تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 473 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    جان مادرتون 1کی کمکم کنه
    من m600 دارم 4000 تا اس ام اس توشه میخوام گوشیمو فلش کنم 1کی اقایی کنه بگه من چه جوری میتونم اس ام اس امو بریزم تو کامپیوترم خیلی ممنون
    دوست عزیز برنامهMyPhoneExplorer اگه گوشیتو شناخت که میتونی باهاش مسج هات رو ذخیره کنی ولی اگه نشناخت که هیچی با برنامه خود گوشیت هم یه امتحانی کن PC Suite اگه اینم نشد که باید بیخیال بشی
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت italia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز برنامهMyPhoneExplorer اگه گوشیتو شناخت که میتونی باهاش مسج هات رو ذخیره کنی ولی اگه نشناخت که هیچی با برنامه خود گوشیت هم یه امتحانی کن PC Suite اگه اینم نشد که باید بیخیال بشی
    موفق باشید!
    خیلی ممنون فقط 2تا سوال 1.با pc suit چی کار کنم که اس ام اس ذخیره کنه؟ فقط من back up گرفتم که اونم اس ام اس back up نمیگیره 2.my phone explorer از کجا دانلود کنم؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی ممنون فقط 2تا سوال 1.با pc suit چی کار کنم که اس ام اس ذخیره کنه؟ فقط من back up گرفتم که اونم اس ام اس back up نمیگیره 2.my phone explorer از کجا دانلود کنم؟
    مرسی
    دوست عزيز با PC Suite بكاپ بايد بگيري اگه مال شما بكاپ نميگيره ديگه نميدونم از اس ام اس ها بكاپ ميگيره شايد براي گوشي هاي شما نشه...
    من بيشتر از برنامه MyPhoneExplorer استفاده ميكنم تا PC Suite
    حالا شما از برنامه MyPhoneExplorer استفاده كنيد PC Suite نصب باشه براي استفاده از برنامه
    اينجا پست پنجمي لينكش هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی
    دوست عزيز اگه برنامه MyPhoneExplorer هم برات كار نكرد دو تا برنامه برات سراغ دارم مخصوص گوشي خودته با اينا كارت راه ميفته رفتم تو تايپك uiq3 برات پيدا كردم
    اينجا پست 974...
    کد:
    اينجا پست 982...
    کد:
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه aaref1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من یک w200 سونی اریکسون دارم . از usb جداش کردم بدون اینکه ارتباط با کامپیوتر رو قطع کنم خاموش شد و دیگه بالا نیومد مموریش رو درآوردم بالا اومد ولی مرورگرش به هم ریخت حالا هم دیگه دانلود نمیکنه درست میشه یا نه ؟

آخر فروم باز mohammad-p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

پيش فرض راستیت

بعضي ها ميگن صداش كمه ؟ باتريش كمه !!! چي كار كنم؟
    دروغ میگن چون من خدم w810 رو 2 ماه داشتم هم صداش خوب بود و هم عکسبرداریش
    در کل عالی بود
    گوشی خوبیه
    این هم عکسش به نظر من زیباترین طراحی رو داری

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من يك گوشي w550i دارم كه هنگام كار با بلوتوث هنگ ميكنه مي خواستم بدونم مشكل چي هست و راه حلش چي هست . اگه دوستان سريعتر به من كمك كنند ممنون ميشم ...
    اول ریتش کن اگه نشد ببر تعیرات مبایل تا برات فلش کنند و اگه نسد برو به یکی بندازش(بفروش) اگه
    نخریدن بندازش دور فکر کنم با فلش کردن درست بشه اره اره

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    خونه بابام

پيش فرض

سلامکسی از دوستان نرم افزاری برای قفل صفحه کلید با پسورد برای گوشی های سونی اریکسون داره ممنون از لطفتون
    تا ببینیم مدل گوشیت چی باشه گوشی های سونی اریکسون فقط تمام مدل p و w950i و m600 دارن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی سوال منو جواب نداد!
    من یک w200 سونی اریکسون دارم . از usb جداش کردم بدون اینکه ارتباط با کامپیوتر رو قطع کنم خاموش شد و دیگه بالا نیومد مموریش رو درآوردم بالا اومد ولی مرورگرش به هم ریخت حالا هم دیگه دانلود نمیکنه درست میشه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی سوال منو جواب نداد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •