من فکر کنم عکسه آیتم اشتباه شده. جای عکسه mk باید عکسه satanic رو میذاشت. چون توضیحی که داده برای satanice.
من فکر کنم illusion هاش اون 100 تا bonus damage رو نزنن اگه mk براش جمع کنی
من فکر کنم عکسه آیتم اشتباه شده. جای عکسه mk باید عکسه satanic رو میذاشت. چون توضیحی که داده برای satanice.
من فکر کنم illusion هاش اون 100 تا bonus damage رو نزنن اگه mk براش جمع کنی
دمت گرم.جالب بود توضیحاتت.ولی اگه به فارسی برگردونی بهتر میشه![]()
بابا تو هنوز دست از این هارتو پورتات ور نداشتی؟؟![]()
اگه خیلی احساس پر بودن میکنی پاشو بیا گیم نت matrix تو هفت حوض.میخوای تنها بیا میخوای با تیم بیا.
sang & yasha فکر نمیکنم براش درست باشه. بخاطر لول 2.وقتی windwalk جمع کنه دیگه به bkb احتیاج نداره.اون پولی که برای bkb میده میتونه آیتمای بهتریو بخره![]()
باید توجه کنی تو بازیه گروهی level 6 هیرو ها خیلی مهمتره و همینطور هماهنگی![]()
قبول ندارم.از پسش بر نمیاد به نظرم![]()
من پچ War3TFT_121a_English رو دانلود کردم ! بعد از نصب کرک میخواست که اونم گرفتم (برای frozen throne) مپ dota allstars ورژن 6.44b رو هم دانلود کردم (AI) در فولدر مپز هم کپیش کردم ...
ولی وقتی وارد بازی میشم اصلا مپ رو نشون نمیده !![]()
برای dota allstars باید پچ دیگه ای رو دانلود کنم یا ... ؟
![]()
please help me
تو بازی 2تا اصلا هیرو ضعیف وجود نداره. فانتوم لنسر هم مثل همه ی هیرو ها خیلی قویه.
حالا این دوستمون زحمت کشیده این مطالب رو گذاشته. اگر هم اشتباه بوده با رعایت ادب بیاین اشکالو بر طرف کنید.نه اینکه سرکوبش کنید.
همین طور که می دونید بستن آیتم به تیم مقابل هم بستگی داره و نمی شه گفت که برای این هیرو فقط این آیتم ها خوبه.
اگر وایپر از لحاظ هلث جولوی تیم مقابل کم بیاره بهترین گزینه WINDWALK است. ولی اگه کم نیاره SANG YASHA بهتره. در ضمن SANG YASHA برای وایپر خیلی به درد می خوره.
1-هلث زیاد می کنه در حدود 300 تا.
2-اتک و موو اسپید
3-مین شدن.
4-+ به دمیج میده و AGILITY رو بالا می بره.
ولی بهترین راه اینکه جولوی VIPER ایستاد خریدن TELEPORT است. با اولین اتکی که VIPER می کنه شما TELEPORT کنید!!!
Last edited by Grisly; 24-06-2007 at 02:19. دليل: غلط املائی
اگر این آیتمبه همراه این ایتم
برای فانتوم بسته بشه خیلی هیروی قوی میشه.
حدود 10-15 تا هیلوژن از خودش میده بیرون که هرکدوم تقریبا اتکی برابر خودش دارن و با بتلفوری کریپ ها با 2 3 تا اتک از پا در میان.ولی نمیدونم چرا ایتم بتلفوری جز ایتم هایی هست که نباید بسته بشه؟؟؟اگه کسی تونست ترجمه کنه ما رو هم در جریان بزاره.
در ضمن فانتوم نهمی خوره نه
می زنه و از این حیث استثنا است.
فانتوم در بازی تک به تک خیلی قویه و حتی یا خریدن ژم دیدن فانتوم اصلی سخته.
در ضمن اینگونه سایت ها نظر خودشونو راجع به آیتم بستن می گن اگر نه خود بچه ها خیلی بهتر آیتم می بندن.
به طور مثال برای پاندا گفته بود که بیلینک جمع کنید در صورتی که فکر نکنم در هیچ گیم نتی 2300 برای بیلینک پول بدن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)