دوست عزیز برنامهMyPhoneExplorer اگه گوشیتو شناخت که میتونی باهاش مسج هات رو ذخیره کنی ولی اگه نشناخت که هیچیبا برنامه خود گوشیت هم یه امتحانی کن PC Suite اگه اینم نشد که باید بیخیال بشی
موفق باشید!![]()
دوست عزیز برنامهMyPhoneExplorer اگه گوشیتو شناخت که میتونی باهاش مسج هات رو ذخیره کنی ولی اگه نشناخت که هیچیبا برنامه خود گوشیت هم یه امتحانی کن PC Suite اگه اینم نشد که باید بیخیال بشی
موفق باشید!![]()
خیلی ممنون فقط 2تا سوال 1.با pc suit چی کار کنم که اس ام اس ذخیره کنه؟ فقط من back up گرفتم که اونم اس ام اس back up نمیگیره 2.my phone explorer از کجا دانلود کنم؟
مرسی
دوست عزيز با PC Suite بكاپ بايد بگيري اگه مال شما بكاپ نميگيره ديگه نميدونم از اس ام اس ها بكاپ ميگيره شايد براي گوشي هاي شما نشه...
من بيشتر از برنامه MyPhoneExplorer استفاده ميكنم تا PC Suite
حالا شما از برنامه MyPhoneExplorer استفاده كنيد PC Suite نصب باشه براي استفاده از برنامه
اينجا پست پنجمي لينكش هست
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزيز اگه برنامه MyPhoneExplorer هم برات كار نكرد دو تا برنامه برات سراغ دارم مخصوص گوشي خودته با اينا كارت راه ميفته رفتم تو تايپك uiq3 برات پيدا كردم
اينجا پست 974...
اينجا پست 982...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من یک w200 سونی اریکسون دارم . از usb جداش کردم بدون اینکه ارتباط با کامپیوتر رو قطع کنم خاموش شد و دیگه بالا نیومد مموریش رو درآوردم بالا اومد ولی مرورگرش به هم ریخت حالا هم دیگه دانلود نمیکنه درست میشه یا نه ؟
دروغ میگن چون من خدم w810 رو 2 ماه داشتم هم صداش خوب بود و هم عکسبرداریش
در کل عالی بود
گوشی خوبیه
این هم عکسش به نظر من زیباترین طراحی رو داری
![]()
اول ریتش کن اگه نشد ببر تعیرات مبایل تا برات فلش کنند و اگه نسد برو به یکی بندازش(بفروش) اگه
نخریدن بندازش دور فکر کنم با فلش کردن درست بشه اره اره![]()
تا ببینیم مدل گوشیت چی باشه گوشی های سونی اریکسون فقط تمام مدل p و w950i و m600 دارن
کسی سوال منو جواب نداد!
من یک w200 سونی اریکسون دارم . از usb جداش کردم بدون اینکه ارتباط با کامپیوتر رو قطع کنم خاموش شد و دیگه بالا نیومد مموریش رو درآوردم بالا اومد ولی مرورگرش به هم ریخت حالا هم دیگه دانلود نمیکنه درست میشه یا نه ؟
کسی سوال منو جواب نداد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)