تازه سیگنال دار شدم
![]()
تازه سیگنال دار شدم
![]()
لبته همه نقاط شهر پوشش 3gنداره من خودم ساکن فرامرز عباسی هستم در این حا هنوز فعال نیست اما دیروز محدوده چهاره لشکر تا بیمارستان امام رضا تست کردم و در انجا فعال شده بود و سرعتش هم بالا بود.بنده به واسطه کارم در سطح شهر تردد فراوان دارم(مشهد).اتفاقا امروز علیمردانی سمت طلاب بودم که اونجا اصلا 3g نداشت.در بلوار فردوسی و نزدیک مرکز مخابرات صابری وحید وقتی نوع شبکه رو روی wcdma گذاشتم علامت 3g ظاهر شد اما گوشی هیچی آنتن نداشت و حتی یک صفحه هم نمیتونستی باز کنی.یعنی کلا دکوری بود علامت 3g.ضمن اینکه مناطق مطهری شمالی و خیابان عامل را هم تست کردم که کلا وقتی gprs سیمکارت رو فعال میکردم دیگه نمیتونستم به کسی زنگ بزنم و از دسترس دیگران هم خارج میشدمطرفای طلاب هم فعالهچه برسه به 3g.خودم هم که در محدوده بلوار معلم و آزادشهر هستم که آنجا هم به هیچ عنوان 3g وجود ندارد.
دوستان هنوز پنج گیگ حجم رو میده یا 2 گیگ شد حجم دوباره واینکه راسته حجم های جدیدم به بسته ها اضافه شده وقیمت های اون چه قدره
Last edited by rasoul74; 27-01-2015 at 21:56.
سوال خوبیه.
امروز گرفتم 5 گیگ داد
خیابان طبرسی تست کردم آنتن داره 3g(مشهد)
لطف میکنید و تصویر اسپید تست رو هم بزارین ببینیم چقدر پهنای باند داره؟
والا بسته نخریدم فقط گذاشتم رو 3G دیدم بعضی جاها 3 آنتن و بعضی جاها هم نهایتا 2 آنتن داشت
مشترک گرامي بسته اينترنت هوشمند شماره 3 بنا به درخواست شما تا ساعت 0326 روز 1393/11/21 معتبر خواهد بود و پس از آن تمديد نخواهد شد.
دزدی همراه اول من هر چقدر میزنم تمدید خودکارو کنسل کنه بازم همینجوری میشهمشترک گرامي حجم 2.5 گيگابايت بسته اينترنت هوشمند شما در ساعت 18:51:56 روز 1393/11/08 به پايان رسيد. اين بسته مجددا براي شما تا ساعت 18:51:56 روز 1393/12/08 بصورت اتوماتيک تمديد شد.![]()
همراه اول بسته های قیمتی عرضه کرد.
کم بسته، خوش بسته، پر بسته
همراه اول بر اساس سطوح مصرف مشترکین خود اقدام به طراحی بسته های مختلف برای مشترکین دائمی نموده است و برای مدت محدودی بسته های اینترنت پرسرعت نوترینو در این بسته به صورت رایگان به مشترکین داده خواهد شد.
این طرح شامل سه بسته ترکیبی می باشد که هر کدام از این بسته ها دربرگیرنده میزان مشخصی مکالمه، پیامک و اینترنت است، که در ازای قیمت مشخصی برای مشترک فعال می گردد.
مشخصات بسته های قیمتی
نام بسته مدت زمان فعالسازی قیمت بسته(ریال)مکالمه داخل شبکه
(دقیقه)پیامک داخل شبکه
(تعداد)اینترنت کم بسته یک ماه ۵۰،۰۰۰ ۷۵ ۷۵ ۱۵۰ مگابایت خوش بسته یک ماه ۲۵۰،۰۰۰ ۴۰۰ ۴۰۰ ۱ گیگابایت پر بسته یک ماه ۵۰۰،۰۰۰ ۱۰۰۰ ۱۰۰۰ ۲ گیگا بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)