خوب حالا ببین میتونی داخل سرورهایی که دادم بشی .بلي. پچ رو دانلود كرد و نصب كردم.
بازي رو هم تغيير دادم.
اگه تونستی قرار بزاریم با هم بریم یکی از سرور ها یه دست بزنیم .
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
خوب حالا ببین میتونی داخل سرورهایی که دادم بشی .بلي. پچ رو دانلود كرد و نصب كردم.
بازي رو هم تغيير دادم.
اگه تونستی قرار بزاریم با هم بریم یکی از سرور ها یه دست بزنیم .
وقتي من ميرم به كنسول و اون IP رو كه داده بودي رو مي زنم (همراه Connect) ميره اما وسطش ارور مي ده و بعدش هم retry رو سه بار مياره و بعد دوباره مي ره به كنسول.
در ضمن وقتي به سرورهاي ديگه مي رم ميگه Invalid CDkey .![]()
چيكار كنم؟؟؟؟
ببین چند راه داری :وقتي من ميرم به كنسول و اون IP رو كه داده بودي رو مي زنم (همراه Connect) ميره اما وسطش ارور مي ده و بعدش هم retry رو سه بار مياره و بعد دوباره مي ره به كنسول.
در ضمن وقتي به سرورهاي ديگه مي رم ميگه Invalid CDkey .
چيكار كنم؟؟؟؟
1.قسمت Find Server رو انتخاب میکنی و میری به قسمت Favorites و بعد اونجا Add server بزنی و آی پی تنها رو اونجا بدی .
2.همون منوی اول بازی ( که گزینه ی Find Server هست ) کنسول رو باز کنی و اینو بنویسی :
Connect 85.9.68.10:27015 . اینطوری .
اگه ارور داد ازش عکس بگیر و بزار .
دوست عزیز پیغام Invalid Cd-Key رو با این فایلی که میذارم برطرف کن ! پس از دانلود بریز تو شاخه valve و فایلی که پسوند reg داره رواجرا کن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه ؟!دوست عزیز پیغام Invalid Cd-Key رو با این فایلی که میذارم برطرف کن ! پس از دانلود بریز تو شاخه valve و فایلی که پسوند reg داره رواجرا کن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی داخل هر سرور که بخوای میتونی بری ؟
oracle تو Ezraill هستی؟؟؟؟ اگه نیستی کی هستی؟
بله اوراکل جان .. با این کار تو هر سروری بخوای میتونی بری !
نه بابا ازراییل کیه ؟! من سروش هستم .( اگه Oracle رو در دیکشنری پیدا میکردی ، میفهمیدی که من سروش هستم )oracle تو Ezraill هستی؟؟؟؟ اگه نیستی کی هستی؟
خوب اینطوری که عالیه .بله اوراکل جان .. با این کار تو هر سروری بخوای میتونی بری !
کمک خیلی بزرگی کردی .
آقا ميشه با Dial Up هم تو اينترنت كانتر زد. اگه ميشه چند تا سايت يا سرور معرفي كنيد (كه هنوز بشه ثبت نام كرد)
به امضای من یه سری بزنین ...
راستی من وال دارم اما کسی اینا رو داره ؟؟ (تست شده)
auto aim (aimbot
)
speed ----
noflash
برای کانتر سورس
Last edited by ALt3rnA; 26-05-2007 at 23:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)