خیر
همه رو یکجا نوشته
خیر
همه رو یکجا نوشته
اقا دو سه هفتس من هم در روز چند بار نتم قطع میشه . قبلا اصلا قطعی نداشتم. دلیلش چیه ؟؟؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هیچوقت کشورهای دیگه رو با ایران مقایسه نکن. اونا نه محدودیت ترافیک دارن، نه تفکیک ترافیک و به قول خودتم کف سرعتشون از 16 شروع میشه و البته قیمت هاشونم نسبت به درآمد خودشون بسیار بسیار پایینه
هر سرعتی رو خواستین بدست بیارید تقسیم بر 8 کنید. در واقع این میشه تبدیل بیت به بایت. سرعت 3 مگ میشه 375تا که متاسفانه 95% این سرعت رو تضمین میکنن ( یه دزدی جدید ) که فوقش 350 سرعت دانلود بهتون بده و این مورد به فاصلتون تا مرکز مخابراتی و جدید یا قدیمی بودن سیم کشی منزل هم مربوط میشه
لعنت به همشون. دلم خوش بود از آسیاتک دزد با اون تعرفه های مضخرفش میام های وب که اینجا هم اینجوری ...
بیا های وب به نظرم بازم از اسیاتک بهتره .
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
درورد خدمت دوستان
چند تا نکته هست که خواستم با دوستان در میان بزارم سرشون کلاه نره.
1- اگه تو پنلتون چند تا فشفه دارین که استفاده نکردین. به محض خرید از متد جدید فشفشه ها از بین میره. پس زودتر ازشون استفاده کنین.
2- من برای خودم گزارشی گرفتم که ببینم چقدر مصرف ترافیک داخلی دارم. عددش شاید براتون جالب باشه. فقط 2 درصد
3- شاتل لند جزء سایتهایی هست که های وب اعلام کرده نیم بها محاسبه میشه ولی کافیه برای امتحان برین و ازش یه فایل دانلود کنین. می بنینین که مثلا اگه فایل 2 گیگه دقیقا همون دو گیگ کم میشه نه یک چهارم یا حتی یک دوم. دللیش هم بنا به گفته های وب اینه که سرورهای دانلود شاتل لند نیم بها نیست و ملاک فقط همون تک ای پی هست که اعلام کردیم. و دوستان می تونن از وب گردی در شاتل لند به صورت نیم بها لذت ببرن نه دانلود.
از شاتل لند درست کم می کنه من خودم شکایت کردم و درستش کردن قبلش کامل کم میکرد اما الان نصف کم می کنه ...
اومدن رو سیستمم و مستندات رو دیدن.
سه ماه پیش فیکس شد و الان مشکلی نداره .
دوستان سلام
من یک سال هست که مشتری های وب هستم، از طرح های بلند مدت 16M استفاده میکردم
با قیمت میانگین ماهی 30 تومن، 30 گیگ حجم میداد بهم
تست سرعتم 15 مگابیت رو نشون میداد و سرعت دانلود ثابت 1.8 مگابایت با دانلود منیجر رو داشتم
الان از دیروز با پایان زمان سرویسم و اعمال تعرفه های جدید، قیمت سرویس مشابه با شرایطی که عرض کردم از ماهی 30 تومن به 80 تومن تغییر کرد!!!!
با توجه به کارم باید سرعت بالایی داشته باشم و یوتیوب زیاد استفاده دارم اما حجم ترافیک سنگین نمیخوام
آیا پیشنهاد سرویس جدید و یا اپراتورهای دیگه دارین؟
امکانش هست راهنماییم کنید
من بارها امتحان کردم دقیقا از شاتلند نصف حساب میکنه ، قدیم رو نمیدونم ولی الان کاملا اکیه.
الان دیدم که محل سکونتتون تنکابنه. من فکر کردم تهران هستین. فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدره؟ سیم کشی خونتون مربوط به چند سال پیش میشه و مدل مودمتون چیه؟ مدل مادربوردتونم بگید میخوام ببینم تکنولوژی درگاه LANش چیه
دوست عزیز در حال حاضر های وب داره بهترین رو ارائه میده کوچ نکن که پشیمون میشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)