تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1690 از 2376 اولاول ... 69011901590164016801686168716881689169016911692169316941700174017902190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,891 به 16,900 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

مدیر باشگاه الجزیره: ما و استقلال صعود می کنیم

احمد سعید المرزوق مدیرعامل شركت (باشگاه) فوتبال الجزیره امارات كه یكی از بازیكنان گذشته این باشگاه نیز بوده است و در طول سه سال حضورش در سمت مدیریت الجزیره دو عنوان قهرمانی را با این تیم بدست آورده است، در سفری دو روزه به تهران امكانات و البته توانایی فنی تیم استقلال یكی از نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا را مورد ارزیابی قرار داد.

احمد سعید المرزوق در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگاران، گفت كه برای تماشای بازی استقلال مقابل صبای قم به ایران آمده ضمن آن كه قصد داشته تا امكانات میزبانی استقلال را نیز بررسی كند.

* الجزیره از مدعیان لیگ قهرمانان آسیاست

المرزوق عنوان می‌كند كه در زمان مدیریت سه ساله‌اش این تیم یك‌بار در جام اتحادیه‌ی امارات قهرمان شده است و دو بار نیز در مسابقات خلیج فارس شركت داشته كه یك بار عنوان قهرمانی را كسب كرده است.مسوولیت‌های جذب بازیكن از سراسر دنیا و تنظیم قراردادهای آنها همچنین هماهنگی نشست‌های رسانه‌ای باشگاه و برنامه‌ریزی تمامی امور باشگاه از جمله كارهای تداركاتی و تمرینی برعهده‌ی این مدیر اماراتی است.

وی می‌گوید كه تیم الجزیره كه اكنون صدرنشین لیگ امارات است با قدرت خود را برای موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا آماده می‌كند.

* بازی با صبا بهترین فرصت برای شناخت استقلال بود

المرزوق دلیل آمدنش به ایران همراه آنالیزور ایرانی الاصل باشگاه الجزیره را چنین توضیح می‌دهد: «هفته‌ی گذشته در كوالالامپور با مدیران تمامی تیم‌های همگروه الجزیره نشست داشتیم و در همانجا با مسوولان باشگاه استقلال نیز دیدار كردیم. قرار شد تا به ایران بیایم تا از هتل‌های مختلفی چون هتل هما، آزادی، استقلال و لاله بازدید كنیم و برای محل اقامت تیم الجزیره در زمان سفر به تهران تصمیم‌گیری كنیم. در هر صورت الجزیره برای نخستین بار است كه در لیگ قهرمانان آسیا شركت می‌كند و به عنوان یك باشگاه تمام حرفه‌ای كه تاكنون تجربه‌ی سفر به ایران را نداشته است، باید تمامی جوانب این سفر را فراهم كنم.»

وی افزود: «زمانی كه به ایران می‌آمدیم بسیاری تلاش می‌كردند تا اثر منفی بر ما بگذارند و بگویند كه امكانات ایران زیاد خوب نیست و تیم الجزیره را در ایران تحت فشار خواهند گذاشت اما، من متوجه شدم كه چنین موضوعی صحت ندارد و آنچه كه من دیدم رفتار بسیار خوب و دوستانه‌ی مردم ایران و هماهنگی مناسب باشگاه استقلال بود. در هر صورت تجربه‌ی بسیار خوبی بود ضمن آن كه در شرایط یك بازی فوتبال كاملا طبیعی است كه تماشاگران تیم میزبان حریف خود را تحت فشار بگذارند. تجربه‌ی سفر به ایران سبب شد تا علاوه بر سفرهای احتمالی كاری برای سفرهای شخصی نیز به ایران بیایم.»

المرزوق ادامه داد: «دلیل انتخاب بازی استقلال و صبا برای آمدن به ایران نیز این بود كه می‌دانستیم به زودی دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس برگزار می‌شود و در آن بازی نمی‌توان استقلال را به طور كامل محك زد. چرا كه بی‌تردید نمایش استقلال در آن بازی بسیار متفاوت خواهد بود و بازی با صبا می‌تواند توانایی‌های واقعی استقلال را به ما نشان دهد. می‌دانیم كه استقلال تیم پر افت و خیزی است اما، اكنون یكی از بهترین و بزرگترین تیم‌های ایران است و شناخت اولیه‌ای از این تیم كسب كرده‌ایم.»

* تحلیل استقلال نیاز به كار زیادی دارد

المرزوق درباره‌ی بازی تیم‌های استقلال و صبا نیز گفت: هر دو تیم بسیار خوب بازی كردند، البته استقلال نشان داد كه تیم خوبی است و از حمایت تماشاگران زیادی برخوردار است. در هر صورت نظر ما این است كه استقلال باز هم تغییراتی در تركیب خود خواهد داشت و به همین دلیل یك بار دیگر همراه یكی از دستیاران "براگا" سرمربی تیم سفری به ایران خواهیم داشت تا بهتر استقلال را مورد تحلیل قرار دهیم. چرا كه تحلیل این تیم نیاز به كار بیشتری دارد.

* الجزیره تیم قدرتمندی است

المرزوق معتقد است كه تیم الجزیره یكی از قدرتمندترین تیم‌های تاریخ فوتبال این كشور است. وی در این باره به ایسنا می‌گوید: "الجزیره یكی از قدیمی‌ترین باشگاه‌های امارات است كه از سال 1974 تاسیس شده اما، عاملی كه سبب شده تاكنون مطرح نباشد این است كه در لیگ فوتبال امارات قهرمان نشده بود. اما، اكنون ما در فوتبال امارات به عنوان قهرمان مطرح شده‌ایم و تركیبی از حمایت‌های مالی و كارهای تاكتیكی، فنی و استفاده از مربیان سطح بالا الجزیره را به تیمی قدرتمند تبدیل ساخته است. الجزیره در سال‌های گذشته نیز بازیكنان بزرگی داشته است اما، آنها روحیه‌ی قهرمانی نداشته‌اند. اما، در این فصل ما پنج میلیون یورو هزینه كرده‌ایم و بازیكنان بزرگی را كه روحیه‌ی قهرمانی درآنها موج می‌زند، جذب كرده‌ایم. بازیكنان بزرگی در تیم الجزیره حضور دارند. رافائل سوبیس از جمله‌ی این بازیكنان است كه سابقه‌ی حضور در تیم المپیك برزیل را دارد. در هر صورت سه سال پیش زمانی كه شیخ منصور آل‌نهیان مالكیت باشگاه را برعهده گرفت، از ما خواست تا ظرف پنج سال عنوان قهرمانی را بدست آوریم. اما، حمایت‌های مالی از تیم به اندازه‌ای بود كه در سال دوم قهرمان لیگ امارات شدیم. بی تردید سرمایه‌ی شیخ منصور پشتوانه‌ی بزرگی برای تیم است و ما توانستیم تنها برای جذب سوبیس 17 میلیون یورو پرداخت كنیم. معتقدم الجزیره اكنون تبدیل به نامی بزرگ شده است چرا كه حتی در تمرین روز پنج شنبه‌ی استقلال جوانان و نوجوانانی كه آنجا بودند تیم الجزیره را می‌شناختند و من بسیار خوشحالم كه این تیم تا این اندازه معروف شده است. امسال در آسیا تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا بار دیگر نام الجزیره را سر زبان‌ها بیندازیم."

* استقلال روزهای سختی برابر ما خواهد داشت

المرزوق در ادامه گفت: در تهران زمانی كه با یك راننده‌ی تاكسی صحبت می‌كردم، او به من گفت كه ما تنها در نیمه‌ی نخست بازی مقابل الجزیره چهار گل به تیم شما می‌زنیم اما، من پیغامی برای هواداران استقلال دارم و آن هم این است كه تیم استقلال به هیچ عنوان بازی آسانی با الجزیره پیش‌رو نخواهد داشت. شاید الجزیره به اندازه‌ی استقلال هوادار و معروفیت نداشته باشد. اما، اطمینان داشته باشید كه بازی رفت و برگشت دو تیم هم برای الجزیره و به همان اندازه برای استقلال دشوار خواهد بود.

* "شیخ منصور" دومین ثروتمند فوتبال جهان

المرزوق با اشاره به وضعیت مالی باشگاه الجزیره امارات نیز می‌گوید: البته علاوه بر ثروت شیخ منصور حامیان مالی نیز در اداره‌ی باشگاه الجزیره نقش مهمی ایفا می‌كنند. دو شركت "بوریالس" و "آیپك" از شركت‌های نفتی اروپایی و یك شركت سوئیسی به نام "سوپر فاند" از جمله حامیان مالی باشگاه الجزیره هستند كه برای سه سال 30 میلیون یورو به باشگاه‌ الجزیره پرداخت كرده‌اند و همچنین كمپ‌های الجزیره در كشورهای اروپایی از جمله اتریش را فراهم كرده‌اند. با این حال شیخ منصور آل‌نهیان نیز پس از آبراموویچ دومین مالك ثروتمند باشگاه‌های فوتبال است.

المرزوق درباره‌ی امكانات این باشگاه ثروتمند نیز می‌گوید: الجزیره اكنون یك هتل چهار ستاره در اختیار دارد كه بزودی یك هتل پنج ستاره را نیز افتتاح می‌كنیم. ورزشگاه الجزیره بسیار پیشرفته است و باشگاه الجزیره نیز در داخل یك برج مسكونی بزرگ قرار دارد. ضمن آنكه مالك باشگاه اكنون باشگاه منچسترسیتی انگلیس را نیز خریده است و شرایط بسیار خوبی برای تبادل اطلاعات فنی، تجهیزاتی و همچنین بازیكن میان دو باشگاه وجود دارد و علاوه بر اینكه می‌توانیم بازیكنان خوب خود را به مدارس فوتبال منچستر بفرستیم در زمینه‌ی تبادل بازیكن نیز می‌توانیم با این باشگاه بزرگ همكاری كنیم

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

بچه ها شرمنده. با اينكه ميدونم خيلي دير شده ولي ميگن ماهي رو هر وقت از آب بگيري ميميره.
    با اينحال اين برد شيرين رو تبريك ميگم.

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض دوستان صحت مطلب رو تاييد كنند

ويرايشششششششششششششششششششش
    Last edited by Mohamma:D; 24-01-2009 at 19:49. دليل: چون منبع نداشت

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آره ظاهرابازی هم 7 بر0 به نفع نوجوانان استقلال تموم شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

* استقلال روزهای سختی برابر ما خواهد داشت

المرزوق در ادامه گفت: در تهران زمانی كه با یك راننده‌ی تاكسی صحبت می‌كردم، او به من گفت كه ما تنها در نیمه‌ی نخست بازی مقابل الجزیره چهار گل به تیم شما می‌زنیم اما، من پیغامی برای هواداران استقلال دارم و آن هم این است كه تیم استقلال به هیچ عنوان بازی آسانی با الجزیره پیش‌رو نخواهد داشت. شاید الجزیره به اندازه‌ی استقلال هوادار و معروفیت نداشته باشد. اما، اطمینان داشته باشید كه بازی رفت و برگشت دو تیم هم برای الجزیره و به همان اندازه برای استقلال دشوار خواهد بود.

از طرف من به اين المرزوق بگيد‌: بيشين بينيم بابا !

ما جواب اين بابا رو تو ازادي با 100000 نفر تماشاگر و يه دسته گل زيبا ميديم!(دسته گلش 5 گل داشته باشه بسه ديگه؟!)

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همهگی دو سه هفته ای بود نمیومدم دلم واستون تنگ شده بود

این حرفا رو ول کنید ما تو زمین بازی و جدول لیگ نشون دادیم تیم برتریم

ننگ باد بر کسی که این اقتدار را نبیند و دروغ بگوید

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این علیرضا یه بار گل های استقلال و برق رو گذاشته بود... از کدوم سایت میذاری علیرضا؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خواهش میکنم داش عماد
    این پست بازی با صبا را زدم تا دوتا چیز را بگم
    اول بگم دمه هرچی استقلالی با مرام و با تعصبه که تیمش را هیچوقت تنها نمی ذاره گرم
    دوم اینکه فراموش نکنید از کجا به کجا رسیدیم و برای رسیدن به اینجا کم خون دل نخوردیم.

در مورد ساعت بازی هم
    ایرانه دیگه!
    هرکس بازی را بر اساس ساعت خودش می نویسه!
    اما فکر میکنم همون 14:30 باشه.
    بازی پرسپولیس هم همین ساعت بود.
    این پستا رو می خوندم اشک توی چشمام جمع شد آره داداش علیرضا کارت طبق معمول درسته
    هیچوقت اونشب ( بعد بازی با صبا تو قم) یادم نمیره اون اعصاب ناراحت یادم نمی ره اون پیش بینی همراه با کینه ی بازی بعد یادم نمی ره(اولین نفری که پیش بینی هفته بعدو شروع کرد خودم بودم کمتر از یک ساعت از بازی با صبا گذشته بود) که از خودم پرسیدم قلعه نوعی بره تو 90 در برابر این سوال فردوسی پور چه جوابی میده

آقای قلعه نوعی شما چه طور تونستین تیمونو از رده هفدهم بکشین بالا و قهرمان لیگ بشین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

در حاشیه تخلفات صورت گرفته در تیم های پایه استقلال؛
    رئیس كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال :در صورت اثبات جرم، استقلال به سختی مجازات می شود

انتشار خبر دیدار دوستانه تیم هاى نوجوانان پسران و دختران باشگاه استقلال در ورزشگاه مرغوبكار تهران با واكنش تند مسوولان ورزش ایران و دیگر رسانه ها روبه رو شد . رئیس كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در واكنش به این خبر گفت: در صورتیكه این امر برای ما محرز شود، طبق قانون جریمه سنگینی در انتظار باشگاه استقلال خواهد بود و به طور حتم در این باره برخورد شدیدی صورت خواهد گرفت.

مجتبی شریفی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در رسانه ها مطالبی را خوانده ام و پیگیر آن خواهم بود و در صورتیكه انجام چنین اشتباهی محرز شود به طور حتم كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در این زمینه موضع گیری خواهد كرد و بر اساس آیین نامه انضباطی با خاطیان برخورد خواهیم كرد ،زیرا چنین رفتارهای دور از شانی در کشور اسلامی ما و ورزش ایران جایگاهی ندارد و امیدوارم كه این اخبار به زودی تكذیب شود ولی در هر صورت ما به وظیفه قانونی خودمان عمل خواهیم كرد.

شریفی درباره سرنوشت پرونده علی مولایی اظهار داشت: این پرونده نقطه تاریك ندارد و طبق آنچه كه برای آن اعلام رای شده خاطی پرونده در حال گذراندن دوران محرومیت است و جو سازی كه به تازگی در مورد آن صوت گرفته به طور كامل بی اساس است.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

دایی: نشان دادم تیم ملی همه را می بیند

ورزش > فوتبال داخلی - سرمربی تیم ملی پس از فراخواندن سیاوش اکبرپور مهاجم آماده این روزهای استقلال به تیم ملی برای منتقدانش خط و نشان کشید.

دایی در اولین تمرین تیم‌ملی برای بازی با تایلند در جمع خبرنکگاران گفت:« لیست جدید ما به‌خوبی نشان می‌دهد که هیچ نامی از لیست دور نمانده. من و همکا رانم همه بازی‌های لیگ را زیر نظر داشتیم و فارغ از هر نوع غرض ورزی ، همه بازیکنانی از لیگ که شایستگی حضور در تیم ملی را داشتند ، فراخواندیم.»
    جدیدترین نامی که به فهرست تیم علی دایی اضافه شده سیاوش اکبرپور بازیکن مورد علاقه امیر قلعه نویی است. اکبرپور که این فصل 9 گل برای صدرنشین لیگ به ثمر رسانده سرانجام پس از سه لیست متوالی که رسانه ها اصرار داشتند جای او در آنها خالی است ، به تیم دایی دعوت شد . دایی که این تصمیمش و لیست جدیدش با واکنش مثبت همه رسانه‌ها مواجه شده است قبل از شروع تمرینات تیم ملی درحالی که از فضای مطبوعات راضی به نظر می‌رسد ادعا کرد لیستش نشان دهنده این موضوع است که کادر فنی بازی‌های لیگ را به دقت زیر نظر دارند.
    سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در ادامه با اشاره به بازی چهارشنبه با تایلند در بانکوک هم گفت:« مقابل تایلند بازی آسانی نخواهیم داشت. بازی با تایلند می‌تواند کمک بسیار خوبی باشد تا تیم ملی را برای بازی با کره جنوبی آماده کنیم. البته هنوز از جزئیات توانایی بازیکنان خبر ندارم و نمی‌دانم که آنها مصدوم هستند یا نه و پس از تمرین امروز بهتر می‌توانم درباره‌ی آنها اظهارنظر کنم.
    تیم ملی نشان داد که از تمامی بازیکنان هماهنگ و آماده‌ی لیگ برتر استفاده می‌کند. در هر صورت با توجه به محدودیت‌هایی که از نظر انجام بازی‌های تدارکاتی چه از نظر جمع کردن بازیکنان به دلیل فشردگی لیگ و بازی ایران مقابل سنگاپور و تایلند در روزهای فیفا نبود بلکه در تقویم AFC قرار داشت و به همین دلیل نتوانستیم از لژیونرها استفاده کنیم
    تایلند تیم خوبی است. من دو بازی این تیم را دیده‌ام و تیمی که بتواند در اردن از میزبان خود مساوی بگیرد، بی‌تردید حریف آسانی برای ما نخواهد بود.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •