چیز دیگه نه
تاکتیک دفاع
اپرنس آتاک
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چیز دیگه نه
تاکتیک دفاع
اپرنس آتاک
ببخشید برعکس نوشتم.تاکتیک تو حمله و اپرنس تو دفاع. به نظر من موثر هستند. مثلا کسی که 150 اپرنس داره و 80 تاکتیک توی حمله بهتر از کسی هست که 150 تا اپرنس داره و 10 تا تاکتیک.. برای همین می خواستم بدونم کسی فرمول دوئل رو داره؟
![]()
مگه پیام رو ندیدی ؟اگه با مال خودمون تو یک ساعت نباشه و تا ساعت 2 شب باشه می رم ...!!
لعنت!
دیشب دیدم بریسکو اسلحه گیرم نمیاد رفتم یدونه precise shotgun خریدم که حداقل بتونم با NCPها دوئل کنم.
الآن استریم ریور دقیقا یکی مثل همینو بهم داد![]()
یعنی آدم اینقدر ...بخت؟
بله... بله... تایید میشه
بده منم زیرشو امضا کنم
به قولی الآن مشکل جامعه ما تکرر تعویض آواتاره
---------------------
*استریم ریور شغلیه که شما هنوز نتونستین باز کنین. یه چیزیه تو مایه های ریور فیشینگ
Last edited by amin_fixfox; 30-11-2010 at 16:14.
اپرنس فقط برای آتاک
تاکتیک فقط برای دفاع
فکر کنم طرف داره اشتباه می کنه با REFLEX و TOUGHNESS چون اگه به فایرآرم اتاک بدی کل رفلکس + نصف TOUGHNESS به کارت می یاد ولی برا تاکتیک و اپرنس این طوری نیستش
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
چرا حسودی می کنید ؟![]()
البته آتاک نیست اتکه .اپرنس فقط برای آتاک
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
اونم npc نه ncpدیشب دیدم بریسکو اسلحه گیرم نمیاد رفتم یدونه precise shotgun خریدم که حداقل بتونم با NCP ها دوئل کنم.![]()
ای بابا من اسمشو بلد نبودم سه ساعت توی tw-db.info گشتم؛ آخرش هم غلط نوشتمحالا مخفف چی هست؟ no problem caddish؟
ولی در مورد اتک/آتاک فکر کنم لهجه ایه، من چندین بار شنیدم خارجیا گفتن آتاک. بیل گیتس هم میگه آتک! اگرچه اتک رایجترترتره
----------
سروش بعد عمری اومدی پست دادی همونو هم علی گرفت پاک کرد![]()
Last edited by amin_fixfox; 30-11-2010 at 16:32.
inventory ما در ورلد Brisoce اپدیت شده با چند ایتم و لباس جدید پس از نفروختن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)