تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 266 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

Integrated graphics همون کارت گرافیک داخلی پردازنده ( در این لپ تاپ HD 4400 ) هست
    یه سوالی پیش میاد. پس چرا همه ی بازی های سنگین رو این حالت اجرا میشن و اگه 2 گزینه دیگه رو انتخاب کنی بازی ها اجرا نمیشن؟؟

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

سلام
    یه z510 d خریدم
    وقتی داشتم ویندوز نسب میکردم یه درایو اضافه بود به اسم pbr drv
    میشه راهنمایی کنید این چی هست ...پاکش کنم ؟

3. این کاربر از godleo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بچه ها یه سوال حدود یه هفته ای میشه که دنبال z510 i7 ram8 با هارد هیبریدی میگردم ولی هیچ جا پیداش نکردم اینکه بیخیال شدم و میخوام با هارد معمولی بگیرم...طبق بحث هایی که قبلا توو همین تاپیک شده بود هارد معمولی سیگیت این لب تاپ بعد یه مدت کار کردن دچار افت سرعت میشه که درستی یا نادرستی اونو دیگه نمیدونم...ولی گفته شده بود هاردهای وسترن این مدل این مشکل رو ندارند...میشه راهنماییم کنید چه جوری از روی جعبه تشخیص بدم مدل هارد چیه؟اصلا امکانش وجود داره؟ممنون میشم دوستان

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بچه ها یه سوال حدود یه هفته ای میشه که دنبال z510 i7 ram8 با هارد هیبریدی میگردم ولی هیچ جا پیداش نکردم اینکه بیخیال شدم و میخوام با هارد معمولی بگیرم...طبق بحث هایی که قبلا توو همین تاپیک شده بود هارد معمولی سیگیت این لب تاپ بعد یه مدت کار کردن دچار افت سرعت میشه که درستی یا نادرستی اونو دیگه نمیدونم...ولی گفته شده بود هاردهای وسترن این مدل این مشکل رو ندارند...میشه راهنماییم کنید چه جوری از روی جعبه تشخیص بدم مدل هارد چیه؟اصلا امکانش وجود داره؟ممنون میشم دوستان
    از روی جعبه مدل هارد رو نمیشه تشخیص داد. ولی با ورود به بایوس، در همون صفحه اول، مدل هارد نوشته شده.
    گارانتی سازگار معمولا این لپتاپ رو با هارد وسترن وارد کرده.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان راستش من اول بار میخواستم رم 6 سی پی یو 5 بخرم. یه نفر بهم گفت تو که میخوای خرج کنی یه 300،400 بزار روش رم 8 ،7 رو بخر. اما من چند تا از دوستام با لپتاپ های مدل های دیگه سی پی یو 7 داشتند. ولی خیلی داغ میکرد و فن خود لپتاپ نمیتونست خنکش کنه و احتیاج به کول پد داشت. ایا مدل 7 لنوو داغ نمیکنه؟ممنون.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر هارد SSHD باشد روی جعبه اش مینویسه که مثلا 1GB HD+8G SSD

ولی اینکه هارد معمولی اش وسترن است یا سیگیت را از روی جعبه نمیشه فهمید و حتما باید لپ تاپ روشن شود و در بایوس چک شود.

ضمنا هارد SSHD دارش را در سایت زیر میتوانی پیدا کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اگر هارد SSHD باشد روی جعبه اش مینویسه که مثلا 1GB HD+8G SSD

ولی اینکه هارد معمولی اش وسترن است یا سیگیت را از روی جعبه نمیشه فهمید و حتما باید لپ تاپ روشن شود و در بایوس چک شود.

ضمنا هارد SSHD دارش را در سایت زیر میتوانی پیدا کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستش رو بخوای این سایت رو قبلاً دیدیم...دو تا مشکل دارم باهاش یکی اینکه دنبال رنگ سفیدش میگشتم ولی اینجا شکلاتی داره و دوم اینکه یه جورایی با این سایت نمی تونم ارتباط برقرار کنم منظورم از ارتباط همون اعتماده :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام این لپ تاپو بخرم با این مشخصات i7 8 gig ram .اینطور که دوستان گفتن مدل هاردا با هم فرق میکنه .یعنی هیچ راه دیگه جز بایوس برای فهمیدنش نیست؟ لپ تاپم وقتی بازکنی دیگه مال خودته نمیشه همون لحظه چک کرد که.به خاطر همین شانسی بودن مارک قطعاته که بعضیا راضین و بعضیا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام این لپ تاپو بخرم با این مشخصات i7 8 gig ram .اینطور که دوستان گفتن مدل هاردا با هم فرق میکنه .یعنی هیچ راه دیگه جز بایوس برای فهمیدنش نیست؟ لپ تاپم وقتی بازکنی دیگه مال خودته نمیشه همون لحظه چک کرد که.به خاطر همین شانسی بودن مارک قطعاته که بعضیا راضین و بعضیا نه؟
    من تا حالا 4 5 تا دستگاه برای دوستانم خریدم همشون وسترن بودن
    در حال حاضر بیشتر موجودی بازار وسترنه احتمالش کمه سیگیت نصیبت بشه
    البته سیگیت ها هم مشکلی ندارن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه سوالی پیش میاد. پس چرا همه ی بازی های سنگین رو این حالت اجرا میشن و اگه 2 گزینه دیگه رو انتخاب کنی بازی ها اجرا نمیشن؟؟
      محتوای مخفی: چرا؟ 
      محتوای مخفی: بازم چرا؟ 

دوستان یه راهنمایی بکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •