تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1690 از 3745 اولاول ... 690119015901640168016861687168816891690169116921693169417001740179021902690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,891 به 16,900 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب حرف شما رو که قبول دارم اما این چیزی که شما میگی کلا ربطی به آسیاتک و شاتل و ... نداره , مشکل مملکت ما و سیاستهای داخلی کشورمونه که باعث شده ما یکی از بدترین اینترنتهای جهان رو داشته باشیم ! وگرنه مگه من مخالف پیشرفت و سرعت به مراتب از این بالاتر و پول کمتر هستم ؟ اما مملکت ما فعلا همینه مشکل از سرویس دهیه این شرکتهای ما نیست وقتی مقامات بالاتر اجازه ی یه سری مسائل رو نمیدن شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین که چه عرض کنم گنده تر از اینا هم نمیتونن پاشونو از گلیمشون بیشتر دراز کنن و باید بگن چشم ...

در حال حاضر ما باید با این قضیه بسوزیم و بسازیم اما همچنان امید به بهبود کیفیت اینترنت توی کشورمون داشته باشیم ... !

باز هم شما الان داری ملاک شخصیت رو برای عموم مردم در نظر میگیری , خود من یکی از کسایی هستم که سرعت روزانه هم برام خیلی مهمه , یعنی اگه یه شرکتی بگه سرعت شبانه به شما 400 کیلوبایت در ثانیه دانلود میدم اما روزانه 100 کیلوبایت من به هیچ وجه قبول نمیکنم !! من از شما یه سوال دارم آخه مگه شما چقدر جا واسه دانلودهاتون دارین ؟ مگه چقدر میخوایم دانلود کنیم ؟ سرعت 140 برای 7 ساعت اونم شبانه بده ؟!!! پارس آنلاین و شاتل که شبانه رو محدود میکنن اصلا ! پس اون بقیه شرکت هایی که میگی از آسیاتک بهترن میشه به ما معرفی کنی بریم یه تحقیق بکنیم ؟! شرکتی که شبانه ی 7 ساعته بالای سرعت 140 بده و روزانش هم روی 500 600 باشه , قیمتیش هم اصلا برام مهم نیست فقط شما بهم معرفی کن !

من 40 تومن میدم 10 گیگ میگیرم , حالا حساب میکنیم چند گیگ دانلود میکنم , شبی 3 گیگ میتونم دانلود کنم و بارها تست کردم ( از لحاظ علمیش هم سرعت 140 در نظر بگیریم برای 7 ساعت میشه چیزی حدود 3 گیگ و 600 مگابایت که اصلا من اون 600 مگابایت هم صرف نظر میکنم !)میشه ماهی 90 گیگ + 10 گیگ روزانه که شما خریدی میشه ماهی 100 گیگ !!!! یعنی شما 40 هزار تومن میدی ماهی 100 گیگ میتونی دانلود کنی ! در میاد هر 1000 مگابایت فقط 400 تومن !!!! با این حساب که شما سرعت فوق العاده عالیه روزانت رو هم داری و اینترنت محدود نگرفتی ! شما به این میگی افتضاح ؟!! من که راضی هستم و الان 3 تا هارد 1 ترا توش فیلم دارم 2 تا هارد 1 ترا توش بازی و هارد لپ تابم هم پره پره !! دیگه نمیدونم اینهمه دانلود رو کجا بریزم جوری شده که فیلم یا تریلر بازی دانلود میکنم وقتی دیدم پاک میکنم !! الانم دقیقا هر 20 شب یه بار یه چیزی میذارم واسه دانلود چون اصلا جایی ندارم بخوام فایلها رو توش نگه دارم !
    خودشما هم الان دارید معیارهای خودتون رو مد نظر قرار میدید خود من و خیلی ها الان براشون قیمت مهمه با سرعت در روز 120 و دانلود شبانه هم همون 120

الان مخابرات 10 گیگ مصرف میکنم با ماهی 20 هزار تومن شما یه سرویس از اسیاتک رو نام ببر که بشه 10 گیگ رو با ماهی 20 تومن هزینه تمام کرد؟؟؟؟

دوم شاتل دانلود از سرورهای داخلی ایران رو محدود نکرده در ساعات رایگان ولی اسیاتک محدود کرده....با وجود اینکه آسیاتک خودش دیتا سنتر داخلی داره و باید برای کابران آسیاتکی که از دیتا سنتر داخلی خودش استفاده میکنند تفاوت قائل بشه چرا که هر چقدر از شبکه داخلی اسیاتک استفاده کنن به نفع اسیاتکه...

سوم شرکتی که میاد حتی سرور های داخلی خودش رو برای دانلود محدود میکنه دیگه آخر شرم هست شما فکرشو بکن دانلود از شاتل بر روی سرورهای اسیاتک سرعتش بالاتره تا یوزر اسیاتک!!!!

برای چی؟ برای اینکه اسیاتک حتی دانلود شبکه داخلی خودشو برای یوزرهاش محدود میکنه!! حتی دانلود از سرور های داخلی خودش که تمام مصارف گیگش هیچ هزینه و هیچ گونه پهنای باندی براش نمیخواد اختصاص بده و هیچ هزینه داخلی نداره.. تازه باید خوشحالم باشه که پهنای باند داره در شبکه داخلی خودش مصرف میشه....

چهارم منی که 10 گیگ میگیرم با هزینه حدود دو برایر مخابرات با همون مقدار گیگ هزینه میکنم ولی حتی نمیتونم در ساعت رایگان دانلود خوبی داشته باشم حتی از سرورهای داخلی آسیاتک ...پس مسلما ناراضی هستم

بازم مشکلات اسیاتک رو بگم ؟؟؟
    Last edited by amin885; 16-12-2013 at 02:00.

2. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خودشما هم الان دارید معیارهای خودتون رو مد نظر قرار میدید خود من و خیلی ها الان براشون قیمت مهمه با سرعت در روز 120 و دانلود شبانه هم همون 120

الان مخابرات 10 گیگ مصرف میکنم با ماهی 20 هزار تومن شما یه سرویس از اسیاتک رو نام ببر که بشه 10 گیگ رو با ماهی 20 تومن هزینه تمام کرد؟؟؟؟

دوم شاتل دانلود از سرورهای داخلی ایران رو محدود نکرده در ساعات رایگان ولی اسیاتک محدود کرده....با وجود اینکه آسیاتک خودش دیتا سنتر داخلی داره و باید برای کابران آسیاتکی که از دیتا سنتر داخلی خودش استفاده میکنند تفاوت قائل بشه چرا که هر چقدر از شبکه داخلی اسیاتک استفاده کنن به نفع اسیاتکه...

سوم شرکتی که میاد حتی سرور های داخلی خودش رو برای دانلود محدود میکنه دیگه آخر شرم هست شما فکرشو بکن دانلود از شاتل بر روی سرورهای اسیاتک سرعتش بالاتره تا یوزر اسیاتک!!!!

برای چی؟ برای اینکه اسیاتک حتی دانلود شبکه داخلی خودشو برای یوزرهاش محدود میکنه!! حتی دانلود از سرور های داخلی خودش که تمام مصارف گیگش هیچ هزینه و هیچ گونه پهنای باندی براش نمیخواد اختصاص بده و هیچ هزینه داخلی نداره.. تازه باید خوشحالم باشه که پهنای باند داره در شبکه داخلی خودش مصرف میشه....

چهارم منی که 10 گیگ میگیرم با هزینه حدود دو برایر مخابرات با همون مقدار گیگ هزینه میکنم ولی حتی نمیتونم در ساعت رایگان دانلود خوبی داشته باشم حتی از سرورهای داخلی آسیاتک ...پس مسلما ناراضی هستم

بازم مشکلات اسیاتک رو بگم ؟؟؟
    خوب بله من که ابتدا و اواسط و انتهای صحبت ابتداییم گفتم اینا همه ملاک های منه !! من نمیگم کسی برای خودش ملاک نداشته باشه اتفاقا میگم هر کسی طبق ملاکی که داره باید بره جلو , بحث من اینه نیایم ملاک هامون رو عمومی کنیم و راهنمایی غلط به دیگران بدیم , چیزی رو که خوشمون میاد خدا کنیم چیزی رو که باهاش مشکل شخصی داریم شیطان کنیم !

من خودم با اون همه دلیل و مدرک آخر صحبتهام گفتم فردا یکی به خاطر سرعت من و حرفهام نره آسیاتک بگیره !! چونکه من طبق نظر شخصی و ملاکهای خودم آسیاتک رو قبول دارم شاید کس دیگه قبول نداشته باشه هر کس باید خودش تحقیق کنه , اینی که بخواد بیاد توی اینجور مکانها و پرس و جو کنه به هیچ جایی طرف نمیرسه ...

من که الان بحث خوب و بد با شما یا کاربر دیگه ای ندارم !! خود من دارم میگم آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین رو قبول دارم و نیازی که به شخصه دارم به آسیاتک نزدیک تره . من دوست ندارم با کلمات محدود و غیر محدود بازی کنم !!! محدود کرده هیچ ایرادی نداره از نظر من , سرعت 60 کیلوبایت رو محدود نکرده که بشه 5 کیلوبایت !! سرعت 600 کیلوبایت رو محدود کرده که شده 140 کیلوبایت که خیلیااااا روزانشون 140 کیلوبایته !!

بعدشم من تمام دلایلم رو با اعداد گفتم و دیگه نیازی نیست بازم تکرار کنم , اینی که شما میگی ساعت های رایگانش به درد نمیخوره و مخابرات همونو داره میده و ... رو من توی پست قبلی توضیح دادم . شاید برای شما ماهی 100 گیگ دانلود توی ساعات شبانه به درد نخوره , شاید برای شما سرعت روزانه ی 100 کیلوبایته مخابرات با سرعت 600 کیلوبایت آسیاتک یکی باشه و این 2 رو مساوی قرار بدی اما من اینکارو نمیکنم و بحثی هم نداریم ! شما دوست داری اینجوری فکر کنی به من هیچ ربطی نداره , شما ملاکت چیز دیگه ایه من چیز دیگه ... بحث اصلی من اصلا همین بود که هر کی یه نظر و سلیقه ای داره نباید بیایم نظر شخصیمون رو به عنوان یه سند برای دوستانی که تازه کار هستن و ازمون مشورت میخوان قرار بدیم و گمراهشون کنیم !! طرف میاد میگه آسیاتک بگیرم یکی میاد 1000 هزارتا عیب و ایراد از خودش در میاره با قسم و آیه میگه نه نگیر !!! یکی میگه شاتل بگیرم طرف 1000 تا اطلاعات غلط میده میگه نه شاتل نگیر !!! آخه چرا باید اینطوری باشه ؟

در ضمن این چیزایی که شما گفتین از نظر من اصلا مشکل نبود !! چون توی پست دومم تمام گیگا رو حساب کردم , ماهی 100 گیگ دانلود و سرعت روزانه 400 الی 600 کیلوبایت برای من عالیه و هزینش هم مهم نیست , توی پست قبلیم هم گفتم یه شرکت معرفی کنید شما مخابرات رو معرفی میکنی در صورتی که به جمله ی من دقت نکردی !!! شما یا هر کس دیگه فرق نداره یه شرکت به من معرفی کنید که روزانه سرعت دانلود بالای 700 کیلوبایت بهم بده , شبانش 7 ساعت کامل باشه , سرعت شبانش هم بالای 140 کیلوبایت باشه ( هزینش هم مهم نیست فقط نامحدود نباشه مثل همین آسیاتک حجمی باشه ) . شما هر موقع یه شرکت پیدا کردی این 3 تا خصوصیت رو با هم داشت توی پروفایلم بهم معرفی کن ...

من دیگه حرفی ندارم حرفامو توی این 3 تا پست کامل گفتم فکر نکنم چیزی رو یادم رفته باشه , فقط دوباره یه صحبت با دوستانی که میان مشورت میگیرن برای خرید سرویس ADSL , دوستان عزیز سعی کنید خودتون تحقیق کنید خودتون با چشم ببینید و با توجه به ملاک و سلیقه خودتون شرکتتون رو انتخاب کنید !!!! این قضیه کاملا بستگی به نوع نیاز خودتون داره , مثل اینکه یه سبک فیلم رو دوست نداشته باشید اما یکی به اصرار بگه برو نگاه کن !! شاید فیلم قشنگی هم باشه اما خوب با سلیقه و شخصیت شما سازگار نیست ! یا برعکس عاشق یه سبک از فیلم هستید یکی هی میاد میگه مزخرفه نرو نگاه کن !! و شما اون فیلم رو نگاه میکنی و واقعا لذت میبری , شرکت ADSL هم همینه شما ببینید نیازتون چیه الکی توی این تاپیکها نچرخید سوال بپرسید , من به شخصه هزینه برام مهم نیست , سرعت روزانه برام مهمه , سرعت شبانه هم زیر 120 نیاد راضیم , با این وضع از آسیاتک 1 ساله دارم استفاده میکنم و کاملا راضی هستم , شرکتی رو پیدا کنم که بیشتر با نیازهام جور باشه آسیاتک رو جمع میکنم میرم اونجا ! ارث پدریم نیست که ... شما هم سعی کنید شرکت مورد نیازتون رو خودتون پیدا کنید

دیگه موردی برای بحث نمیبینم ...

4. 7 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خوب بله من که ابتدا و اواسط و انتهای صحبت ابتداییم گفتم اینا همه ملاک های منه !! من نمیگم کسی برای خودش ملاک نداشته باشه اتفاقا میگم هر کسی طبق ملاکی که داره باید بره جلو , بحث من اینه نیایم ملاک هامون رو عمومی کنیم و راهنمایی غلط به دیگران بدیم , چیزی رو که خوشمون میاد خدا کنیم چیزی رو که باهاش مشکل شخصی داریم شیطان کنیم !

من خودم با اون همه دلیل و مدرک آخر صحبتهام گفتم فردا یکی به خاطر سرعت من و حرفهام نره آسیاتک بگیره !! چونکه من طبق نظر شخصی و ملاکهای خودم آسیاتک رو قبول دارم شاید کس دیگه قبول نداشته باشه هر کس باید خودش تحقیق کنه , اینی که بخواد بیاد توی اینجور مکانها و پرس و جو کنه به هیچ جایی طرف نمیرسه ...

من که الان بحث خوب و بد با شما یا کاربر دیگه ای ندارم !! خود من دارم میگم آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین رو قبول دارم و نیازی که به شخصه دارم به آسیاتک نزدیک تره . من دوست ندارم با کلمات محدود و غیر محدود بازی کنم !!! محدود کرده هیچ ایرادی نداره از نظر من , سرعت 60 کیلوبایت رو محدود نکرده که بشه 5 کیلوبایت !! سرعت 600 کیلوبایت رو محدود کرده که شده 140 کیلوبایت که خیلیااااا روزانشون 140 کیلوبایته !!

بعدشم من تمام دلایلم رو با اعداد گفتم و دیگه نیازی نیست بازم تکرار کنم , اینی که شما میگی ساعت های رایگانش به درد نمیخوره و مخابرات همونو داره میده و ... رو من توی پست قبلی توضیح دادم . شاید برای شما ماهی 100 گیگ دانلود توی ساعات شبانه به درد نخوره , شاید برای شما سرعت روزانه ی 100 کیلوبایته مخابرات با سرعت 600 کیلوبایت آسیاتک یکی باشه و این 2 رو مساوی قرار بدی اما من اینکارو نمیکنم و بحثی هم نداریم ! شما دوست داری اینجوری فکر کنی به من هیچ ربطی نداره , شما ملاکت چیز دیگه ایه من چیز دیگه ... بحث اصلی من اصلا همین بود که هر کی یه نظر و سلیقه ای داره نباید بیایم نظر شخصیمون رو به عنوان یه سند برای دوستانی که تازه کار هستن و ازمون مشورت میخوان قرار بدیم و گمراهشون کنیم !! طرف میاد میگه آسیاتک بگیرم یکی میاد 1000 هزارتا عیب و ایراد از خودش در میاره با قسم و آیه میگه نه نگیر !!! یکی میگه شاتل بگیرم طرف 1000 تا اطلاعات غلط میده میگه نه شاتل نگیر !!! آخه چرا باید اینطوری باشه ؟

در ضمن این چیزایی که شما گفتین از نظر من اصلا مشکل نبود !! چون توی پست دومم تمام گیگا رو حساب کردم , ماهی 100 گیگ دانلود و سرعت روزانه 400 الی 600 کیلوبایت برای من عالیه و هزینش هم مهم نیست , توی پست قبلیم هم گفتم یه شرکت معرفی کنید شما مخابرات رو معرفی میکنی در صورتی که به جمله ی من دقت نکردی !!! شما یا هر کس دیگه فرق نداره یه شرکت به من معرفی کنید که روزانه سرعت دانلود بالای 700 کیلوبایت بهم بده , شبانش 7 ساعت کامل باشه , سرعت شبانش هم بالای 140 کیلوبایت باشه ( هزینش هم مهم نیست فقط نامحدود نباشه مثل همین آسیاتک حجمی باشه ) . شما هر موقع یه شرکت پیدا کردی این 3 تا خصوصیت رو با هم داشت توی پروفایلم بهم معرفی کن ...

من دیگه حرفی ندارم حرفامو توی این 3 تا پست کامل گفتم فکر نکنم چیزی رو یادم رفته باشه , فقط دوباره یه صحبت با دوستانی که میان مشورت میگیرن برای خرید سرویس ADSL , دوستان عزیز سعی کنید خودتون تحقیق کنید خودتون با چشم ببینید و با توجه به ملاک و سلیقه خودتون شرکتتون رو انتخاب کنید !!!! این قضیه کاملا بستگی به نوع نیاز خودتون داره , مثل اینکه یه سبک فیلم رو دوست نداشته باشید اما یکی به اصرار بگه برو نگاه کن !! شاید فیلم قشنگی هم باشه اما خوب با سلیقه و شخصیت شما سازگار نیست ! یا برعکس عاشق یه سبک از فیلم هستید یکی هی میاد میگه مزخرفه نرو نگاه کن !! و شما اون فیلم رو نگاه میکنی و واقعا لذت میبری , شرکت ADSL هم همینه شما ببینید نیازتون چیه الکی توی این تاپیکها نچرخید سوال بپرسید , من به شخصه هزینه برام مهم نیست , سرعت روزانه برام مهمه , سرعت شبانه هم زیر 120 نیاد راضیم , با این وضع از آسیاتک 1 ساله دارم استفاده میکنم و کاملا راضی هستم , شرکتی رو پیدا کنم که بیشتر با نیازهام جور باشه آسیاتک رو جمع میکنم میرم اونجا ! ارث پدریم نیست که ... شما هم سعی کنید شرکت مورد نیازتون رو خودتون پیدا کنید

دیگه موردی برای بحث نمیبینم ...
    حرف شما همش درست ادم باید خودش تحقیق کنه تا به اون نتیجه دلخواهش برسه ولی یه جیزایی هم جنبه شخصی یا نظر شخصی نیست مثلا همین پارس انلاین سرویس نامحدودش 256 میخری میگه تا سقف 20 گیگ خوب این چه نا محدودیه که 20 گیگ فقط بعد 20 گیگ اینقدر سرعت میاد پایین که حتی یه صفحه هم نمیتونی باز کنی اون رضایتی که شما داری به جرات میتونم بگم 60% کاربرا این شرکتا ندارن شما شانست خوبه مراگز منتخبی سرعت 140 رو شب فیکسه ولی خیلی از جمله خودم که از هر سه تا اینا سرویس گرفتم به صورت خیلی تابلویی از ساعت 5 عصر به بعد سرعتو میارن پاین رو 70 80 یه چیزیم در اخر بگم این شرکتا درسته شرکتای اولا ولی هم من میدونم هم شما تو ایران رقابتی نیست که بخوایم بگیم کی خوبه کی بد و اول و اخر همه اینا وصلن به یه ارگان.هدف جذب یوز پشتیبابی بعدش زیاد مهم نیست واسه شرکتا
    ببخشید زیاد حرف زدم

6. 2 کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حرف شما همش درست ادم باید خودش تحقیق کنه تا به اون نتیجه دلخواهش برسه ولی یه جیزایی هم جنبه شخصی یا نظر شخصی نیست مثلا همین پارس انلاین سرویس نامحدودش 256 میخری میگه تا سقف 20 گیگ خوب این چه نا محدودیه که 20 گیگ فقط بعد 20 گیگ اینقدر سرعت میاد پایین که حتی یه صفحه هم نمیتونی باز کنی اون رضایتی که شما داری به جرات میتونم بگم 60% کاربرا این شرکتا ندارن شما شانست خوبه مراگز منتخبی سرعت 140 رو شب فیکسه ولی خیلی از جمله خودم که از هر سه تا اینا سرویس گرفتم به صورت خیلی تابلویی از ساعت 5 عصر به بعد سرعتو میارن پاین رو 70 80 یه چیزیم در اخر بگم این شرکتا درسته شرکتای اولا ولی هم من میدونم هم شما تو ایران رقابتی نیست که بخوایم بگیم کی خوبه کی بد و اول و اخر همه اینا وصلن به یه ارگان.هدف جذب یوز پشتیبابی بعدش زیاد مهم نیست واسه شرکتا
    ببخشید زیاد حرف زدم
    والبته با این وضعی که گفتید هنوز پارس آنلاین سرعتش و مصرف منصفانه گیگش و محدودیتش که اعمال کرده نصفه آسیاتکه در حقیقت آسیاتک دو برابر پار آنلاین محدودیت گذاشته.... شما با 256آسیاتک بیشتر از 30 تا نداری در هر شزایطی چه شب و چه روز و با همون قیمت ...و هم محدودیت در هر روز.. پس وقتی مقایسه کنیم 256 پآرس آنلاین رو با آسیاتک مبینیم پارس آنلاین هنوز خیلی بهتر هست

چه قیمت چه محدودیت چه سرعت.... محدودیت سرور های داخلی هم بماند....
    Last edited by amin885; 16-12-2013 at 10:01.

8. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

والبته با این وضعی که گفتید هنوز پار آنلاین سرعتش و مصرف منصفانه گیگش و محدودیتس که اعمال کرده نصفه آسیاتکه در حقیقت آسیاتک دو برابر پار آنلاین محدودیت گذاشته.... شما با 256آسیاتک بیشتر از 30 تا نیست در هر شزایطی چه شب و چه روز و با همونقیمت پارس آنلاین هم محدودیت 10 گیگ پس وقتی مقایسه کنیم 256 پآرس آنلاین رو با آسیاتک مبینیم آسایتک در بهترین شرایط هنوز نصف سرعت پارس آنلاین رو در محدودیت اعمال شده نداره.... چه قیمت چه محدودیت چه سرعت.... محدودیت سرور های داخلی هم بماند....
    بله دوست عزیز دز واقع انتخاب بین بد وبدتر نه بین بهترین شرکتا
    به نظر من ادم از شرکتایی که تو چند منطقه یا جند تا شهر سرویس میدن سراسری نیست بهتره هم روزانشون 9 مگ واقعییه هم شبانه رایگانشون خوبه شلوغی نداره البته این نظر و تجربه شخصیه

10. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمیدونم دوستان کدوم مرکز مخابرات هستن، ولی جایی که من هستم حتی در ساعت های غیر رایگان هم محدودیت سرعت گذاشتن.

