حد و سقف این آشغال تا کجاست؟ کِی قراره این احمقها به خودشون بگن بسه دیگه بیشتر از این گندتر نمیشه؟
دیال آپ سابق رو یک چهارمش کردن. این هم کافی شون نیست. اصلا حالیشون هست چه گندی دارن تحویل میدن هر روز اونم برای چند سال متوالی؟
سیاست شون کاملا واسم آشکار شده. می خوان کم کم دسترسی به سایت های خارجی رو قطع کنن.
می خوان سرعت رو بیار پایین اول تا کاربر خودش بیخیاله سایت های بیرون بشه. بعد که عادت کرد کلا قطع می کنن صدای کسی هم درنمیاد چون عادت کردیم.
مشکل رو عمدا بوجود اوردن. از اولش هم ناسازگار بود اینترنت و این حکومت
Last edited by Yi Yi; 19-12-2015 at 01:58.
دوستان سلام وقت بخیر ، ممنون می شم چند دقیقه وقت بذارید جواب منم بدید :
من طرح 10 مگ مخابرات رو دارم ، سرعت رو واسم روی 11 بستن ( دانلود ) ، سرعت دانلود حدودا 1.200 هست که خیلی خوبه ، منتهی تک کانکشن وضع افتضاحی داره ! حالا از اینا که بگذریم من مشکلم پینگه ، چون بازی آنلاین می کنم . الان حتما می گین خب برو شرکت خصوصی بگیر ، آخه بدبختی اینجاست من شهرک دانشگاه تهران ( کیلومتر 12 جاده مخصوص کرج ) هستم و این آباد شده فقط و فقط مخابرات پوشش داره ! پینگ من در بهترین حالت 260 هستش با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ، تازه هر دو تا دونه پینگ یه تایم اوت داره ، یعنی به عبارتی تایم اوتیه که لاش پینگ داره می ده !
حالا سوالم اینه ، آیا می شه زنگ زد پشتیبانی ( ارادت ویژه داریم خدمتشون !!! ) که حالا سرعت رو محدودتر بکنن پینگ بیاد پایین و ثابت بشه ؟ من دو سه بار زنگ زدم برگشته می گه با کابل وصل کن بهترین پینگ همونه !! خیلی باحاله پشتیبانی مخابرات !
شما پیشنهادی برای من ندارین ؟ ( به جز سرویس کاهش پینگ چون اونم مشکلات خودشو داره برای من ) زنگ بزنم 2020 چی بگم بهشون ؟ طرحمو عوض کنم ؟ چه کنم ؟
پ.ن :
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode FAST Up Stream 2311 kbps Down Stream 11487 kbps Attenuation Down Stream 18 Attenuation Up Stream 18 SNR Margin Down Stream 15.8 SNR Margin Up Stream 6.0
برگشتیم به دوران دیالآپ، یهو قطع میشه خودش تا ۲-۳ ساعت وصل نمیشه.
خیلی امشب وضع خراب بود![]()
ترکیه
![]()
شما آنلاین بازی می کنی مشکل دیسکانکت شدن نداری؟
چون مشکل بازی آنلاین سراسری هست و به خاطر فیل تر ینگ هوشمندشون هست. من با اکانت کاهش پینگ هم حتی با اینکه پینگ پایین و بدن packet loss میگیرم ولی باز وسط بازی مرتب مشکل دیسکانکت شدن دارم. این قضیه ربطی به مخابرات نداره اگه صرفا بحث مخابرات بود با اکانت کاهش پینگ حل میشد.
الان یه عده میگن پارس آنلاین و شاتل واسه بازی خوبن چون سرویس مخصوص گیم فعال می کنن روی خط و امثال این حرفها ولی مشکل سراسری هست.
چند صفحه آخر این تاپیک رو بخونی همه چی رو متوجه میشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت: فروم بازی سنتر هست جای خط چین ---------- بذارین - پی سی ورلد هم با این مسخره بازی هاش.
اگه این اختلالات نبود در حالت عادی مشکل شما با اکانت کاهش پینگ حل میشد و نیازی هم به تغییر ISP نبود.
خداییش ساعت الان 2 بامداده همیشه پینگ این موقعه ها خیلی خوب میشد الان رو 400 ئه !
ممنون از اینکه جواب دادی داداش ... والا قطعی خیلی کم دارم ، بیشتر مشکل لگ دارم توی بازی ، طوری که بعضی ساعت ها دیگه کلا باید بیخیال گیم شد چون به شکل اعصاب خورد کنی داغون می شه بازی ، همه می گن تو در و دیواری !
این مشکل سراسری که می گی رو کاملا قبول دارم ، چون الان داشتم با سرویس کاهش پینگ ( پینگ 54 ! ) LoL می زدم ، یه وقتایی وسطش فیریز داشتم که مربوط به همین مشکلیه که گفتی .. منتهی خیلی رفیق دارم که از انواع شرکت های ISP نت دارن و اونایی که پارس آنلاین دارن خیلی راضین ، مثلا رفیقم دو روز پیش زنگ زد گفت پینگم 150 هستش ( پارس انلاین ) برای بازی آنلاین اذیتم می کنه ، براش تنظیماتی اعمال کردن الان پینگش از 90 بالاتر نمیاد. من خودم باهاش همه جا گیم می زنم دارم می بینم چقدر خوب شده وضع پینگش . نمی دونم این مشکل چرا روی بعضی از سرویس دهنده ها با بعضی از تنظیمات تاثیر گذار نیست ...
خداوکیلی درست نیست ماهی N تومن داریم پول نت می دیم آخرش نه می شه باهاش دانلود کرد نه گیم زد ! من ماه پیش اعصابم از پینگ خورد بود شدید ، عین اسب دانلود کردم ، قبض اومد 440 هزار تومن !!
حالا خوبه برای شما سایتهای داخلی رو باز میکنه. برای من روزها سایتهای داخلی رو هم باز نمیکنه.
اولش فکر میکردم مشکل از خط منه. کلی با اسپلیتر ور رفتم. شونصد بار مودم رو خاموش و روشن کردم. حتی رفتم توی باکس تلفن دم در هم یه نگاه انداختم! آخه قبلاً یه اسپلیتر هم توی باکس ورودی تلفن زده بودم! از بس نویز داشتم لامصب. باور کنید تا الان بیشتر از ده مدل اسپلیتر مختلف رو خریدم و تست کردم. جایزهی بهترین خریدار اسپلیتر سال 2015 رو باید به من اهدا کنن.انواع و اقسام. آخرسر مشکلم با اسپلیتر D-Link برطرف شد. یه دونه گذاشتم توی باکس تلفن ورودی خونه. یه دونه هم گذاشتم سر راه تلفن. یه دونهی دیگه هم زدم به مودم. چون متوجه شدم که اگه مودم و تلفن رو به دو تا پریز مختلف بزنم، بهتر میشه. بگذریم آقا. خلاصه پدرم در اومد تا تونستم این نویز رو مهار کنم. الان هم که تقریباً دو هفتهس که سرعت اینترنت به شدت اومده پایین... تا اینکه نظرات شما رو اینجا خوندم و فهمیدم مشکل سراسریه.
فقط شبها سرعت خوب میشه. برای من تقریباً از ساعت 2 نصفهشب به بعد خوب میشه.
گندش بزنن. آخه اینم شد زندگی؟![]()
Last edited by hfj; 20-12-2015 at 03:44.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)