تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1691 از 2376 اولاول ... 69111911591164116811687168816891690169116921693169416951701174117912191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,901 به 16,910 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

استقلال برای قهرمانی باید صبا را می برد
    نظری جویباری: فقط دو روز دیگر برای جذب عنایتی صبر می کنیم!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرپرست تیم استقلال تهران در خصوص مسائل اخیر پیرامون جذب عنایتی گفت: وضعیت عنایتی هنوز مشخص نیست و فقط دو روز دیگر برای جذب وی صبر می کنیم.

نظری جویباری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: عنایتی هنوز با االنصر قرارداد دارد و ما نمی توانیم با او مذاکره کرده و وی را به استقلال بیاوریم.
    وی ادامه داد: طبق نظر قلعه نویی به دنبال جذب بازیکن برای همراهی تیم در بازی های آسیایی هستیم که تاکنون در خصوص هیچ بازیکنی به نتیجه نرسیده ایم اما هنوز هم می توانیم در صورت فسخ قرارداد عنایتی او را در همین مدت دو روز آینده جذب کنیم چراکه بازی های لیگ قهرمانان در آستانه شروع بوده و ما نیز باید برنامه ریزی های خود را انجام دهیم.
    وی در رابطه بازی با صبا به ایسکانیوز گفت: استقلال برای قهرمانی در لیگ باید مقابل صبا پیروز می شد و ما برای پیروزی در این مسابقه برنامه ویژه ای داشتیم ضمن آنکه نیازمند 3 امتیاز این مسابقه هم بودیم.
    نظری جویباری با تاکید بر ادامه روند رو به رشد استقلال خاطر نشان ساخت: استقلال باید در ادامه به همین صورت پیش برود و در تمامی دیدار های خود با اقتدار به پیروزی دست یابد تا در نهایت قهرمانی را برای هواداران خود به ارمغان آورد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

شکست طرح انتقال سرخابی به وزارتخانه ها
    ورزش > فوتبال داخلی - به رغم موافقت رئیس‌جمهور با واگذاری استقلال و پرسپولیس به وزارتخانه‌ها ، وزارت صنایع هم از پذیرش چنین خواستی امتناع کرد.

دو هفته قبل بود که رئیس سازمان ورزش از طرح این سازمان برای واگذاری تیم‌های محبوب پایتخت به وزارتخانه‌های صنایع و راه خبر داد. در این طرح که موافقت ریاست جمهوری هم پای برگه اش پاراف شده بود ، دو وزارتخانه راه و صنایع ماموریت پیدا می‌کردند برای مدت 5 سال به نمایندگی از سازمان ورزش هزینه های دو تیم استقلال و پرسپولیس را اداره کنند. در این طرح آمده بود برای بسترسازی در راه خصوصی شدن دو تیم محبوب پایتخت ، وزارتخانه‌های یادشده ماموریت می‌یابند تا با کمک اسپانسرینگ شرکت های نیمه دولتی وابسته شان ، هزینه تیم های فوتبال پایتخت را تامین کنند. همچنین در مدت 5 سال باید نیمی از هزینه ساخت ورزشگاه اختصاصی 50 هزار نفره برای هر یک از این تیم ها را وزارتی که اداره تیم را بر عهده می‌گیرد بپردازد.
    در همان ابتدای اعلام این طرح درحالی‌که اکبر محرابیان ، وزیر صنایع پیام ریاست جمهوری را برای کمک به مردم غزه به ونزوئلا برده بود ، حمید بهبهانی ، وزیر راه و ترابری ، مخالفتش را با واگذاری استقلال به این وزارتخانه اعلام کرد. به همین دلیل بود که همزمان با اعلام خبر یادشده ، این شایعهخ قوت گرفت که استقلال باری دیگر زیر پوشش وزارت رفاه برود. با این وجود خیلی زود وزارت رفاه هم از این مسئولیت سر باز زد. اولین کسی که مخالفتش را با این طرح اعلام کرد ، یوسف پور رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی بود ، بزرگترین شرکت نیمه خصوصی وابسته به وزارت رفاه که می تواند بهترین حامی استقلال باشد. او در این باره گفت:« تجربه بار قبل مان باعث شده که پشت دست مان را داغ کنیم و دیگر هیچ وقت به فوتبال نزدیک نشویم.»
    مصری وزیر رفاه هم هیچگاه میانه خوبی با تیمداری ندارد. او که خود زمانی عضو هیات مدیره استقلال بود به محض رسیدن به وزارت ، استقلال را به سازمان تربیت بدنی پس داد.
    در همین حال ، با اینکه به نظر می‌رسید وزارت صنایع به عنوان بزرگترین حامی تیم‌های لیگ برتر با بیش از 8 تیم صنعتی در شهرستان های کشور ، حامی مالی پرسپولیس شود ، وزیر صنایع هم مخالفتش را با این انتقال اعلام کرد. محرابیان در این باره به ایسنا گفت:« در حال حاضر شرایط برای واگذاری باشگاه پرسپولیس به این وزارتخانه فراهم نیست. وزارت صنایع و معادن حامی همه‌ی تیم‌های ورزشی بزرگ از جمله باشگاه پرسپولیس بوده، اما به نظر می‌رسد که در حال حاضر شرایط برای واگذاری این باشگاه به وزارت صنایع و معادن وجود ندارد. »
    این پاسخ مخالف خط بطلانی است بر طرح سازمان ورزش برای واگذاری استقلال و پرسپولیس به وزارتخانه ها. طرحی که با انتقاد شدید نمایندگان مجلس مواجه شده بود و آرین منش ،نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس آن را در تضاد آشکار با سیاست های کلی نظام برای کوچک کردن حجم مدیریت دولتی است.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

مدافع تیم مس كرمان با اقدامش در پایان دیدار این تیم برابر پرسپولیس و گرفتن پیراهن علی كریمی به سوژه برخی خبرنگاران تبدیل شد.

امیرحسین صادقی كه چندی پیش اعلام كرده بود دیگر حاضر نیست پیراهن استقلال را برتن كند روز گذشته حرف تازه‌ای زد. او كه پیش از فرا رسیدن نیم‌فصل گفته بود از پرسپولیس پیشنهاد دارد در این خصوص نیز صحبت كرد.
    این بار نتوانستید پرسپولیس را شكست دهید.
    بازی خوب و سنگینی بود اما متاسفانه ما نتوانستیم از موقعیت‌هایمان استفاده كنیم و این شد كه بازی را مساوی كردیم.
    كدام موقعیت‌ها؟ منظورت تك‌به تك فراز فاطمی است؟
    در كل گفتم. البته موقعیت فراز هم مانند تك‌به تك حمودی حیف شد اما در فوتبال همیشه از این قبیل اتفاقات رخ می‌دهد و یك امر بدیهی است. ما كلا بدشانس هستیم. همیشه در بازی‌هایی كه مساوی كردیم یا شكست خوردیم موقعیت‌های زیادی را از دست داده‌ایم. شاید باور نكنید اما در مسابقاتی كه برنده از زمین بیرون آمده‌ایم هم بدشانسی داشته‌ایم. اگر این بار این بدشانسی نصیبمان نمی‌شد پرسپولیس را شكست می‌دادیم.
    یعنی پرسپولیس مستحق تساوی هم نبود؟
    ما باید در همان نیمه اول كار را تمام می‌كردیم.
    در مورد گلی كه خوردید حرف نمی‌زنی؟
    آنها روی تاكتیك اوت دستی به گل رسیدند و هیچ سیستم مشخصی برای رسیدن به گل نداشتند. توپ زیرپای كریمی افتاد و شوت او هم در ریباند به نوری رسید.
    كدامیك از مدافعان مس مقصر بود؟
    هیچكدام. ما در آن لحظه بازیكنان خودمان را پوشش داده بودیم و هنگام ریباند هیچكس مقصر نیست. توپ سریع برگشت خورده از دروازه زیرپای نوری افتاد.
    پرسپولیس چطور بود؟
    آنها خیلی خوب بازی كردند و امیدوارم در ادامه فصل هم نتایج خوبی كسب كنند. به بازیكنان پرسپولیس تبریك می‌گویم چون آنها با وجود شرایط حاكم بر تیم‌شان توانسته بودند خیلی خوب تمرین كنند و مطمئن هستم با همین روند موفق خواهند بود.
    دلیل تعویض پیراهنت با علی كریمی در پایان بازی چه بود؟
    دلیل خاصی نداشت.علی كریمی، علی كریمی است و دوستش دارم و از او خواستم پیراهنش را به من بدهد و او هم در عوض پیراهن مرا گرفت.
    اما گفته شده بود كه تو اصرار داشتی با پیراهن كریمی مصاحبه كنی؟
    این موضوع درست است اما این اتفاق فقط از سوی یك خبرنگار تلویزیونی كه فكر می‌كنم استقلالی بود رخ داد. من روی پیراهن كریمی كاور باشگاه‌مان را پوشیده بودم اما آن خبرنگار به من اصرار داشت كه لباسم را عوض كنم تا با من مصاحبه كند و من هم به او گفتم كه او با من قصد مصاحبه دارد یا با پیراهنم. این شد كه برخی فكر كردند من اصرار خاصی نسبت به این موضوع دارم.
    چرا این كار را كردی؟
    این بار اولم نبود كه از بازیكنان پرسپولیس پیراهن می‌گرفتم. من در خیلی از داربی‌ها پیراهن بازیكنان مورد علاقه‌ام را گرفته‌ام و الان هم آنها را دارم و هر كس می‌خواهد آنها را نشانش می‌دهم.
    پیراهن كدام بازیكنان پرسپولیس را داری؟
    كریم باقری، نصرتی و بهروز رهبری‌فرد. این هیچ مشكلی ایجاد نمی‌كند.
    شنیدیم مشكلت با استقلال برطرف شده است؟
    بله. من هوادارانی كه به من فحاشی كرده بودند را به خاطر امیرخان بخشیدم.
    با این همه به نظر می‌رسد دوست داری پایان فصل به پرسپولیس بپیوندی؟
    هنوز هیچ چیز مشخص نیست. اگر هم از استقلال پیشنهاد داشته باشم به این تیم باز خواهم گشت. در غیر این صورت اگر از پرسپولیس پیشنهاد داشته باشم شك نكنید كه راهی این تیم خواهم شد.
    پیش از بازی هم حرف از پرسپولیسی شدنت بود؟
    در مورد رحمتی هم چنین اخباری مطرح شده بود اما در مورد خودم باید بگویم كه هرگز این حرف و حدیث‌ها در بازی من تاثیری نخواهد داشت. من به پرسپولیس علاقه قلبی دارم اما همه دیدند كه برابر این تیم آنقدر خوب بازی كردم كه كسی از آن قبیل حرف و حدیث‌ها برایم درست نكند.
    از آن حرف‌هایی كه در مورد رامین محرم‌نژاد می‌گفتند؟
    به خدا آن بنده خدا پاس گل نداد و اشتباه كرد. اگر این طور بود من هم پس از آن اشتباهم برابر استقلال اهواز كه به سه امتیاز آن بازی نیاز حیاتی داشتیم باید به استقلال اهواز می‌رفتم. من همیشه به پیراهنی كه بر تن دارم عرق داشته و دارم و مثل بعضی از بازیكنان كه خودشان می‌دانند چه كسانی را می‌گویم غیرعادی بازی نخواهم كرد و تیم را به پول نمی‌فروشم.

منبع:روزنامه گل

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

حمایت مشکوک قلعه نویی از سازمان لیگ

ورزش > چشم‌انداز - مهر سازمان لیگ به یکباره به دل امیر قلعه نویی و مجید بصیرت دو منتقد بزرگ عزیزمحمدی افتاد، عزیزمحمدی که از عوامل فشار به برنامه نود بود.

« من باید تشکر کنم از سردار عزیزمحمدی به خاطر برنامه‌ریزی منظم لیگ.» امیر قلعه نویی پس از برد صبا ، بیش از 5 بار این جمله را تکرار کرد.
    این واکنش عجیب از امیر قلعه‌نویی به‌قدری اغراق‌ آمیز به نظر می‌رسید که همگان تصور کنند ، حمایت از تصمیمات سازمان لیگ ، ابلاغیه‌ای جدید از سوی سازمان ورزش است نسبت به اتفاقات برنامه های اخیر نود.
    برنامه‌ریزی بازی‌های لیگ برتر یکی از دلایلی بود که عادل فردوسی پور مجری نود برای آن با رئیس سازمان لیگ برتر جنگ لفظی پیدا کرد و سردار محمدی وقتی در برابر انتقادات عادل حرفی برای گفتن نداشت ، بحث را ارزشی کرد و او را متهم به زیر پاگذاشتن ارزشهای نظام ، دور شدن از آرمان‌های شهدای جنگ تحمیلی کرد. پس از جنگ نود با سازمان ورزش و فدراسیون فوتبال که منجر به صدور دستورالعمل تحریم نود شده بود . گفته‌های قلعه نویی که در پایان بازی تیمش با برق یکی از کسانی لقب گرفت که نود را تحریم کرد ، در حمایت از عزیز محمدی شک برانگیز بود. شک برانگیز از این جهت که شاید او دستور جدیدی را اجرا می کند، فازی جدید در تقابل با خواست مردم. قلعه نویی دوبار در کنفرانس مطبوعاتی وپس از آن در گفت و گو با تک تک برنامه های تلویزیونی گفت:« باید از سردار تشکر کنم که بسیار منظم برای تیم ما برنامه ریزی کرده است. برنامه های لیگ هرچند فشرده است اما به بهترین شکل چیده شده و ما را در رسیدن به موفقیت در بازی‌های لیگ ، لیگ قهرمانان و جام حذفی یاری می کند.»
    امیر قلعه نویی خود اولین کسی بود که در چند هفته گذشته به شدت از برنامه ریزی سازمان لیگ برای بازی های لیگ برتر انتقاد می کرد اما این بار او به یکباره تغییر موضع داده بود. آن هم در شرایطی که تیمش بر اساس همین برنامه در تاریخی داربی را برگزار کند که فقط 24 ساعت پس از بازی سنگین تیم ملی با کره جنوبی ، داربی برگزار می‌شود و دو هفته بعد از این اتفاق آنها باید در بازه ای 12 روزه دو بازی خارج از خانه برابر ذوب آهن و پیکان داشته باشند و درست پس از این چالش دشوار به جده سفر کنند تا مقابل الاتحاد ، اولین بازی آسیایی امسال شان را برگزار کنند. با این شرایط چرا قلعه نویی در تشکر از عزیزمحمدی اصرار داشت؟؛« من بارها که احساس می‌کردم آنها ضعف داشتند انتقاد کردم اما حالا که احساس می‌کنم کارشان معقول است وظیفه ام می دانم که سپاسگذارشان باشم.» حتی در شرایطی که استقلال باید روز اول فروردین به میدان برود؟؛« بله ما به سازمان لیگ اعلام کردیم که اگر برنامه ای منسجم داشته باشند با آنها همکاری می‌کنیم و مشکلی هم برای بازی در روز اول فروردین نداریم.»
    این عریف‌ها درحالی از سوی قلعه نویی نصیب محمدی می‌شود که منابع آگاه درست در حین برگزاری بازی تیم های استقلال و صبا از تماس تلفنی یکی از مقامات ارشد سازمان ورزش با مدیر استقلال خبر دادند . تماسی که در آن آخرین رهنمودها به مدیریت تیم پرطرفدار در اتخاذ موضع مناسب نسبت به برنامه نود اعلام شد. لیدرها پس از این تماس توجیه شدند که پس از سوت بازی دیگر تحت هیچ شرایط نباید سکوها نامی از فردوسی پور به زبان بیاورند و توهینی به سازمان ورزش از سوی سکوها انجام نگیرد . پس با توجه به چنین تماسی سخنان قلعه نویی هم شاید می توانست حکمی از بالا باشد. حکمی که به احتمال فراوان به دیگر تیم های حاضر در لیگ قهرمانان هم می توانست ابلاغ شده باشد. مجید بصیرت سرپرست سپاهان هم که هفته قبل به شدت از سازمان لیگ انتقاد کرده بود با موضع موافقش نسبت به سازمان لیگ این ظن را تشدید می کند؛« واقعا برنامه ریزی در شرایطی که لیگ 18 تیمی است ، کار را سخت می کند. من فکر می کنم ،آقای عزیز محمدی بهترین تصمیم را گرفته اند.»
    اما دلیل این همه چرخش در گفته های مسئولان این تیمها چه می تواند باشد؟ سردار عزیز محمدی در این باره به خبرآن‌لاین می‌گوید:« قبل از هر چیز لطف آقایان قلعه نویی و بصیرت است اما خب ما برنامه‌ای را برای این تیم ها ریختیم که دیگر تغییر نمی کند و به رغم فشردگی مسابقات ، سعی زیادی شده تا این تیم ها بیشترین زمان استراحت را داشته باشند. این برنامه دیگر تغییر نمی کند و این دلیل است که رضایت مسئولان تیم ها را به همراه داشته است.»
    برنامه ریخته شده برای تیم‌ها این قدر منظم است که حتی به گفته محمدی بازی‌های اول فروردین یعنی روز عید نوروز هم در تاریخ معین انجام می‌شوند. البته بصیرت معتقد است که بازی اول فروردین آنها تاریخش عوض می‌شود ولی او در پاسخ به این سئوال که آیا توصیه ای به حمایت از سازمان لیگ شده که او اینگونه تغییر موضع داده است ، می گوید:« هیچ توصیه ای نشده. من فقط خودم را جای عزیز محمدی می‌گذارم و در ک می کنم این برنامه ریزی چقدر دشوار است.» جالب است که این هم ذات پنداری به یکباره در شرایط فعلی در بصیرت و قلعه نویی ایجاد شده است. افشین پیروانی سرمربی پرسپولیس که به نظر می رسید خیلی از فشردگی بازیها رضایت ندارد ، در پاسخ به سوال مشابه خبرآنلاین درباره برنامه لیگ سکوت کرد و خواست پاسخ این را در روزهای بعد بدهد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

