تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1690 از 4105 اولاول ... 690119015901640168016861687168816891690169116921693169417001740179021902690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,891 به 16,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    این که میگین برین معاف از رزمی بگیرین تو اموزشی بدردتون میخوره فکر نکنم درست باشه .(جناب میکروساف ) من الان معاف از رزمم ولی دارم مثل بقیه خدمت میکنم . هم رژه دارم هم اسلحه بهم دادن هم ورزش هم نگهبانی . الان 37 روز از آموزشیم گذشته توی 02 هستم . من به افسر آموزشم گفتم معاف از رزمم ولی گفت معاف از رزم مال زمان جنگه الان کاربرد نداره . به نظرتون چیکار میتونم بکنم که رژه و ورزش رو حداقل بپیچونم ؟
    نمیدونم چرا بعضی از این افسر آموزشا رو اینقدر جو میگیره می خوان مثل کادریها رفتار کنند. همینطور که بچه ها گفتند فقط باید سیاست به خرج بدی. توی آموزشی زورت به هیچ کس نمیرسه. موقع رژه بیا بیرون بگو نمیتونم. البته امیدوارم بعدش مجبورت نکنن کارای دیگه انجام بدی به جای رژه. ما تو آموزشی یکی از بچه هامون دکتر بود که معاف از رزم داشت این آقا (که بی سیاست هم بود) همش رفته بود رو مخ فرمانده که من پست نمیدم رژه نمیام و ... فرماندمون هم چون نمیتونست اینو مجبور کنه یه جور دیگه تلافی میکرد دفترچه شو گرفته بود نمیذاشت بره مرخصی.

2. 4 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام
    این که میگین برین معاف از رزمی بگیرین تو اموزشی بدردتون میخوره فکر نکنم درست باشه .(جناب میکروساف ) من الان معاف از رزمم ولی دارم مثل بقیه خدمت میکنم . هم رژه دارم هم اسلحه بهم دادن هم ورزش هم نگهبانی . الان 37 روز از آموزشیم گذشته توی 02 هستم . من به افسر آموزشم گفتم معاف از رزمم ولی گفت معاف از رزم مال زمان جنگه الان کاربرد نداره . به نظرتون چیکار میتونم بکنم که رژه و ورزش رو حداقل بپیچونم ؟
    سلام...
    اعزام شدی آخر ؟ نباید یه خبری میدادی /؟
    مرد مومن من خودم اوایل آموزشی معاف از رزم نبودم اما دیدم بحث رژه تهران و... پیش اومد همچنین فکر پست دادن توی یگان و...
    خلاصه آخرای آموزشی بچه ها میرفتن اسلحه تحویل میگرفتن و میرفتن تمرین رژه برو بچه های معاف از رزم هم دور هم بودیم و توی محیط گردان راه میرفتیم برای خودمون ...
    طرف بود آموزشیش رو اداری کرده بود ... چند بار فرمانده گردان و.. گفتن باید تجدید دورش کنیم ولی دست آخر هم هیچ کاریش نکردن.
    اون که به شما اسلحه میدن و رژه میبرنتون خیلی عذر میخوام مشکل از خودتونه و لا غیر ...
    معاف از رزم طبق قوانین و آیین نامه پزشکی باید از حمل سلاح ؛ انجام فعالیت های سنگین و ... معاف باشه
    شما به افسر آموزش چیکار داری؟ زیر فرمانده گروهان و گردان با کسی حرف هم نزن ...
    نهایتا برو بهداری مرکز و بگو من مشکلم اینه و اینا زیر بار نمیرن ... دیدی داره بهت فشار میاد از اهرم سیاست و... استفاده کن .
    توی خدمت برادرت هم اول فکر خودشه تا شما . و این بار ها و بار ها اثبات شده حداقل به من.

4. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام. می خواستم بدونم توی قسمت تکمیل برگ وضعیت مشمولان ، آیا نوشتن حساب عابر بانک سپه ضروری هست؟ یکی از دوستام میگفت ننویسی هم مشکلی پیش نمیاد. م یخواستم بدونم اگر ضروری هست برم یه حساب باز کنم.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

معاف از رزم طبق قوانین و آیین نامه پزشکی باید از حمل سلاح ؛ انجام فعالیت های سنگین و ... معاف باشه
    شما به افسر آموزش چیکار داری؟ زیر فرمانده گروهان و گردان با کسی حرف هم نزن ...
    نهایتا برو بهداری مرکز و بگو من مشکلم اینه و اینا زیر بار نمیرن ... دیدی داره بهت فشار میاد از اهرم سیاست و... استفاده کن .
    توی خدمت برادرت هم اول فکر خودشه تا شما . و این بار ها و بار ها اثبات شده حداقل به من.
    با عرض پوزش کاملا مخالفم
    معاف از رزم خودش به چندین زیرشاخه تقسیم میشه که شامل : معاف از نگهبانی ، معاف از پوشیدن پوتین ، معاف از رژه ، معاف از صبحگاه ، معاف از کار سخت و ... به همراه همون معاف از رزم خالی میشه
    کسی که معاف از رزم میگیره توی نامه دستورش برای موارد نگهبانی و رژه و صبحگاه به طور اکید اینها قید بشه
    معاف از رزم بطور خالی هم اسمش روشه ، اگه کشور در حالت رزم و جنگ قرار بگیره طرف برای درگیری مستقیم استفاده نمیشه همین
    این دوستمون هم که اگه مشکل حاد داره و نیاز به معاف از نگهبانی شدن باید پزشک معتمد ارتش براشون تایید کنه که معافیتشون شامل نگهبانی و رژه هم میشه
    در نهایت اگه فرمانده مستقیم گروهانش دستور پزشک رو اجرا نمیکنه باید به بازرسی مراجعه کنن

7. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض پوزش کاملا مخالفم
    معاف از رزم خودش به چندین زیرشاخه تقسیم میشه که شامل : معاف از نگهبانی ، معاف از پوشیدن پوتین ، معاف از رژه ، معاف از صبحگاه ، معاف از کار سخت و ... به همراه همون معاف از رزم خالی میشه
    کسی که معاف از رزم میگیره توی نامه دستورش برای موارد نگهبانی و رژه و صبحگاه به طور اکید اینها قید بشه
    معاف از رزم بطور خالی هم اسمش روشه ، اگه کشور در حالت رزم و جنگ قرار بگیره طرف برای درگیری مستقیم استفاده نمیشه همین
    این دوستمون هم که اگه مشکل حاد داره و نیاز به معاف از نگهبانی شدن باید پزشک معتمد ارتش براشون تایید کنه که معافیتشون شامل نگهبانی و رژه هم میشه
    در نهایت اگه فرمانده مستقیم گروهانش دستور پزشک رو اجرا نمیکنه باید به بازرسی مراجعه کنن
    پیام داداش اینجوری نیست معاف از رزم یعنی شما از انجام فعالیت های سنگین و همچنین حمل اسلحه معاف هستید
    اون های که نامه بهشون میدن وقتی در زمان خدمت برای یک مشکل پزشکی اقدام میکنند اون نامه رو میدن و معاف از رزم نمیشوند ...
    اما کسی که تو برگ سبزش قید شده معاف از خدمات رزمی به هیچ عنوان در فعالیت های سنگین نباید شرکت کنه و اگر شرکت کنه خلاف قانون هست این دوستمون هم باید به بازرسی مرکز اموزش و اگر جواب نداد به عقیدتی سیاسی !!! مراجعه کنه
    و این که میگن معاف از رزم فقط برای جنگه اصلا اینجوری نیست و متاسفانه مراکز اموزش از عدم اطلاع سرباز ها سوءاستفاده میکنند.
    رزم یعین چی ؟ شما شاید سرپست یه موقعیتی پیش بیاد لازم باشه از اسلحه استفاده کنید یا دنبال یکی بدوید یا شاید با یکی درگیر بشی.. بچه های که ناجا بودن خصوصا میدونن سرپست چه خطراتی ادم رو تهدید میکنه ..
    تو اموزشی هم همینطور موقعی که به کسی بدو به ایست میدن قلبش مشکل داشته باشه یا کمرش مشکل داشته باشه اگر حمله قلبی براش پیش اومد یا کمرش اسیب دید کی پاسخ گو هست؟
    chubin009 گرامی به هیچ عنوان زیر باز نرو

9. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام. می خواستم بدونم توی قسمت تکمیل برگ وضعیت مشمولان ، آیا نوشتن حساب عابر بانک سپه ضروری هست؟ یکی از دوستام میگفت ننویسی هم مشکلی پیش نمیاد. م یخواستم بدونم اگر ضروری هست برم یه حساب باز کنم.
    برو حساب باز کن داداش
    لازمه
    چون اگه بخوان حقوقی(که البته کم هم هست اما غنیمته) برات بریزن به همون حساب واریز میکنن

11. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه 04 بیرجند(پادگان جدیدش) چطوریه؟ اگه کسی چیزی در موردش میدونه راهنماییم کنه
    ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخه من خودم تو یگان که بودم نامه های معافیت برای ثبت میومد پیش ما ، این مورد معاف از رزم هم شماره ی خاص خودش رو داشت ، معاف از رزم ها چندین گروه بودن
    کسی که قرار بود از نگهبانی معاف بشه باید بطور شفاف توی نامه دستورش ذکر میشد معاف از نگهبانی نه صرفا معاف از رزم
    برای مواری که گفتی دکتر تعیین میکنه که نفر بطور دقیق از چه چیزهایی معاف میشه ، بخوایم واقع بینانه هم بگیم نمیشه هر کسی که مشکل پزشکی داشته باشه رو معاف از رزم نامید و از همه ی فعالیت ها منع کرد ، باید مرزی وجود داشته باشه
    مثلا کسی که مشکل شدید قلبی داره و اونی که مشکل شنوایی داره هر دوتا معاف از رزم میشن ، ولی برای اینکه کی نره میدون صبحگاه یا کی رژه نره انصاف با اونیه که مشکل قلبی داره ، اینجور موارد هستن که بطور دقیق باید توی نامه دستور نفر ذکر بشن
    اما در هر صورت تا جایی که راه داره نظام رو بپیچونید

14. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi x13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان

من 3-4 ماه مونده که 18 سالم بشه و اگه نرم دانشگاه ( از این کشکی ها(چون روزانه قبول نمیشم)) باید برم خدمت

البته یه سری مشکلات پزشکی داشتم خواستم از شما عزیران با تجربه بپرسم که شامل معافیت میشم یا نه؟

1-من تو سن 2 سالگی یه عمل جراحی روی سرم داشتم (تومور جمجمه)
    2- از 4-5 سالگی تا الان تپش قلب نا منظم دارم که به خاطرش پروپرانولول مصرف میکنم

خواستم بدونم با داشتن اینا آیا معافیت پزشکی شامل حالم میشه یا نه؟

ممنون
    Last edited by Mehdi x13; 31-07-2013 at 00:01.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من 3-4 ماه مونده که 18 سالم بشه و اگه نرم دانشگاه ( از این کشکی ها(چون روزانه قبول نمیشم)) باید برم خدمت

البته یه سری مشکلات پزشکی داشتم خواستم از شما عزیران با تجربه بپرسم که شمال معافیت میشم یا نه؟

1-من تو سن 2 سالگی یه عمل جراحی روی سرم داشتم (تومور جمجمه)
    2- از 4-5 سالگی تا الان تپش قلب نا منظم دارم که به خاطرش پروپرانولول مصرف میکنم

خواستم بدونم با داشتن اینا آیا معافیت پزشکی شامل حالم میشه یا نه؟

ممنون
    دوست من شما باید به پرشک مراجعه کنید
    در مورد تپش قلب بله اگر شدید باشه معافیت داره
    عمل جراحی هم باید بررسی بشه و همینجوری نمیشه گفت ..

TAPATALK

17. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •