تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1690 از 3347 اولاول ... 690119015901640168016861687168816891690169116921693169417001740179021902690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,891 به 16,900 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام. دوستان ممنون میشم کمک کنید. مودم 4g ایرانسل گرفتم ولی مصرف اینترنتش خیلی بالاست و سریع ترافیک تموم میشه جوری که الان 48 ساعته با وبگردی و تلگرام و این چیزا و بدون دانلود حدود 1 گیگ مصرف کرده. تنظیمات خاصی داره؟ ممنون میشم کمک کنید

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    هیچ تنظیمی نداره حتما برنامه های گوشیت داره آپدیت میشه در پس زمینه، تلگرام که حتما عکس ها ها و ویدئوها و فایل بصورت اتوماتیک دانلود میشه طبیعی هست که اینقدر مصرف کردی

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

نه دوست عزیز. با دیتا گوشیم که وصل میشم به 4g ایرانسل اصلا انقد مصرف ندارم. ولی خودم یه بار چک کردم. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم حجمو دو برابر کم کرد

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز. با دیتا گوشیم که وصل میشم به 4g ایرانسل اصلا انقد مصرف ندارم. ولی خودم یه بار چک کردم. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم حجمو دو برابر کم کرد

سلام. دوستان ممنون میشم کمک کنید. مودم 4g ایرانسل گرفتم ولی مصرف اینترنتش خیلی بالاست و سریع ترافیک تموم میشه جوری که الان 48 ساعته با وبگردی و تلگرام و این چیزا و بدون دانلود حدود 1 گیگ مصرف کرده. تنظیمات خاصی داره؟ ممنون میشم کمک کنید

کل مصرفم 2 گیگ بوده 4 گیگ کم کرده جالبه اینو شما اسمشو چی میزارین؟ ایا دوزدی نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دقیقا دزدیه دیگه. کل اینترنتم زیر و رو کردم راه حلی پیدا نکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کل مصرفم 2 گیگ بوده 4 گیگ کم کرده جالبه اینو شما اسمشو چی میزارین؟ ایا دوزدی نیست؟
    شما به این مودم چه سیستم‌هایی رو وصل کردین؟ اصلن نوع مودم چیه؟ از این USBها یا از اینایی که وای‌فای دارن و می‌شه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد؟

از کجا متوجه شدین که خودتون دقیقن چه مقدار مصرف کردین؟ نرم‌افزار مانیتورینگ روی سیستم‌هاتون دارین که مقدار مصرف رو ثبت کنه؟

در ضمن ترافیک اینا فکر کنم مجموع دانلود و آپلود رو با هم حساب می‌کنه. البته قاعدتن، مقدار آپلود کمه. اما به هر حال هر دو تا رو باید آمارش رو داشته باشین.

------------------------------------------
    اگه 100% مطمئن باشین که ترافیکتون مثلن 1 گیگ بوده اون 2 گیگ مصرف نشون داده، حتمن مثل این ماشینای دیزلی فولکس برنامه مودم رو دستکاری کردن که مصرف رو دو برابر نشون بده.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شما به این مودم چه سیستم‌هایی رو وصل کردین؟ اصلن نوع مودم چیه؟ از این USBها یا از اینایی که وای‌فای دارن و می‌شه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد؟

از کجا متوجه شدین که خودتون دقیقن چه مقدار مصرف کردین؟ نرم‌افزار مانیتورینگ روی سیستم‌هاتون دارین که مقدار مصرف رو ثبت کنه؟

در ضمن ترافیک اینا فکر کنم مجموع دانلود و آپلود رو با هم حساب می‌کنه. البته قاعدتن، مقدار آپلود کمه. اما به هر حال هر دو تا رو باید آمارش رو داشته باشین.

------------------------------------------
    اگه 100% مطمئن باشین که ترافیکتون مثلن 1 گیگ بوده اون 2 گیگ مصرف نشون داده، حتمن مثل این ماشینای دیزلی فولکس برنامه مودم رو دستکاری کردن که مصرف رو دو برابر نشون بده.
    مودم lh92. از طریق وای فای به گوشیم وصله فقط و هیچکس دیگه ازش استفاده نمیکنه. من همین مقدار مصرفو با دیتای گوشیم در حالت 4g دارم ولی اخرش کلی ترافیک واسم میمونه. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم 11مگابایت.دقیقا 22 مگ ازم کم کرد. الان سه روزه با استفاده عادی 1200 مگ ازم کم کرده. قشنگ مشخصه که ترافیک دزدی داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مودم lh92. از طریق وای فای به گوشیم وصله فقط و هیچکس دیگه ازش استفاده نمیکنه. من همین مقدار مصرفو با دیتای گوشیم در حالت 4g دارم ولی اخرش کلی ترافیک واسم میمونه. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم 11مگابایت.دقیقا 22 مگ ازم کم کرد. الان سه روزه با استفاده عادی 1200 مگ ازم کم کرده. قشنگ مشخصه که ترافیک دزدی داره

خیلی جالبه. اگه این جوری باشه دیگه آخر دزدیه. حتمن سفارش دادن براشون تو کد برنامه محاسبه حجم، یه ضرب در 2 بذاره. متأسفانه این مودم‌ها چون لاک‌شده هستن سیم‌کارت شرکت‌های دیگه روشون جواب نمی‌ده. و الا یه تست با اونا می‌گرفتین معلوم می‌شد که اشکال واقعن از خود مودمه یا از سیستم اکانتینگ ایرانسل.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اتفاقا دوستم مودم تی پی لینک داره که آنلاکه. اونم همینجوریه. تازه رفت رایتل خرید گفت شاید مثلا مشکل از ایرانسله. ولی بدتر شد که بهتر نشد. اشتباه کردم یه گوشی نخریدم از هات اسپاتش استفاده کنم.حالا نمیدونم راهکار چیه واقعا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمی‌دونم.

من هم کنجکاو شدم. همین الآن با مودم هواوی E5577 با سیم‌کارت رایتل تست کردم. البته فقط کامپیوترم رو بهش وصل کردم با وایفای و یه فایل 10.5 مگی رو دانلود کردم. نرم‌افزار GlassWire جمع ترافیک آپلود و دانلودم رو 10.7 مگابایت ثبت کرد. تو سیستم ecare رایتل اعتبارم از 3009 مگابایت به 2998 مگابایت رسیده. یعنی 11مگابایت حجم کم کرده که درسته. به نظر می‌رسه که مودم من فعلن مشکلی نداره. شاید چون مودمم شرکتی نیست. یعنی مودم از اول باز بوده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

والا نمیدونم من با رایتل و مودم تی پی لینک که اونم شرکتی نیست تست کردم بازم مصرف خیلی بالا بود. بنظرتون اگه با 700تماس بگیرم کاری میکنن؟ یا میپیچینونن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •