فعلا صبانت تو وب گردي اول فقط يكم گرانتر جشنواره خيلي كم
شاتل جايگاه دوم
اصلا هم حجم خوري نداره
به شخصه هميشه چك ميكنم
اگر ميتونين اول صبانت بعد شاتل
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
فعلا صبانت تو وب گردي اول فقط يكم گرانتر جشنواره خيلي كم
شاتل جايگاه دوم
اصلا هم حجم خوري نداره
به شخصه هميشه چك ميكنم
اگر ميتونين اول صبانت بعد شاتل
سلام دیگه جشنواره اینا اصلا نمیذاره
دوم اینکه هنوز فیس و یوتیوب سایتای https بازن یا نه جلوشونو گرفته صبانت
اره يكم گدا تشريف داره
فعلا كلا بسته
ولي وبگردي عالي داره
وبگردی های وبم عالیه
سرعتش اعذاب میده ادمو بیام اینورم کلا خسیس بازی میخواد دراره
پارس هم بسته جدید اورده موندم برم رو پارس یا همین های وب بمونم
فقط همین های وب پارس و مخابرات و صبانت محل ما سرویس میدن
بود صد در صد رو شاتل میرفتم
شاتل فعلا پهنا كم آوردن شديدا سر شب سرعت مياد پايين تا ٥ مگابيت
انگار محدود ميكنن به همه برسه
به نظر من جابه جا نشو فعلا همه كم و بيش مثل هم هستن
با توجه به تصويب دولت مبنى بر اينكه محدوديت حجمى لغو شود كسى اظلاع دارد كه سرويس هاى اينده صبانت چه جوريه؟
منهم فردا طرحم تمومه و از این صبانت گدا و گرون فروش میرم بحث یک ذره گرونتر هم نیست جشنواره هاش رو دقیقا دوبرابر قیمت دیگران داره میده یعنی هر گیگ بالای دو تومن میافته. همون چهارتا طرح مثلا جشنواره هم که گذاشته بودند باز یکیش رو که کمی بهتر بود یکسال صد گیگ رو بخاطری که حوصله جابجا شدن نداشتم تصمیم داشتم بگیرم تا دو هفته پیش بودش اما حالا حذف کردن . خوشبختانه همه شرکتها تو مرکز ما پورت خالی دارند پارس آنلاین و شاتل طرح های خوبی دارند نمیدونم کدوم یک وبگردی بهتری دارند شاتل یکسالش شصت گیگ میده 85 تومن شش ماه هم هدیه اکانت تلوزیون اینترنتی نماوا روش میده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
وبگردی صبا از همه بهتر بعدش شاتل
دوستان در رابطه با تخلیه خط تا چند روز طول بدن قانونی است یعنی بیش از اون میشه شکایت کرد به 195؟ من قبلا اسیاتک که درخواست تخلیه دادم چند لحظه بعد برام مسج اومد که در لیست جمع آوری هستید و 24 ساعت هم نشد که تخلیه شد. اما الان صبانت رو صبح که زنگ زدم فقط با اکراه یه شماره موبایل گرفته میگه میدیم بچه های بخش جمع آوری تماس بگیرند یک هفته تا ده روز هم طول میکشه! نه مسجی اومده نه تو حساب کاربری زده که در لیست جمع آوری هستید الان اگه دیر شد من چطو باید ثابت کنم که درخواست داده بودم؟تو سایتش هم که جایی برای ثبت نداره
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام به همگی
9 روز دیگه بستم تموم میشه بسته ترکیبی یکساله داشتم برا تمدید سرویس به تعرفه ها که نگاه کردم صبانت بکل دانلود رایگان شبانشو برداشته !!! هر روز بدتر از دیروز ...
دانلود شبانه برام خیلی مهمه فیلم و سریال و گیم میذارم برا دانلود ، تنها دلخوشی زندگیمون ازمون گرفتن :/ نباشه باید سر به بیابون بذارم ...
یعنی چه خاکی بریزم تو سرم :// دوستان کدوم سرویس دهنده شبانه رایگان داره الیته قیمتش هم منصفانه باشه ؟ ممنون .
Last edited by AMIN 2014; 11-08-2017 at 05:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)