میخواستم ببینم این n95 چه ایراد هایی داره ایشالا میخوام برم بخرم
میخواستم ببینم این n95 چه ایراد هایی داره ایشالا میخوام برم بخرم
ایراد اصلیش باطری ضعیفشه ! فکر نمیکنم ایراد خاص دیگه یی داشته باشه !میخواستم ببینم این n95 چه ایراد هایی داره ایشالا میخوام برم بخرم
آیا کسی از بچه ها میدونه سیستم دریافت کننده امواج تلویزیون ----h Tv تو گوشی N77 تو ایران کار میکنه؟
درباره قیمت این گوشی کسی اطلاعی داره؟من تاجیی که شنیدم 470 هزار تومان هستش
اگه کسی با این گوشی کار کرده خوشحال میشم اطلاعاتی درباره ایتن گوشی بهم بده بازم ازتون ممنونم و آیا پیشنهاد میکنید بگیرم یا نه؟
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
هم ثواب داره هم دعاتون میکنم
به نظر من w880 or p1i or w960 اینا هم رو بورسه هم با کلاسه هم همه چی داره( به جز w880, w810 ) هم باحاله هم براخانوما خوبه(w880) هم قیمتش باحاله هم همه چی داره (p1i ,w960) !!!!!!!!!!!!! اما نوکیا به جز n95 با بقیشون حال نمیکنم
Last edited by roohi_rsh; 23-09-2007 at 00:10.
بعید میدونم از 450 پایینتر بیاد ( با توجه به قیمت جهانیش ) ! فعلا که تو تهران حول و هوش 500 هستش !میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
هم ثواب داره هم دعاتون میکنم
آقا گوشي I-tek X-bond نگاه كردم از q-tek-s200 بهتر هستش قيمت q-tek s200 تو بازار 320 هزار بودش حالا ميخوام ببينم كسي قيمت I-tek x-bond رو نداره ؟؟؟؟؟
2- اين گوشي ROKR E6 چه جور گوشي هستش ؟؟؟ خوبه؟؟؟ صداش بلنده؟؟ كيفيت داره؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟؟
دوستان سلام
تا دو ماه دیگه به 400 شاید برسه ولی به 300 گمان نکنم کما اینکه تو یک ماهی که عرضه شده از 700 به 500 رسیده
گوشي p990 واقعا خوبه آخه هيچي نداره؟؟؟ من رفتم علائدين گفت سري پي اصلا خوب نيستش. گفتش برو پائين ببين چقدر گوشي p990 خراب هستش همه خريدن يك هفته بعد خراب شده برگردوندن.
من اگه بشه ميخوام q-tek s200 بگيرم البته I-tek x-bond بهتر از s200 هستش قيمتش 320 هزار هستش اينگوشي متورولا چطور هستش مدل E6 ؟؟؟؟؟ قيمتش رو كسي ميدونه ؟؟؟
نه تو ایران کار نمیکنه. نه n77 و نه n92 ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)