بازی رو نصب کردم ، خیلی مهیج و قشنگه ، داستانش هم عالیه ولی می ترسم ادامه بدم! ... DEAD SPACE2 این قدر ترسناک نیست که این هست :|
بازی رو نصب کردم ، خیلی مهیج و قشنگه ، داستانش هم عالیه ولی می ترسم ادامه بدم! ... DEAD SPACE2 این قدر ترسناک نیست که این هست :|
شوخی میکنی
Dead space که ترسناکتره.این هیچی نداره که
یه نور بنداز تو چششون کور بشن![]()
این حرکت دوربینش و داستانش و کلا فضاش خیلی واقعی تر به نظر می رسه (به نظر من) واسه همین بیشتر من تو فضای بازی قرار گرفتم(قشنگ آدم رو یاد فیلمای هیچکاک میندازه که صحنه های ترسناک و اسلشر خیلی نداشت ولی ترس رو منتقل می کرد) البته من dead space هم کلا داشتم فرار می کردم)))) خوبی اون بازی این بود که 50 % مواقع میشد فرار کنی
دوستان می خواستم بدونم این بازی اکشنه یا ادونچر هم هست یعنی باید بکشی یا فرار کنی بری جلو یا باید مثل بازی های ادونچر دنباله چیز ها و وسایلی بگردی تا اون ها رو در یک جایی استفاده کنی ؟؟
منظورم اینکه میشه همین تور رفت جلو یا نیاز به راهنمای قدم به قدم داره ؟؟؟
نه.... بازی کاملا اکشن و رو به جلو هست..حتما بگیر بازی کن یکی از بهترین و جذاب ترین بازی ها تو سبک خودش هست..دوستان می خواستم بدونم این بازی اکشنه یا ادونچر هم هست یعنی باید بکشی یا فرار کنی بری جلو یا باید مثل بازی های ادونچر دنباله چیز ها و وسایلی بگردی تا اون ها رو در یک جایی استفاده کنی ؟؟ منظورم اینکه میشه همین تور رفت جلو یا نیاز به راهنمای قدم به قدم داره ؟؟؟
یعنی مثلا جوری نیست که برای باز کردن یک در یا یک راه بری چیزی یا و سیله ای رو برداری اونو بزاری سر جاش تا راه باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه هر جایی که باید بری رویه نقشه با علامت مشخص شده ؟
یعنی مثلا جوری نیست که برای باز کردن یک در یا یک راه بری چیزی یا و سیله ای رو برداری اونو بزاری سر جاش تا راه باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه هر جایی که باید بری رویه نقشه با علامت مشخص شده ؟
نه گفتم که... !
بیشتر بازی سبک اکشن هست...بازی نقشه نداره ولی توی رادار مثل قطب نما ، بازی بهت میگه باید کجا بری و چیکار کنی..کلا بازی سر راست و رو به جلویی هست..
سلام من تازه بازی رو شروع کردم میشه بگین بازی چند قسمته؟
من نسخه 2012 رو دارم
سلام . 6 تا اپیزود داره. اینم راهنمای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو تموم کردم نسخه کابوس آمریکایی
ب نظرم با همه زیبایی خیلی کوتاه بود
اسم نسخه قبلی یا بعدیش چیه که بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)