیست اصلا.
زنگ هم زدیم 700 ولی اصلا رسیدگی نمیشه.فقط 6 صبح تا 7 صبح سرعت خوبه و باقی ساعات روز اصلا جالب نیست.کی قراره سرعت رو ببرن بالا.اینجوری از adsl 256 هم بدتره.
شما می تونی برای دانگل یه روتر 70 80 تومنی تهیه کنی و با اون وای فای داشته باشی.
یه چیزی شبیه این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دانگلهای وای فای دار سیگنال خوبی تحویلت نمی دن.
خوب این تقریبا درسته بالاخره یه دو مگ هم برای آپلوده و یک مگ هم چیزهای دیگه.
شما از توی مودم پلن تنظیم کن و برای تست از فایلهای حجیم استفاده کن مثلا 100 مگ.
برای من توی دانلود 4.03 گیگ 4.6 حجم کم کرد یعنی چیزی حدود 550 مگ آپلود خورده یعنی حدود یک هشتم دانلود میشه آپلود پس آپلود 10 مگ میشه تقریبا 1.25 مگ
خب دوست عزیز واسه چی باید 550 مگ بخوره؟ چجوری شما میگی درسته؟
برای آپلود. 32 تا کانکشن باید یه دیتایی برای سرور ارسال کنن تا پکتی packet رو بگیرند.
یه روش دیگه اینه که روی کانکشن ویندوزت کلیک کن و دریافت و ارسال اونجا رو یادداشت کن بعد یه فایل دانلود کن و مجموع ارسال و دریافت رو از مجموع قبلی کسر کن این میشه ترافیک مصرفی البته توی سرویس های adsl آپلود رایگانه و چیزی از ترافیک سرویس کم نمی کنه.
دریافت یا همون ( دانلود عامیانه ) 24 میلیون بایته تقسیم بر 1024 میشه 24208 کیلوبایت تقسیم بر 1024 میشه 23.64 مگابایت
ارسال هم میشه 7.54 مگابایت
مجموع مصرف = جمع این دو آیتم = مگابیت 31.18 MB نه Mb چون بی کوچیک بیته نه بایت و اگر بخواهی به بیت بگی میشه 249.99 مگابیت 31.18*8
Last edited by ak313; 23-11-2015 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)