ولي من تاحالا اين اسلحه رو با اين قدرت نديدم . مطمئني درست ديدي ؟!؟!؟!!؟ يه بار چك كن .ولی من وقتی تقویتش کردم شد 50 اگه خواستی سیوش رو برات میفرستم
ولي من تاحالا اين اسلحه رو با اين قدرت نديدم . مطمئني درست ديدي ؟!؟!؟!!؟ يه بار چك كن .ولی من وقتی تقویتش کردم شد 50 اگه خواستی سیوش رو برات میفرستم
بالاي همون تپه وايسا (پايين نيا) حالا با رايفل(تفنگ دوربين دار) نشونه بگير و جعبه ها رو بزن.وقتي 3 تا جعبه رو زدي به آخر برو اونجا يه برجك (يا حالا هر چي كه اسمش هست) هست برو بالا و اهرم رو تكون بده.
تفنگ هم فقط handcanon مخصوصا اگه upgrade هاش رو بگيري هم خيلي سريع ميشه هم خيلي قوي.
قدرتش ميشه 99.
آقا سلام من یک کمک میحواستم یک جای بازی موندم
آقا اون مرحله ای هست که یک توپ بزرگ بتنی هست می زنی دیوار رو خراب میکنی بعد یک در پیدا میشه
بعد می ری داخل یک تونله که آخرش به یک در می رسه که قفل هست اونجا رو باید چی کار کنیم
اونجا فقط دو تا اتاق هست که یکیش اتاق کنفرانس یکیش هم مال نگهداری حیوانات هست
نمی دونم اونجا رو باید چی کار کنم خواهشان کمک کنید ممنون
اگه يه عكس ميزاشتي خيلي راحتتر مي شد كمك كرد.دقيقا نميدونم كجا رو ميگي اگه اونجايي باشه كه من فكر ميكنم تو يكي از اين اتاقها كه گفتي يه دكمه هست دكمه رو ميزني و برميگردي طرف دره و بازش ميكني.
توی همون اتاق کنفرانس یه دکمه قرمز هست ! اون میزنی (در نصفه میره بالا) بعد اشلی رو میفرستی اونطرف و در رو کامل برات باز میکنه !
یه مقدار جلوتر هم یه در هست که باید اشلی رو بذار کنار یکی از هرم ها و خودتم بری کنار اونیکی اهرم ! وقتی به چراغ قرمز وسطی رسید باید همزمان اهرم ها رو پایین بدین ! در باز میشه .
یه سایت file sharing بگین سیومو upload کنم خودتون ببینید . برای اطمینان 10 بار چکش کردم
اویل4 رو چند ساعته بردین آخر؟؟؟
من که اسپیشال 2 رو 5 ساعته تموم کردم!!!!
من تو 4 ساعت تموم كردم.
منم توي 5 ساعت و 24 دقيقه تموم كردم .
سلام
تو سومین نقشه ی بازی 1 کچل بزرگ هست که از تو دیوار میاد جلو آدم . یه کپسول هم هست که وقتی غوله میاد می شه بندازیش زمین. عکسش هم اینه :![]()
(ضمنا من یه مقدار این تاپیکو گشتم ولی نتونستم راه حل رو پیدا کنم.اگه بگید این بازی کلا" چند تا نقشه داره هم ممنون می شم.)
Last edited by SADEGH 7; 03-07-2007 at 12:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)