دوستان اینجا کسی هست که از مخابرات آی پی ثابت خریده باشه؟
برای بازی آنلاین ممکن هست پینگ رو پایین تر بیاره؟
هزینه رو کسی میدونه؟![]()
دوستان اینجا کسی هست که از مخابرات آی پی ثابت خریده باشه؟
برای بازی آنلاین ممکن هست پینگ رو پایین تر بیاره؟
هزینه رو کسی میدونه؟![]()
چرا تا اونجایی که من میدونم کار میکنه ولی سرعت از یک حدی که همین 24 بالاتر نمیره چون یه تیکه از سیم هنوز مسیه جالبه که روی کارتن مودمای ای دی اس ال مثلا عدد 150 مگ رو زده در حالی که از نظر تیوریک سرعت adsl2+ از 24 بیشتر نیست![]()
تجربه شخصی در دیگر ISP ها نشون داد خرید آیپی تاثیری رو پینگ من نداشت(شاتل البته بدتر شد) . توصیه میکنم چندین بار مودم خاموش روشن کنید ببینید پینگتون تغییر میکنه. چون Gateway ها تغییر میکنن
چه سرویسی رو برای گیم توصیه میکنید؟ پینگ VDSL خیلی بدتر از ADSL هست متاسفانه
سلام دوستان وقت همگی بخیر
من امروز سایت مخابرات رو داشتم چک میکردم تعرفه ها رو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم این هست کسی از این سرویس استفاده کرده و راضی هستش ؟
مودم ها حتما باید وی دی اس ال باشه که این سرعت رو بهت بده؟
ممنون
فیبرنوری سرعت و ثبات بهتری میده به اضافه بهبود جزیی در پینگ داخلی و عدم تفاوت در پینگ خارجی وایرلس و بقیه روشها هم زیاد به کارتون نمیاد به دلیل نوساناتش
بزنید تو کار همون فیبر
Last edited by ariobarzan2; 02-10-2020 at 18:46.
بله کار می کنه و اون 150 یا حالا بیشتر منظور سرعت wifi هست، مثلا برای انتقال اطلاعات خیلی کاربردیه روی شبکه، الان مثلا مودم من
600Mbps on 2.4GHz + 1300Mbps on 5GHz
انقدر سرعت رو ساپورت می کنه و می تونم با سرعت بالا بدون اختلال در اینترنت از مودم فیلم پخش کنم روی TV که یکی دو بارم بیشتر نکردم یا قبلا فایل ارسال می کردم به یک کامپیوتر دیگه، بزودی هم فیبر وصل میشه و اگر لازم باشه و بشه اینکار رو کرد ازش به عنوان روتر استفاده می کنم و وصل می کنم به مودم فیبر، باشد که این سرعت به کار آید...![]()
دوستان این قسمتی که تو عکس هست،تو تنظیمات vdsl باید خالی بمونه؟
یا فرقی نداره کلا؟![]()
این برای استفاده از شبکه ی مجازی و ارتباط گرفتن با کامپیوتر های دیگه هست که مربوط به کارای شبکه میشه، همون خاموش باشه![]()
VLAN ID برای مخابرات 7 یا 15 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)