من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.
من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.
خیلی ممنون که توضیح دادی .. واقعا ممنون
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ...مال شمام همین طوره؟؟؟؟؟
Last edited by isbn84; 13-04-2008 at 14:40.
خواهش میکنم قابلی نداشت....
نه مال من این طوری نمیشه البته یه جا دیدم نوشته بود که با IE6 سازگار نیست اگه IE7 نداری حتما بگیر شاید درست بشه.
zed2 عزیز : درست میگی حالت استانداردش همونیه که شما گفتی ولی اگه تو قسمت peers نگاه کنی نصف بیشتر nood ها مال امریکاست چندتا هم کانادا و دانمارک و تک و توک چند کشور اروپایی خیلی به ندرت میتونی کشور اسیایی ببینی مثل ژاپن مالزی عربستان و ایران که سرعتشون هم خیلی کمه به همین خاطر اگه نباشن هم تاثیری نداره ولی utorrent برنامشو جوری ساخته که بدون اپلود سرعت نداره شما هم بهش کلک بزن سرعت اپلودو تو ستینگ 50k انتخاب کن ولی روی لینکی که داری دان میکنی راست کلیک کن و تو گزینه Properties ماکزیمم اپلودتو محدود کن به 2 یا 3 اون وقت میبینی که سرعت دانت کم نمیشه هیچ زیادم میشه
تا بعد.........
اقایون من یه سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید.
اقا من چند تا فایل زده بودم توی برنامه بیت تورنت برای دانلود و وقتی که اونها حدود 60-70 درصد رسیدند کامپیوترم ویروس گرفت و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و وقتی دوباره ویندوز رو ریختم و بیت تورنت رو نصب کردم دیگه اون فایل ها رو نتونستم ادامشون رو دانلود کنم.خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که چه طور میتونه این برنامه فایل هایی رو که نصفه دانلود کرده رو بشناسه و ادامشون رو دانلود کنه؟
باید فایل تورنتی را که مربوط به ان فایل ها هستش را یپدا کنی و به نرم افزار تورنت معرفی کنی و همچنین در هنگام عرفی ادرس جایی که قبلا فایل ها در انجا ذخیره شده (در صورتی که به صورت فولدر بود تا فلدر) را بهش می دی بعد چک میکنه و از ادامش می گیره.
اقا دستت درد نکنه. واقعا عزا گرفته بودم به خاطر این. یه دنیا ممنون.
بهترین سایت برای دان فیلم torrent چیه ؟
من که ازاستفاده می کنم و راضی امکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی بهترینش رو نمی دونم
اسم چیزی که میخوایو تو سایت زیر سرچ کنی لینک همه سایت هایی که دارنو لیست میکنه هر کدوم seed بیشتر دارن بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین راه اینه که اسمه فیلمی رو که می خوای +torrent تو گوگل سرچ کنی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)