دوستان خودش يهو درست شد و آپديت كرد و شد: R1KG001
دوستان خودش يهو درست شد و آپديت كرد و شد: R1KG001
من نمیدونم چرا هی میگید که صداش رو اسپیکر خوب نیست ؟
خیلی هم خوبه شماها فقط به بلندی صدا فکر میکنید ولی اگه بیشتر فکر کنید میبینید که کیفیت مهمتر از کمیت است که هیچ گوشی کیفیت صدای k800/810 رو نداره .
[QUOTE=SAEED_BARCELONA;1608548]اگه اون دو رقم آخرش فرق کنه مشکل نداره. ماله همه همین طوره
------------------------------------------------
سلام دوستان
وقتی توی کامپیوتر من درایو فلش موبایل به نام PHONE میاد
بعد از اتمام کارتون روش کلیک راست کنید و Eject رو بزنید
حالا پیام ITs Safe .... روی موبایل میاد
که اگه Safety Remove کنی این پیام نمیاد !!!
اینطوری عمر حافظه فلشتون باقی میمونه
سلام. اقایه amin3gp شما اول صدایه 5700 رو گوش کن بعد بگو که کیفیت صداش بهترینه.
5700 هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت k800 رو میخوره .
حتما گوش کن.
بازم مزاحم دوستان شدم
لطفا صاحب نظراش در مورد لوازم جانبی ک800 یکم پست بدن
مثلا بلندگو یا هندز فری بلوتوث یا مثلا دستگاه جانبی که نقش Light رو برای گوشی بازی کنه
لطفا اگر قیمتی هم از این قطعات دارین بذارین ممنون میشم
باز هم پوزش به خاطر اینکه تازه واردم و زیاد هم درخواست دارم
همه به بزرگی خوشون ببخشن
بله، همونطوری که عرض کردم سریالی که روی جعبه و پشت گوشی هست به صورت *********** و اون چیزی که تو خود گوشی میاد 41-************ هست.اگه اون دو رقم آخرش فرق کنه مشکل نداره. ماله همه همین طوره
مرسی سعید جان که خیاااااااالم رو راحت کردی داداش. داشتم میمردم از غصه
متاسفانه سی دی نداشت و یه کاغذ گذاشته بودن توش که از سایت سونی دانلود کنید. حالا کدوم نرم افزار ها رو باید دانلود کنم؟cd همراش نبود؟ مگه میشه؟
یه سئوال دیگه: چه جوری به حافظه گوشی و فایلهایی که توش هست دسترسی پیدا کنم؟ با کدوم برنامه؟
از دیروز که گوشی رو (به اضافه یه مموری 2 گیگ) گرفتم واقعا زندگی رو یه جور دیگه میبینم. واقعا گوشی عالیییییییییه. از همه نظر حرف نداره. من که شیفته این گوشی شدم.
از همه دوستان و عزیزانی که من رو برای خرید این گوشی بی نظیر راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم
سلام دوستان
اين بار سومه كه مي پرسم، كسي از اساتيد نيست جواب منو بده !!!!!!!!!
من قصد دارم k800 بخرم اما به black list خيلي نياز دارم كه k800 نرم افزارشو ساپورت نمي كنه ، ولي تويه پست ها ديدم كه در بعضي از گوشي ها ميشه با هك كردن اين امكان رو ايجاد كرد.
تويه اين تاپيك هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم حالا مي خواستم ببينم كسي روش كار رو بلده يا اصلا اين كار شدنيه
ممنون
دلت خوش. پس میخواستی 5700 که مخصوصه موسیقیه صداش بهتر از k800 نباشه. اگه راست میگی صدای 5700و با w900 مقایسه کن
Last edited by SAEED_BARCELONA; 21-09-2007 at 14:01.
سلام دوستان
آمار عضو جدید سری k رو گرفتید؟(k 850)
لینکش اینه امیدوارم خوشتون بیاد
البته می دونم که این خبر یه خورده قدیمیه ولی به بزرگواری خودتون ببخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من عالییه
در مورد قیمت مموری: من یه 512 گرفتم 17000 تومان که فکر کنم برام کافیه. و 1 گیگش 26 تومان بود. البته 1 ماه پیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)