درواقع گوشی رو شناسایی نمیکنه وبه وسیله ی
mass storage,pict bridge,media player نیز ارتباط برقرار نمیشه و بر روی گوشی این پیغام
رو میده:unable to activate x mode.memory card in use by another application
مطفا کمک کنید![]()
درواقع گوشی رو شناسایی نمیکنه وبه وسیله ی
mass storage,pict bridge,media player نیز ارتباط برقرار نمیشه و بر روی گوشی این پیغام
رو میده:unable to activate x mode.memory card in use by another application
مطفا کمک کنید![]()
تو همون app.man هم میتونی پاکشون کنی. مشکلی فکر نکنم باشه.
بله.......
من کی هستم که بخوام تایید کنم یا نکنم...
در مورد اینکه فرق دارن من چیزی نمیتونم بگم. اما از این مطمئن هستم که ساخت فنلاند نیستن چون الان مدتهاس که n73 تو فنلاند تولید نمیشه.
فونت گوشیت رو عوض کردی ؟
اي كساني كه با صداي گوشي خود حال ميكنيد دوران حكومت صداي ان73 به سر رسيد فقط ان800 با 4 برابر بلندي صداي ان73
![]()
ozondj جان من هنوز (n73(me رو نخرریدم ولی این گوشی اینقدر قابلیت داره که با اومدن یه گوشی با صدای بهتر(در صورت درست بودن فرض مساله) دوران حکومت خودش یا صداش تموم نشه.همه n73 رو برای صداش که نمیخرن.تازه گفته میشه با تغییر در تنظیمات صدای n73 بیشترم میشه تا اونجا که من میدونم دوربین ان 800 VGa هست(اگر غیراز اینه بگو چون زیاد مطمئن نیستم.شاید کیفیت فیلمبرداریش باشه) و با این اوصاف n800 حالا حالاها باید خوابشو ببینه جای n73 رو بگیره. n800 بیشتر برای اینترنت و این حرفاست که تو ایران بصرفه نیست. به هرحال هر گوشی بازار و مشتری های خودشو داره.
Last edited by amanofnoname; 07-08-2007 at 13:45.
این که گوشی نیست عزیز من...اصلا سیم کارت نمیخوره. لطفا بیشتر دقت کنید. به این میگن pc tablet
من قبل اینکه ان 73بخرم توی کف این بودم حدود 2 ماه پیش ولی تولید نشده و برای اینترنت بود و تا ارزون میشد بچه داشتم اون موقع.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)