تشكر باشگاه استقلال از هوادارانش

حضور 55 هزار نفر در ورزشگاه آزادی برای حمایت از استقلال در مقابل صبای قم، مسئولان این باشگاه را مجاب به تشكر از هواداران خود كرد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، باشگاه استقلال بیانیه‌ای از كلیه هوادارانی كه در دیدار استقلال و صبای قم در ورزشگاه آزادی حضور یافتند تشكر كرد و از هواداران درخواست كرد تا حمایت خود را از استقلال در بازی‌های بعدی این تیم كه بسیار حساس است ادامه داده و حضور پرشوری در ورزشگاه‌های ایران داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: تمام تلاش خود را انجام می‌دهم تا در تیم ملی مفید و موثر باشم.

سیاوش اكبرپور، اظهار كرد: بسیار خوشحالم كه به تیم ملی دعوت شدم. از زمانی كه تصمیم به بازگشت به فوتبال ایران از لیگ امارات گرفتم و كار خود را با استقلال آغاز كردم، هدف اصلی‌ام این بود كه بتوانم توانایی‌های خود را بیشتر به كادرفنی تیم ملی نشان دهم و شانس حضور در تیم ایران را پیدا كنم. اكنون هم كه این فرصت را یافته‌ام، تمام تلاش خود را انجام می‌دهم تا در تیم ملی موثر و مفید باشم.

وی افزود: این موضوع كه در بازی مقابل تایلند به میدان بروم، به نظر علی دایی بستگی دارد، با این حال هر فرصتی را كه بدست آورم، به هیچ عنوان آسان از دست نخواهم داد.

اكبرپور درباره‌ی احتمال تشكیل زوج خط حمله‌ی استقلال در تیم ملی نیز گفت: در هر صورت من و آرش برهانی با یكدیگر بسیار هماهنگ هستیم و به خوبی همدیگر را در زمین پیدا می‌كنیم اما، واقعیت این است كه تیم ملی از مهاجمان بسیار خوبی برخوردار است و بی‌تردید بهترین بازیكنان برای حضور در تركیب انتخاب می‌شوند. البته هر بازیكنی كه به تیم ملی دعوت می‌شود، شایسته است.

اكبرپور افزود: خوشبختانه كادرفنی تیم ملی نشان داده است كه به خوبی بازی‌های لیگ برتر را زیرنظر دارد و فرصتی كه اكنون در اختیار بازیكنان جوان و پر از انگیزه‌ی لیگ برتر قرار داده شده است، بی‌تردید به نفع تیم ملی خواهد بود.

اكبرپور درباره‌ی بازی ایران و تایلند نیز گفت: در هر صورت تیم ایران نتیجه‌ی خوبی مقابل سنگاپور گرفت اما، تایلند به مراتب تیم بهتری است و به خصوص در خانه می‌تواند حریف سرسختی برای ما باشد. اما، اطمینان دارم كه تیم ایران توانایی شكست دادن تایلند را دارد. بی‌تردید هدف اصلی تیم ملی بازی مقابل كره جنوبی است و بازی با تایلند می‌تواند یك بازی تداركاتی بسیار جدی پیش از این بازی باشد البته ما نباید تایلند را دست كم بگیریم.

وی افزود: تمام تلاش خود را در تمرینات انجام می‌دهم تا بتوانم نظر علی دایی و كادرفنی را جلب كنم تا حضورم در تیم ملی موقتی نباشد.

سیاوش اكبرپور درباره‌ی وضعیت تیم فوتبال استقلال تهران نیز گفت: به لطف خدا شرایط تیم روز به روز بهتر می‌شود. روند صعودی استقلال با قدرت ادامه دارد و خوشبختانه در بازی حساس مقابل صبا باتری نیز توانستیم پیروز شویم. این پیروزی برای ما بسیار ارزش داشت چرا كه علاوه بر شكست دادن یكی از تیم‌های خوب لیگ برتر توانستیم فاصله‌ی خود با سایر رقیبان در صدر جدول را بیشتر كنیم.

وی افزود: استقلال به خوبی نشان داده است كه شخصیت قهرمانی در لیگ برتر را دارد و اگر در ادامه‌ی مسابقات بتوانیم همین روند خوب فعلی را حفظ كنیم، بی‌تردید قهرمانی در لیگ برتر دور از انتظار نخواهد بود.

اكبرپور تصریح كرد: علاوه بر لیگ برتر استقلال در لیگ قهرمانان آسیا نیز یكی از تیم‌های مدعی خواهد بود و بی‌تردید برای موفقیت در این رقابت‌ها وارد لیگ قهرمانان خواهیم شد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این علیرضا یه بار گل های استقلال و برق رو گذاشته بود... از کدوم سایت میذاری علیرضا؟
    منظورت کدوم علیرضا هست؟
    اینجا علیرضا زیاده!

من که یادم نیست اینجا گلهای استقلال را گذاشته باشم معمولا عماد میذاره.
    اما حالا این گل اول استقلال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گل دوم استقلال
    کد:
    اگه لینکهاش مشکل داشت برید اینجا دانلود کنید.
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بابا جمع کنين اين صحبتهارو

آخه آدم اينقدر يه جا نديده بودين ؟

فصل پيش يه نگاه مينداختين به آزادي توي بازيهاي سرورتون بعد ...

شما تاپیک نداری؟
    Last edited by AntAreS; 24-01-2009 at 22:55.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این بحثهارابی خیال شید ترکیب بعدی استقلال به نظرتون چی هست؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

در حالیکه هنوز هیچ کارشناس داوری فوتبال(منظورم از کارشناس داوری فقط و فقط نصیرزادس)در این باره اظهار نظر نکرده،اون دروغ گذاری کثیف با جعل تیتر afc(تازه مگه afc کارشناس داوریه؟یه خبرنگار مورد اعتماد تو ایران داره واسش خبر میفرسته)شروع به ایجاد حاشیه کرده.

در ضمن این دروغ گذاری تو این دو سه روز مدام داره از لنگیا و اون صحنه ای که گل خوردن میگه،ولی اصلا در مورد یک صحنه مشکوک که توپ به دست دفاع لنگ خورد صحبت نمیکنه!
    منم وقتی اون خبرو خوندم شک کردم. آخه هیچ وقت پیش نمیاد afc در مورد یه بازی تو لیگ یه کشور اینطوری اظهار نظر کنه... این بیشتر به تیتر روزنامه ها و خبرگزاری های زردی مثل خودشون میخوره نه کنفدراسیون فوتبال آسیا... متاسفم که هیچ برخوردی نمیشه... فکر نکنم گناه دروغگویی از بازی کردن تیم فوتبال نوجوانان با بانوان کمتر باشه....
    خوشحالم بالاخره یک آدم باسواد سکان هدایت کمیته انظباطی رادردست گرفته
    باسواد اما چه سوادی ؟ دکترای فلسفه و منطق چه ربطی به کمیته انضباطی فوتبال داره ؟ حداقل مدرک حقوق داشت یه چیزی...
    بابا جمع کنين اين صحبتهارو

آخه آدم اينقدر يه جا نديده بودين ؟

فصل پيش يه نگاه مينداختين به آزادي توي بازيهاي سرورتون بعد ...
    یکی پست این بابا رو گزارش کنه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •