هیچ تنظیمی نداره حتما برنامه های گوشیت داره آپدیت میشه در پس زمینه، تلگرام که حتما عکس ها ها و ویدئوها و فایل بصورت اتوماتیک دانلود میشه طبیعی هست که اینقدر مصرف کردی
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
هیچ تنظیمی نداره حتما برنامه های گوشیت داره آپدیت میشه در پس زمینه، تلگرام که حتما عکس ها ها و ویدئوها و فایل بصورت اتوماتیک دانلود میشه طبیعی هست که اینقدر مصرف کردی
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
نه دوست عزیز. با دیتا گوشیم که وصل میشم به 4g ایرانسل اصلا انقد مصرف ندارم. ولی خودم یه بار چک کردم. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم حجمو دو برابر کم کرد
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
کل مصرفم 2 گیگ بوده 4 گیگ کم کرده جالبه اینو شما اسمشو چی میزارین؟ ایا دوزدی نیست؟
دقیقا دزدیه دیگه. کل اینترنتم زیر و رو کردم راه حلی پیدا نکردم
شما به این مودم چه سیستمهایی رو وصل کردین؟ اصلن نوع مودم چیه؟ از این USBها یا از اینایی که وایفای دارن و میشه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد؟
از کجا متوجه شدین که خودتون دقیقن چه مقدار مصرف کردین؟ نرمافزار مانیتورینگ روی سیستمهاتون دارین که مقدار مصرف رو ثبت کنه؟
در ضمن ترافیک اینا فکر کنم مجموع دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه. البته قاعدتن، مقدار آپلود کمه. اما به هر حال هر دو تا رو باید آمارش رو داشته باشین.
------------------------------------------
اگه 100% مطمئن باشین که ترافیکتون مثلن 1 گیگ بوده اون 2 گیگ مصرف نشون داده، حتمن مثل این ماشینای دیزلی فولکس برنامه مودم رو دستکاری کردن که مصرف رو دو برابر نشون بده.![]()
مودم lh92. از طریق وای فای به گوشیم وصله فقط و هیچکس دیگه ازش استفاده نمیکنه. من همین مقدار مصرفو با دیتای گوشیم در حالت 4g دارم ولی اخرش کلی ترافیک واسم میمونه. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم 11مگابایت.دقیقا 22 مگ ازم کم کرد. الان سه روزه با استفاده عادی 1200 مگ ازم کم کرده. قشنگ مشخصه که ترافیک دزدی داره
خیلی جالبه. اگه این جوری باشه دیگه آخر دزدیه. حتمن سفارش دادن براشون تو کد برنامه محاسبه حجم، یه ضرب در 2 بذاره. متأسفانه این مودمها چون لاکشده هستن سیمکارت شرکتهای دیگه روشون جواب نمیده. و الا یه تست با اونا میگرفتین معلوم میشد که اشکال واقعن از خود مودمه یا از سیستم اکانتینگ ایرانسل.
اتفاقا دوستم مودم تی پی لینک داره که آنلاکه. اونم همینجوریه. تازه رفت رایتل خرید گفت شاید مثلا مشکل از ایرانسله. ولی بدتر شد که بهتر نشد. اشتباه کردم یه گوشی نخریدم از هات اسپاتش استفاده کنم.حالا نمیدونم راهکار چیه واقعا
نمیدونم.
من هم کنجکاو شدم. همین الآن با مودم هواوی E5577 با سیمکارت رایتل تست کردم. البته فقط کامپیوترم رو بهش وصل کردم با وایفای و یه فایل 10.5 مگی رو دانلود کردم. نرمافزار GlassWire جمع ترافیک آپلود و دانلودم رو 10.7 مگابایت ثبت کرد. تو سیستم ecare رایتل اعتبارم از 3009 مگابایت به 2998 مگابایت رسیده. یعنی 11مگابایت حجم کم کرده که درسته. به نظر میرسه که مودم من فعلن مشکلی نداره. شاید چون مودمم شرکتی نیست. یعنی مودم از اول باز بوده.
والا نمیدونم من با رایتل و مودم تی پی لینک که اونم شرکتی نیست تست کردم بازم مصرف خیلی بالا بود. بنظرتون اگه با 700تماس بگیرم کاری میکنن؟ یا میپیچینونن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)