تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 376 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

4) اقای zed2 جان عزیز عرض کردم بنده اپلودمو روی 3k قرار دادمو سرعت دانلودم هم بین40 تا 50k است چجوری؟
    خب هست دیگه دروغ بگم که برام فایده ای نداره
    من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    اولاببخشید که زود به زود سر نمی زنم
    دوم من از برنامه ای که دوستمون SHABAHPASHA معرفی کرد استفاده می کنم که در این ادرس موجود است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و براش دستور می نویسم فلان ساعت روشن شو و چند دقیقه بعد برنامه Aclvancecl Dialer رو باز کن که دراینجا موجود است:
    کد:
    Name: FREE USER s/n: 4F673900 or Name: mochivseh s/n: cf675400
    که اموزش کار با اون رو با تشکر از اقای mohammad.clergyman در این ادرس میتونید ببینید:
    کد:
    بعد utorrent رو توش add کردم که بعد از کانکت بالا بیاد و شروع به دانلود کنه
    در انتها هم با زمانی که به برنامه Auto power on/off داده بودم خاموش میشه
    سوم برای utorrent فرقی نمیکنه از استارت اپ بیاد بالا یا بازش کنیم در هر صورت کارشو میکنه
    4) اقای zed2 جان عزیز عرض کردم بنده اپلودمو روی 3k قرار دادمو سرعت دانلودم هم بین40 تا 50k است چجوری؟
    خب هست دیگه دروغ بگم که برام فایده ای نداره
    5) اقای isbn84 عزیز هرچه را بهر کاری ساختند hibernate جای shut down رو نمی گیره هر از چند گاهی سیستم (برای ریکاور، ریبوت یا هرچی که می گن) نیاز به shut down یا حداقل ری استارت کردن داره
    و utorrent هر وقت کانکشن ارتباط به شبکه برقرار باشه بعد از چند ثانیه شروع به کار میکنه کاری به قرمز زرد یا سبز بودنش نداشته باش ولی در هر صورت میتونی با همون برنامه Auto power on/off که توعکس هم معلومه قبل از زمان خاموشی یه فرمان برای بستن این برنامه بنویسی
    6) نخندیدا ! من سرعت تایپم شدیدا پایینه برای نوشتن همین چند خط حدود 2 ساعت وقت گذاشتم
    تا بعد............................................ ................................

خیلی ممنون که توضیح دادی .. واقعا ممنون
    من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو hibernate میکنم برای مثلا ساعت 3 که برنامه auto power on سیستمو روشن کنه ...وقتی این بین خودم کاری برام پیش بیادو سیستمو دستی روشن کتم چون هایبرنیت بوده زود میاد صفحه دسک تاپ ولی بعدش که میخام کانکت بشم کانکت میشه ولی تو سایتی نمیره و پیغام سرور نات فاوند server not found میده . وقتی بعدش سیستمو ریاستارت می کنم (یعنی دیگه از حالت hibernate ) در میاد .دوباره درست میشه ...مال شمام همین طوره؟؟؟؟؟
    Last edited by isbn84; 13-04-2008 at 14:40.

داره خودمونی میشه makmalmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خواهش میکنم قابلی نداشت....
    نه مال من این طوری نمیشه البته یه جا دیدم نوشته بود که با IE6 سازگار نیست اگه IE7 نداری حتما بگیر شاید درست بشه.
    zed2 عزیز : درست میگی حالت استانداردش همونیه که شما گفتی ولی اگه تو قسمت peers نگاه کنی نصف بیشتر nood ها مال امریکاست چندتا هم کانادا و دانمارک و تک و توک چند کشور اروپایی خیلی به ندرت میتونی کشور اسیایی ببینی مثل ژاپن مالزی عربستان و ایران که سرعتشون هم خیلی کمه به همین خاطر اگه نباشن هم تاثیری نداره ولی utorrent برنامشو جوری ساخته که بدون اپلود سرعت نداره شما هم بهش کلک بزن سرعت اپلودو تو ستینگ 50k انتخاب کن ولی روی لینکی که داری دان میکنی راست کلیک کن و تو گزینه Properties ماکزیمم اپلودتو محدود کن به 2 یا 3 اون وقت میبینی که سرعت دانت کم نمیشه هیچ زیادم میشه
    تا بعد.........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقایون من یه سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید.
    اقا من چند تا فایل زده بودم توی برنامه بیت تورنت برای دانلود و وقتی که اونها حدود 60-70 درصد رسیدند کامپیوترم ویروس گرفت و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و وقتی دوباره ویندوز رو ریختم و بیت تورنت رو نصب کردم دیگه اون فایل ها رو نتونستم ادامشون رو دانلود کنم.خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که چه طور میتونه این برنامه فایل هایی رو که نصفه دانلود کرده رو بشناسه و ادامشون رو دانلود کنه؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقایون من یه سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید.
    اقا من چند تا فایل زده بودم توی برنامه بیت تورنت برای دانلود و وقتی که اونها حدود 60-70 درصد رسیدند کامپیوترم ویروس گرفت و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و وقتی دوباره ویندوز رو ریختم و بیت تورنت رو نصب کردم دیگه اون فایل ها رو نتونستم ادامشون رو دانلود کنم.خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه که چه طور میتونه این برنامه فایل هایی رو که نصفه دانلود کرده رو بشناسه و ادامشون رو دانلود کنه؟
    باید فایل تورنتی را که مربوط به ان فایل ها هستش را یپدا کنی و به نرم افزار تورنت معرفی کنی و همچنین در هنگام عرفی ادرس جایی که قبلا فایل ها در انجا ذخیره شده (در صورتی که به صورت فولدر بود تا فلدر) را بهش می دی بعد چک میکنه و از ادامش می گیره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باید فایل تورنتی را که مربوط به ان فایل ها هستش را یپدا کنی و به نرم افزار تورنت معرفی کنی و همچنین در هنگام عرفی ادرس جایی که قبلا فایل ها در انجا ذخیره شده (در صورتی که به صورت فولدر بود تا فلدر) را بهش می دی بعد چک میکنه و از ادامش می گیره.
    اقا دستت درد نکنه. واقعا عزا گرفته بودم به خاطر این. یه دنیا ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Devil_xxx2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

بهترین سایت برای دان فیلم torrent چیه ؟

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

من که از
    کد:
    استفاده می کنم و راضی ام
    ولی بهترینش رو نمی دونم

داره خودمونی میشه makmalmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اسم چیزی که میخوایو تو سایت زیر سرچ کنی لینک همه سایت هایی که دارنو لیست میکنه هر کدوم seed بیشتر دارن بهتره
    کد:

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین سایت برای دان فیلم torrent چیه ؟
    بهترین راه اینه که اسمه فیلمی رو که می خوای +torrent تو گوگل سرچ کنی !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •