به قول معروف از خرس مو کندن هم غنیمته. ممنون از راهنماییت
به قول معروف از خرس مو کندن هم غنیمته. ممنون از راهنماییت
سلام دوستان
من امروز زنگ زدم گفتن پدافند هوایی سمنان افتادم اگه کسی اطلاعی چیزی داره لطفا راهنمایی کنه
سپاس فراوان
سلام مجدد
دوستان اینجا اگه کسی میتونه مارو راهنمایی کنه ...
1- من که خاتم افتادم و دوره تکمیلی هم دارم، ظاهرا میگن حدود 10 روزی باز هم باید بریم پادگان، ظاهرا بچه های خاتم همه هم این 10 روز رو باید برن تهران، یه توضیحی بدید این 10 روز حتما تهرانه(من بچه ااستان فارسم)؟ بعد توی این 10 روز برنامه چیه؟ ما که تکمیلی داریم که دیگه نباید آموزشی داشته باشیم...
2- کلا در ورد خاتم توضیح بدین، کاراش چیه؟ ساعتای کاری؟ حقوق؟ شرایط خوابگاهی؟ غذا؟ و ... ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ...
منم امروز نظام وظیفه بودم گفت افتادی 01 تهران.احمد از اهواز.اگه کسی از اهواز هست خودشو معرفی کنه آشنا بشیم
نظام وظیفه زنگ زدم
آموزشی هوا و فضا اردکان یزد
جالبه هر کسی یه جایی افتاده!!!
04 بیرجند نبووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من اعزامی 6/1 افتادم نیروی دریای ارتش سیرجان
من مشکل پزشکی دارم و میخوام تمدید کنم یه دوره
آیا دوباره همین جا میوفتم یا کدم عوض میشه؟
دوستان یه سوال فنی
من ناحبه دانشجویی پذیرش گرفته بودم و البته مسولش هم حتی حدود 2هفته پیش بهم زنگ زد که من پروندتو بردم نیروی سرباز سپاه استان و اسمت به عنوان سرباز ما وارد سیستم شده. حالا که زنگ زدم نظام وظیفه تهران , میگه افتادی پدافند هوایی سمنان.
یعنی ممکنه که همچین اتفاقی افتاده باشه یا نه؟(موندم بخدا از اون طرف میخواستم سپاه بیفتم که در خونم باشم و از اون ور خدا رو شکر میکنم که نیرو انتظامی نیفتادم)
سپاس
Last edited by myreza_12345; 31-07-2013 at 11:15.
آقا ما به این سایت مدیونیم... که بالاخره با وجود این که نیروی انتظامی کد خورده بودم بالاخره جذب خاتم شدم
مخصوصا به دوست عزیزم آقای آرش که الآن داره خدمت میکنه ...
واسه همین تصمیم گرفتم همونطور که دوستان اینجا به من لطف داشتن منم متقابلا اگه کمکی ازم ساختس در خدمت دوستان باشم.
آقا کسی اگه در مورد تمدید، تغییر کد، خاتم و اینا سوالی داره اگه از دستم ساخته باشه در خدمتم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)