الان سرعته دانلود من تو روز از 120 kb بیشتر نمیشه.

یعنی اگه سرعت روز رو محدود کنن، نمیدونم دیگه کی میخواد ازشون سرویس بگیره؟!!!!

12. 2 کاربر از amin714 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

هر چی گشتم برای آسیاتک مزیتی پیدا نکردم !

1. صبانت : پینگ ، اکثر گیمرها میدونن پینگ صبانت برای بازی عالیه حالا پینگ آسیاتک چی ؟ از سرور خودشون 50 میلی ثانیست ! بقیش که بماند.
    2. پارس آنلاین : سرعت ، همه میدونن سرویس 256 که بشه رو سرعت شبانش حساب کرد فقط مال پارس آنلاینه ، شبانه 256 آسیاتک سرعتش چقدره ؟
    3. شاتل : ثبات ، این همه ساله داره سرویس میده هر روز نیومده یه تغییر جدیدی تو سرویساش بده ، آسیاتک چی ؟ اولین تغییرش که حذف 64 نامحدود بود ، آخرین تغییرشم که این بساط برنزی ، نقره ای، طلایی بود اون وسط هم که تا دلت بخواد هر روز یه تغییری اعمال شده
    4. مخابرات : قیمت ، با کدوم سرویس آسیاتک میتونی با 20 تومن در ماه 135 گیگ دانلود کنی ؟ با 512 مخابرات خودم این حجم رو میگیرم !

حالا یکی مزیت آسیاتک رو پیدا کنه بیزحمت.

14. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Gladiator.2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چی گشتم برای آسیاتک مزیتی پیدا نکردم !

1. صبانت : پینگ ، اکثر گیمرها میدونن پینگ صبانت برای بازی عالیه حالا پینگ آسیاتک چی ؟ از سرور خودشون 50 میلی ثانیست ! بقیش که بماند.
    2. پارس آنلاین : سرعت ، همه میدونن سرویس 256 که بشه رو سرعت شبانش حساب کرد فقط مال پارس آنلاینه ، شبانه 256 آسیاتک سرعتش چقدره ؟
    3. شاتل : ثبات ، این همه ساله داره سرویس میده هر روز نیومده یه تغییر جدیدی تو سرویساش بده ، آسیاتک چی ؟ اولین تغییرش که حذف 64 نامحدود بود ، آخرین تغییرشم که این بساط برنزی ، نقره ای، طلایی بود اون وسط هم که تا دلت بخواد هر روز یه تغییری اعمال شده
    4. مخابرات : قیمت ، با کدوم سرویس آسیاتک میتونی با 20 تومن در ماه 135 گیگ دانلود کنی ؟ با 512 مخابرات خودم این حجم رو میگیرم !

حالا یکی مزیت آسیاتک رو پیدا کنه بیزحمت.
    شما خودت تحقیق کردی اینارو پیدا کردی ؟!!!

اکثر گیرمرها حتی همین فروم توی بخش بازیها پیغام خصوصی بدی بهشون بپرسی برای بازیه آنلاین از شاتل استفاده میکنن نه صبانت !

قیمت مخابرات هم که اصلا مزیت حساب نمیشه !! چه فایده داره که قیمت ارزون باشه به جای پول جونتو بگیره تا یه فایل دانلود کنه و یه صفحه باز کنه !! خوب میرم کارت اینترنت لوتوس میگیرم و 135 گیگ در ماه دانلود میکنم !

توی سرعت هم که آسیاتک حرف اول رو میزنه عکسشم دوستمون گذاشت خواستید منم میذارم سرویس 2 مگابایتش با سرعت دانلود 700 کلوبایت بر ثانیس در صورتی که اینترنت 9 مگ پارس آنلاین هم این سرعت رو نداره !!!! به زبان ریاضی یعنی 2 مگابایت آسیاتک بزرگتر از 9 مگابایت پارس انلاین پس نتیجه میگیریم سرعت پارس آنلاین عمرا به گرد پای اسیاتک برسه !

تغییر سرویس هم که بد نیست من خودم ازش راضیم به هر حال باید طی سالیان سال برای هر سلیقه ای یه سرویسی تعریف بشه و مشکلی برای کسی به وجود نمیاره !
    Last edited by Gladiator.2013; 16-12-2013 at 14:00.

در آغاز فعالیت Gladiator.2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم دوستان کدوم مرکز مخابرات هستن، ولی جایی که من هستم حتی در ساعت های غیر رایگان هم محدودیت سرعت گذاشتن.

الان سرعته دانلود من تو روز از 120 kb بیشتر نمیشه.

یعنی اگه سرعت روز رو محدود کنن، نمیدونم دیگه کی میخواد ازشون سرویس بگیره؟!!!!
    این کاهش سرعت شما ربطی به آسیاتک نداره یا به مخابراتتون مربوطه یا کیفیت خط خودتون کمه یا پورتتون بسیار شلوغه , توی هر منطقه ای هر شرکتی مناسب نیست , ما الان توی مخابرات اشرفی اصفهانی هستیم و سرعت من توی تمام طول روز و شب و غروب و ... روی 600 الی 700 کیلوبایت هست و چیزی برام محدود نمیشه ! اینجوری نیستش که بیان بگن خوب اشرفی اصفهانی رو محدود نکنیم مثلا محلاتی رو محدود بکنیم !!! با عقل جور در میاد این جمله ؟ پس حتما ایراد از مخابرات یا خط یا پورت منطقه خودتون هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما خودت تحقیق کردی اینارو پیدا کردی ؟!!!

اکثر گیرمرهای همین فروم توی بخش بازیها پیغام خصوصی بدی بهشون بپرسی برای بازیه آنلاین از شاتل استفاده میکنن نه آسیاتک !

قیمت مخابرات هم که اصلا مزیت حساب نمیشه !! چه فایده داره که قیمت ارزون باشه به جای پول جونتو بگیره تا یه فایل دانلود کنه و یه صفحه باز کنه !! خوب میرم کارت اینترنت لوتوس میگیرم و 135 گیگ در ماه دانلود میکنم !

توی سرعت هم که آسیاتک حرف اول رو میزنه عکسشم دوستمون گذاشت خواستید منم میذارم سرویس 2 مگابایتش با سرعت دانلود 700 کلوبایت بر ثانیس در صورتی که اینترنت 9 مگ پارس آنلاین هم این سرعت رو نداره !!!! به زبان ریاضی یعنی 2 مگابایت آسیاتک بزرگتر از 9 مگابایت پارس انلاین پس نتیجه میگیریم سرعت پارس آنلاین عمرا به گرد پای اسیاتک برسه !

تغییر سرویس هم که بد نیست من خودم ازش راضیم به هر حال باید طی سالیان سال برای هر سلیقه ای یه سرویسی تعریف بشه و مشکلی برای کسی به وجود نمیاره !
    فرق دراینه با دومگ پارس اتلاین و باقیمت 23 تومان در ماه شبی حداقل 6یگ دانلود می کنند
    نه اینکه بزور10گیگ تو پاچه اتون کنن با ماهی 50تومان اخرشم برای سرویس دومگ 120تاسرعت شبانه تحویلتون بدن
    اون سرعت 700درروزهم بدرخورد اسیاتک فقط می خوره امیدوارم تفاوت رو متوجه شده باشید

18. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •