چه رنگیه ؟ با سی دی که کانفیگ نمیکنی ؟
بذار خیالتو راحت کنم ! اگه اهل ریسک نیستی اصلا سراغ چنین مارکهایی نروچون خبری از پشتیبانی نیست در صورت بوجود اومدن مشکل ! چقدر میخوای هزینه کنی واسه مودم ؟
چه رنگیه ؟ با سی دی که کانفیگ نمیکنی ؟
بذار خیالتو راحت کنم ! اگه اهل ریسک نیستی اصلا سراغ چنین مارکهایی نروچون خبری از پشتیبانی نیست در صورت بوجود اومدن مشکل ! چقدر میخوای هزینه کنی واسه مودم ؟
به عنوان یک کارشناس مودم جواب سوالم رو مربوط به چیپ مودم یا کارت گرافیک نگفتی؟!این چیپها ساخت کجا هستند!!
رنگ مودم ک سفید و با سی دی خودش کانفیگ میکنم دوست عزیز
کارشناس که نیستم اما تا جایی که میدونم تعداد شرکتهایی که واسه چنین مودمهایی چیپ تولید میکنن کمه و بنابراین تقلبی نمیتونن باشن اما مودم که فقط چیپست نیست بلکه قطعات دیگه ای هم روی برد وجود داره ! حتی فیرمور هم خیلی خیلی تاثیر داره در کارایی مودم !!
بارها دوستان در این تاپیک گفتن با سی دی کانفیگ نکنین !
قطعات روی برد مگه همه ساخت چین نیستند؟!مگه کیفیت قطعات با توجه به ساخت چین بودن فرق میکنه؟اسم قطعات روی برد مودم رو میتونی نام ببری؟!
بستگی به گارانتی کننده داره:
- هر گونه تغییر یا از بین رفتن نرم افزار داخلی دستگاه (Frimware ) توسط اشخاص غیر مجاز شامل گارانتی نخواهد بود.
[QUOTE=leo.unique;8190098]کارشناس که نیستم اما تا جایی که میدونم تعداد شرکتهایی که واسه چنین مودمهایی چیپ تولید میکنن کمه و بنابراین تقلبی نمیتونن باشن اما مودم که فقط چیپست نیست بلکه قطعات دیگه ای هم روی برد وجود داره ! حتی فیرمور هم خیلی خیلی تاثیر داره در کارایی مودم !!
بارها دوستان در این تاپیک گفتن با سی دی کانفیگ نکنين!
ممنون پس چ شكلي كانفيگ كنم داداش؟شرمنده![]()
این بند مربوط به شرکت ایزیه درسته ؟ گارانتی کننده محصولات دی لینک![]()
من همچنان منتظر جوابتون هستم با تشکر
دوستان من چكار كنم؟كانفيگ مودم دي لينك 2730u سفيد رنگ ميگم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)