والا من جوازی چیزی ندادم ! استفاده میکنم . به مرکز مخابراتی به نظرم ربطی نداره سرعت ها یکسان هستش توی شرکتها
فقط نویز -- سیم کشی برای دوستانی که مشکل دارن ایجاد میشه .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا من جوازی چیزی ندادم ! استفاده میکنم . به مرکز مخابراتی به نظرم ربطی نداره سرعت ها یکسان هستش توی شرکتها
فقط نویز -- سیم کشی برای دوستانی که مشکل دارن ایجاد میشه .
سراغ پارس نرو دیشب خودم توی سایت خودمون بچه هایی بهشون cccam دادیم اونهایی که پارس داشتن همگی قطع شدن .
واسه من فقط سرعت دانلود با IDM مهمه ...
سرعت اینترنت هرچقدر هم بالا باشه ولی حجمی باشه فایده ای نداره![]()
تا جایی که من اطلاع دارم(اگه دوستان اطلاع دقیقتر دارن یا تغییر کرده نسبت به چندماه قبل ، بگن) در ماه فقط 18 گیگ میتونی دانلود کنی و بعد اون محدود میشی (البته حتی اونایی که به نام نامحدود میخری ) فکر کنم تا دو هفته سرعتت میاد زیر 5. به قول خودشون تو رو با پرمصرف های دیگه قرار میدن تا یکم حال اونایی که سرعتشون به خاطر دانلود زیاد شما گرفته میشه ، درک کنید . یه قانون مسخره و من درآوردی که به هر کی بگی از تعجب شاخ در میاره. یارو تو خارج فیلم 50 گیگ فول اچ دی دانلود میکنه بعد اینا اینجا تو روز روشن قانون میسازن برای راحت تر کردن دزدی های خودشون![]()
جدیدا داشتن مدرک الزامیست...
دوستان سرعت شمام در حد باقالیه دیروز و امروز ؟! یه صفحه هم به زور باز میشه( رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 1024 محدود - پورت مخابرات )
امروز برای من عالی است مثل فرفره باز میشه دیروز قطعی داشتم اما امروز یک بار قطع شد.
256 نامحدود اندیشه سبز خزر.
الان یه مدته که نتم گوگل https رو یا دیر باز می کنه یا اصن باز نمی کنه : |
یه تست سرعت از
speedtest
idm
و گراف میگذاری؟
دوستانی هم که رشت هستند و از اندیشه سرویس نامحدود دارن یه لطفی بکنند تست های سرعت خودشون رو در اینجا قرار بدند (128 و 256)
256 نامحدود اندیشه | ماهیانه 28 تومن (رشت نیستم) :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)