راستي دوستان اگه ممكنه لينك اين نرم افزار رالطف كنيد CD R Diagnostic
راستي دوستان اگه ممكنه لينك اين نرم افزار رالطف كنيد CD R Diagnostic
با سلام
یه مشکلی داشتم درباره قفل نگهبان سی دی آموزشی است وبا pregap ازش ایمیج گرفتم وتوی درایو مجازی خوب کار میکنه ولی وقتی روی سی دی کپی میکنی سی دی را نمیخونه ضمنا سی دی اصلیی نصب نمیشه ویه یدی ساده آموزشی وبصورت فیلم است عکس های زیر ازش گرفتمبنین میشه مشکل را حل کرد با تشکر
![]()
آقا سودا! من چه جوری میتونم از شما تشکر کنم؟ واقعا از اعماق وجود! میگم مرسی!
کار میکنه! خیلی ازتون ممنونم.
انشالله بتونیم جبران کنیم.
خیلی زحمت کشیدید.
مرسی
بجز Cd secure برنامه ديگري براي مخفي كردن فايل ها وجود دارد
nemesis جان !نوشته شده توسط nemesis
برنامه UltraISO هم اين كار را انجام ميده . كافيه روي اون فايل يا پوشه راست كليك كني و گزينه hide را انتخاب كني .
از دوستان یکی نیست پاسخ من بده
شما درست مي گين ولي اگه فايل رو با ultraiso مخفي كنيم بهد به صورت image تو cd secure باز كنيم تمام فايل ها رو نشون ميدهنوشته شده توسط mehdi_7070
نوشته شده توسط soda
باسلام خدمت soda عزيز:
سودا جان از اينکه مي خواهيد کمکم کنيد متشکرم من هنوز اجازه ايجاد پيغام خصوصي ندارم تا براتون پيغام بگذارم!
در زمان اجراي سيدي در اين مسير
C:\Documents and Settings\mohammad\Local Settings\Temp
دوفايل ايجاد مي شود که يکي از آنها کارش چک کردن قفل است براتون آپلود کردم باحجمي معادل36کيلو بايت اميدوارم بدرد بخورد اينم لينک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن من فقط دنبال فايلهاي آموزشي هستم واتوران اهميتي ندارد، خودم تقريبا همه نرم افزارها را چک کردم اما بازهم فايلهاي مخفي را پيدا نکردم
بله ، اگه شما با خود UltraISO هم باز كنيد ، مي تونيد با unhide كردن اون را بر گردونيد .نوشته شده توسط nemesis
اون چيزي كه مي خواي نيست ... يعني نشه مخفي را پيدا كرد .
مي توني از تركيب CDSecure و UltraISO هم استفاده كني . البته فكر نكنم جواب بده . يادمه يك پوشه را مي كرد يك فايل !
مهدي جان:
غير ازCDSecure و UltraISO نرم افزار ديگه ايي هم براي مخفي كردن است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)