من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس
من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس
اره 1 مگ هست دقیقششو بخای داون استریم رو روی 1326 میبنده
اون مصاحبه رو هم دیدم اینا دیگه کین اخه کجای دنیا اینترنت میدن با 3 گیگ حجم اصلا حجمی مطرح نیست اگرم باشه برو روی ماهی 200 گیگ نه 3 گیگ !
این حجم ها دیگه اصلا خنده داره باور کن امروز!
وقتی صفحات وب سنگین تر از گذشته شده و برای وبگردی خیلی ساده و نه دانلود تازه... ماهی 20تا30گیگ لازمه من نمی دونم 3گیگ رو گذاشتن که مشترک استفاده نکنه نگاش کنه تموم شده دیگه خودش!!!
والا به خدا من با همین ارت 1 ام روزی بین 1.5 تا 2 گیگ فقط حجم وبگردیمه تازه با این سرعتش کلا میشه گفت این گفتگوشون بدرد عمشون میخورد ملتو چی فرض کردن !؟؟!
همچبن از سرعت 128 کیلوبیت حرف میزد انگار چی هست خجالتم نمیکشن
بله هنوز هدیه روز تولد سرجاش و میدن روز تولد یه خانم زنگ میزنه یه ربع ساعت فک فک فک میزنه
اخرش میگه تولدت مبارک و....
شما یادت بیاد زمان اون احمدی نژاد رو که وزیرش اومد گفت سرعت 128کیلوبیت برای مصارف خانگی کافیه! خدا شاهده هنوز هم داریم چوب تفکرات اون آدمها رو میخوریم... من میگم کام کست آمریکا پهنای باند 505مگ در اختیار کاربر گذاشته با ماهی زیر 50دلار بعد خود شرکت گفته ما دچار عقب افتادگی شدیم می خواییم سرعت 2000مگ در اختیار کاربرهامون بذاریم از این عقب موندگی در بیاییم!
همه چیز از فکر منشا میگیره شما همین 2تا طرز فکر رو مقایسه کن فقط ببین ما کجاییم اونها کجان... به خدا اون آمریکاییه خدا هم قبول نداره ولی به نظر من از ما مسلمون تره چون دروغ نمی گه به مردمش!
سلام دوستان
من امروز بصورت تلفنی ثبت نام کردم و از شاتل برای اولین بار سرویس گرفتم
منتها یه سوال دارم
منطقه ی ما مالک اشتر
و پورت خالی هم خیلی کمه
حالا این اوپراتوری که ثبت نام برای من انجام داد گفت مشکلی نیست و میتونید اینترنت بگیرید
ولی آخرش گفت اگر به هر دیلی مثل کابل برگردون و .... نتونیم سرویس بدیم به شما پولتون رو تا 3 روز برمیگردونیم
به نظر شما خالی بودن پورت رو هم چک کرد؟
نشه پول رو از من بگیرن بعدش امروز فردا کنن دستم به جایی بند نباشه؟
باید منتظر باشی ببینی ولی وقتی گفته سرویس می دیم بهتون دیگه دایر می کنن برات
فقط یه پیشنهادی که دارم برات اگر مودم داری که هیچ اگر نداری مودم از بازار آزاد بخر زایکسل هم بخر
اما از شاتل نخر گرون تر باهات حساب می کنه.
سلام.
در مورد پس دادن پول: برای من هم اتّفاق افتاد و بدون مشکل پس دادن.
ممنون از شما
آخه کمی عجله دارم برای همین خواستم بدونم....
نه که اینترنتشون خیلی با کیفیته مشکل کمبود پورت هم دارن تازه
نه مودم دارم خودم
بازم ممنون
یه سوال دیگه ، شاتل هم مثل بقیه وقتی شب تا یه حجمی دانلود کنی بعد از اون سرعت ذغالی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)