تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1690 از 2365 اولاول ... 69011901590164016801686168716881689169016911692169316941700174017902190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,891 به 16,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

آقا حمید با سلام مجدد ! پس من یه x400 کنوود بگیرم با یه جفت Pioneer TS-A6975S صدای خوبی رو دارم دیگه رو 206 ؟ نظرتون راجب اسپیکر Kenwood KFC-G6930 چیه ؟! بعد سینی عقب رو عوض کنم یا نه ؟!
    بی زحمت قیمت x400 و 7056 و اسپیکر 6975 پایونرو بم بگید ممنون میشم !
    Last edited by Alireza-Khan; 01-01-2015 at 19:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...کسی هست کمکم کنه سریع؟..میخوام بدونم از نظر کیفیت صدا پخش پایونیر بهتره یا جی وی سی؟از نظر کیفیت صدا پایونیر 1750 بهتره یا جی وی سی R456 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی نیس جواب بده؟

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

JVC که کلا مونده عقب ! الان بعضی مدل های کنوود پایونیر رو هم زدن چلو ولی بین JVC و پایونیر حتما پایونیر ! البته در حالت کلی گفتما با مدلایی که گقتید آشنایی ندارم !

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام میخوام رو پرایدم ضبط و باند بندازم از شما کمک میخوام

از اول میگم پخش رو میخوام رادیو فلش بگیرم چون بدوجه محدوده و سی دی هم استفاده ندارم

Pioneer MVH-X175UI

یا

Kenwood KMM-X10

رو میخوام ولی روی باند موندم،چون تخصصی بلد نیستم،اینم بگم بعدا امپلی میخوام اضافه کنم و باند باید امپلی ساپورت باشه ولی میخوام فعلا ک ندارم،باندم کیفیتش خوب باشه،صدای فلت نمیخوام،با بیس میخوام و کلا ولوم بالا گوش میدم

بیزحمت بگین بهترین باند تا 200-230 چی میتونم بگیرم ک راضیم کنه؟یه مدل از کنوود و یه مدل از پایونیر لطفا بگین،شرمنده ک طولانی شد

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Car Audio

سلام داداش
    با اجازه اساتید
    فرقشون اینهکه X8650BT
    3 جفت خروجی 4 ولت داره,
    و صفحه نمایشش فرق میکنه
    ولی X4750BT
    2 جفت خروجی داره که فکر کنم 2.5 ولت باشه
    ممنون دوست عزیز ، اما من زیاد در سیستم صوتی ماشین وارد نیستم ، یعنی میگی کیفیت صداش بالاتره ؟

اون خروجی هایی ک فرمودید ، اگر بخوام از باند های فابرک ماشین (سورن) استفاده کنم ، فرقی میکنن با هم ؟ ک سه تا باشه یا دو تا‌ ؟

چرا پست شما از قلم افتاد نمیدونم.
    تفاوتها رو که محمد جان گفتن.کلا تو رده ها ی پایونیر وقتی بالاتر میری قیمتهاشون هم افزایش میا بد به خاطر برخی امکانات مثل همین خروجی pre out
    در مورد پخش 875 بله متاسفانه فیک هست.
    بهترین انتخاب برای شما 7056 یا 8019 کن وود هست.557 و 600 تومن.
    ببین من اولویتم با بلوتوث (برای پخش و مکالمه ، سازگار با iOS) و پورت USB (سازگار با iPod) و AUX ه ... دوربین دنده عقب هم اگر بهش بخوره ، چه بهتر !

حقیقت اول AVH-3550DVD یا AVH-X7550BT پایونیر مد نظرم بود ، اما چون پنل جدا نمیشد و راحت قابل سرقت بود ، 875 رو انتخاب کردم ، این پخش تو سایت اصلی پایونیر هم هست ، همه امکاناتی ک من میخوام هم داره ، یعنی باهاش ب مشکل بر میخورم ؟

حالا اگه دوربین دنده عقب رو بیخیال شم و بخوام یک پخش معمولی با امکاناتیکه بالا گفتم بخرم و حتما هم پایونیر باشه ، چی پیشنهاد میکنی ؟ (آمپ و ... نمیخوام ، باند ها هم فابریک ماشین هستن و نمیخوام تغییری درشون بدم )
    Last edited by Microsoft24; 02-01-2015 at 03:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..کسی هست کمکم کنه؟

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

14

سلام دوستان من اگه بخوام یه ضبط برای پراید بگیرم و فقط امکانات ضبط برام مهم هستش چون نمیخوام سیستم ببندم الان هم رو ماشین ضبط فابریکی کارخونه روشه.
    حدود قیمت 200 تا 250 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ نظرتون راجع به مارکهای متفرقه چیه؟؟؟
    بعد اینکه من باید خودم سوکت فابریکیش رو هم بگیرم یا توی جعبش داره ؟؟؟
    آخریش هم اینکه مدلهایی که پیشنهاد میدید فلش تا چند رو ساپورت میکنه؟؟؟

ممنون.
    Last edited by MRMadadiN; 02-01-2015 at 13:26.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    آقا حمید میخوام از mx 15 ها یدونه بردارم !
    حالا برا انتخاب باکس موندم !
    تو 60 سیلد به نظرتون چقدر ویبره داره ؟
    بازم بحث باکس شد و ... !
    تو 90 پورتد هم کیک بیس تعطیل ؟
    ممنون
    سلام
    من هر دو باکس توصیه شده رو مدل کردم تو نرام افزار.البته با توجه به نبود پارامتر Xmax کمی از دقت طراحی میاد پائین.اما
    باکس 60 لیتری بسیار فلت هست و تو رنج فرکانس پائین حدود 40Hz تو نرام افزار 111dB SPL نشون میده.بالاترین SPL هم رو فرکانس 117.7Hz روی فرکانس 77.6Hz بدست میاد با توان 400 وات RMS
    تو باکس پورتد 90 لیتری که کارخونه روی حدود 44Hz تیون کرده،روی فرکانس 40hz حدود 114dB و بیشترین SPL روی فرکانس 60Hz و با میزان 122dB بدست میاد.
    پس نشون میده Low Bass تو باکس پورتد بیشتر هست و طبیعی هم هست.
    اگر بخواهید Low Bass افزایش پیدا کنه باید فرکانس تیون رو به 35-36 کاهش بدید.

عزیزی. بیس نرم چطوریه؟از اونایی هست که توی ولوم پایین هم توی دلو میلرزونه؟عزیز با این تفاوت قیمت به نظر Co بهتره. هر وقت رسید مزاحمتون میشم.به این تاپیک سر میزنم تا اطلاع پیدا کنم.ممنون
    ارادت دارم.
    رامین جان تو ولوم پائین اگر بخواهی بیس تداوم داشته باشه باید حتما آمپ داشته باشید.و آمپ خوب.البته این کار بیشتر کار ساب هست. اسپیکر نمیتونه اونطوری که میخوای عمل کنه.
    از نظر بیس نرم هردو بیس نرمی دارن.
    من درخدممتون هستم.
    سلام آقا حمید ، دنبال یه ساب ویبره ای هستم با بیس نرم و قدرتی ، همه بهم کنوود 3000 رو پیشنهاد دادن ، خواستم بدونم از برند های دیگه غیر از پایونیر و کنوود چیزی مد نظرتون هست؟ هزینه هم زیاد نداشته باشه
    آمپلی هم کنوود8400 هست
    مرسی
    ببین گلم اگر بیس پائین دوست داری باید ساب 15 بگیرید تو باکس بزرگ.ضمنا آمپتون هم مناسب نیست برای این کار.
    ولی با توجه به میزان بودجتون همین ساب ممکنه خوب باشه.
    آقا حمید با سلام مجدد ! پس من یه x400 کنوود بگیرم با یه جفت Pioneer TS-A6975S صدای خوبی رو دارم دیگه رو 206 ؟ نظرتون راجب اسپیکر Kenwood KFC-G6930 چیه ؟! بعد سینی عقب رو عوض کنم یا نه ؟!
    بی زحمت قیمت x400 و 7056 و اسپیکر 6975 پایونرو بم بگید ممنون میشم !
    خوبه ولی با توجه به صندوقدار بودن ماشین هلیکس E69X هم گزینه کیفیتی هست.به نظر من شاید کمی بیسش کم باشه ولی ارزش داره که به خاطر تفکیک بهتر و لذت بیشتر اینو بگیری.
    X400 قیمتش 342
    7056قیمت 558
    6975 رو قیمت ندارم.
    طاقچه عقب هم اگر MDF نصب کنید بهتره.

سلام...کسی هست کمکم کنه سریع؟..میخوام بدونم از نظر کیفیت صدا پخش پایونیر بهتره یا جی وی سی؟از نظر کیفیت صدا پایونیر 1750 بهتره یا جی وی سی R456 ؟
    ببخشد دوست عزیز در تاخیر پاسخ.متاسفانه اینترنتم از دیروز صبح قطع بود
    به نظر من پایونیر بهتره.البته اگر میتونید کن وود رو جاگزین پایونیر نمائید باز به مراتب صدا بهتر میشه.

سلام میخوام رو پرایدم ضبط و باند بندازم از شما کمک میخوام

از اول میگم پخش رو میخوام رادیو فلش بگیرم چون بدوجه محدوده و سی دی هم استفاده ندارم

Pioneer MVH-X175UI

یا

Kenwood KMM-X10

رو میخوام ولی روی باند موندم،چون تخصصی بلد نیستم،اینم بگم بعدا امپلی میخوام اضافه کنم و باند باید امپلی ساپورت باشه ولی میخوام فعلا ک ندارم،باندم کیفیتش خوب باشه،صدای فلت نمیخوام،با بیس میخوام و کلا ولوم بالا گوش میدم

بیزحمت بگین بهترین باند تا 200-230 چی میتونم بگیرم ک راضیم کنه؟یه مدل از کنوود و یه مدل از پایونیر لطفا بگین،شرمنده ک طولانی شد
    پراید صندوقدار هست؟
    اگر پاسخ مثبته هلیکس E69X براتون بهترین انتخاب هست. 260 تومن.
    سلام دوستان من اگه بخوام یه ضبط برای پراید بگیرم و فقط امکانات ضبط برام مهم هستش چون نمیخوام سیستم ببندم الان هم رو ماشین ضبط فابریکی کارخونه روشه.
    حدود قیمت 200 تا 250 چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ نظرتون راجع به مارکهای متفرقه چیه؟؟؟
    بعد اینکه من باید خودم سوکت فابریکیش رو هم بگیرم یا توی جعبش داره ؟؟؟
    آخریش هم اینکه مدلهایی که پیشنهاد میدید فلش تا چند رو ساپورت میکنه؟؟؟

ممنون.
    پخش کن وود U359
    اصلا دنبال متفرقه نروید.
    سوکت فابریک رو باید جداگونه خریداری نمائید
    فلش رو نمیدونم.

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ، اما من زیاد در سیستم صوتی ماشین وارد نیستم ، یعنی میگی کیفیت صداش بالاتره ؟

اون خروجی هایی ک فرمودید ، اگر بخوام از باند های فابرک ماشین (سورن) استفاده کنم ، فرقی میکنن با هم ؟ ک سه تا باشه یا دو تا‌ ؟

ببین من اولویتم با بلوتوث (برای پخش و مکالمه ، سازگار با iOS) و پورت USB (سازگار با iPod) و AUX ه ... دوربین دنده عقب هم اگر بهش بخوره ، چه بهتر !

حقیقت اول AVH-3550DVD یا AVH-X7550BT پایونیر مد نظرم بود ، اما چون پنل جدا نمیشد و راحت قابل سرقت بود ، 875 رو انتخاب کردم ، این پخش تو سایت اصلی پایونیر هم هست ، همه امکاناتی ک من میخوام هم داره ، یعنی باهاش ب مشکل بر میخورم ؟

حالا اگه دوربین دنده عقب رو بیخیال شم و بخوام یک پخش معمولی با امکاناتیکه بالا گفتم بخرم و حتما هم پایونیر باشه ، چی پیشنهاد میکنی ؟ (آمپ و ... نمیخوام ، باند ها هم فابریک ماشین هستن و نمیخوام تغییری درشون بدم )
    سلام
    کمی تو کیفیت صدا تو رده های بالاتر به خاطر امکاناتی که داره میتونه بهتر بشه.من خودم به شخصه پایونیر نمیگیرم.صداشون کلا تیزه به نظر من.
    اون خروجی منظورم خروجی Pre Out هست که به صورت RCA هست.تعبیه شده برای ارتباط با آمپلیفایر.
    اون پخش هم متاسفانه تو سایت پایونیر هست اما فیکهتصویری خوب نمیتوانید بگیرید که همه این امکانات رو داشته باشه. بختریشن همون 7550 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •