خودتونو خسته نکنید.بلدم.
منظورم چیزه دیگه ای بود!
ممنون
خودتونو خسته نکنید.بلدم.
منظورم چیزه دیگه ای بود!
ممنون
خوب منظورت رو بگو تا راهنماییت کنیم .خودتونو خسته نکنید.بلدم.
منظورم چیزه دیگه ای بود!
ممنون
علی رضا جان و آرش جان اگر با اجازه ی شما بشود من هم می توانم همکار شما بشوم یک چیز هایی در بارهی gta5/sa سرم می شه از آی دیم معلومه. من حوصله مرحله رفتنو نداشتم چون رمزای کاملشو نداشتم به هزار بد بختی با هلیکوپتر رفتم به اون دوتا شهر دیگه ولی چند روز پیش چیزای save شدم پرید.ومن به طور اتفاقی رمز هاشو پیدا کردم که فکر کنم مال تاپیک شما باید باشه رو پیدا کردم. مرحله ی 1 گذروندم ولی برای مرحله های دیگر وقت نشد کی می دونه مرحله های بعدی چطوریه؟
با تشکر حجت نویدان
به P30world خوش اومدی .علی رضا جان و آرش جان اگر با اجازه ی شما بشود من هم می توانم همکار شما بشوم یک چیز هایی در بارهی gta5/sa سرم می شه از آی دیم معلومه. من حوصله مرحله رفتنو نداشتم چون رمزای کاملشو نداشتم به هزار بد بختی با هلیکوپتر رفتم به اون دوتا شهر دیگه ولی چند روز پیش چیزای save شدم پرید.ومن به طور اتفاقی رمز هاشو پیدا کردم که فکر کنم مال تاپیک شما باید باشه رو پیدا کردم. مرحله ی 1 گذروندم ولی برای مرحله های دیگر وقت نشد کی می دونه مرحله های بعدی چطوریه؟
با تشکر حجت نویدان
یکمی سئوالتون نامفهومه .
یعنی شما فقط مرحله ی 1 بازی رو رفتی ؟ بعد میخوای بدونی بقیه ی مراحل چطوریه ؟
سلام دوستان
من اونجا که باید با کاتالینا(دختر هست!) بریم Gas Station و کامیون رو بدزدیم.
وقتی میرسم به مقصد کاتالینا ومرده با هم درگیر میشن و کاتالی با شاتگان اون رو می کشه!!!
بعد هم بازی گیر می کنه!
چیکار کنم؟
من یک مرحله ای گیر کردم که وقتی می رویم به یک خانه در هنگام خارج شدن از خانه در شهر هرج و مرج شده نمی دانم چه کار کنم همه چی نابود شده خانه ها می سوزن
چه طور 2 نفر سوار کنم به ماشین
کسی نمیدونه؟
؟؟؟؟؟؟ چییییی؟؟؟؟؟
درست يادم نيست ولي انگار نبايد بذاري به كاميون صدمه اي بحوره...ممكن هم هست عيب از بازي باشه...سلام دوستان
من اونجا که باید با کاتالینا(دختر هست!) بریم Gas Station و کامیون رو بدزدیم.
وقتی میرسم به مقصد کاتالینا ومرده با هم درگیر میشن و کاتالی با شاتگان اون رو می کشه!!!
بعد هم بازی گیر می کنه!
چیکار کنم؟
اگه توي مرحله اخر هستي (اوني كه برادر كارل ميپره عقب ماشين اتشفشاني و....) بايد اون ماشينرو دنبال كني بعد به جايي ميرسي كه بايد بري عقب ماشين تا برادرت بپره جلو ماشين و...بقيش اسونه اگه هم توي اين مرحله نيستي اسم مرحله رو بنويس ....من یک مرحله ای گیر کردم که وقتی می رویم به یک خانه در هنگام خارج شدن از خانه در شهر هرج و مرج شده نمی دانم چه کار کنم همه چی نابود شده خانه ها می سوزن
بايد با راستكليك بر روي دونف از هم محله ا ي هات (اونايي كه لباس سبز دارن)هدف بگيري با لاي سرشون يه مثلث سبز مياد بعد بايد دكمهGياHرو بزني تا اونا بيان باتو بعد يه ماشين جهارنفره يا بيشتر بردار و سوار شو اونا هم سوار ميشن هرچه مقدارRespect بيشتري داشته باشي ادم بيشتري ميتوني انتخاب كني....همچنين وقتي اونا رو انتخاب كردي با زدنH اونا تورو رها ميكنن و ميرن پي كارشون!!!چه طور 2 نفر سوار کنم به ماشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)