یه سوالی پیش میاد. پس چرا همه ی بازی های سنگین رو این حالت اجرا میشن و اگه 2 گزینه دیگه رو انتخاب کنی بازی ها اجرا نمیشن؟؟
یه سوالی پیش میاد. پس چرا همه ی بازی های سنگین رو این حالت اجرا میشن و اگه 2 گزینه دیگه رو انتخاب کنی بازی ها اجرا نمیشن؟؟
سلام
یه z510 d خریدم
وقتی داشتم ویندوز نسب میکردم یه درایو اضافه بود به اسم pbr drv
میشه راهنمایی کنید این چی هست ...پاکش کنم ؟
بچه ها یه سوال حدود یه هفته ای میشه که دنبال z510 i7 ram8 با هارد هیبریدی میگردم ولی هیچ جا پیداش نکردم اینکه بیخیال شدم و میخوام با هارد معمولی بگیرم...طبق بحث هایی که قبلا توو همین تاپیک شده بود هارد معمولی سیگیت این لب تاپ بعد یه مدت کار کردن دچار افت سرعت میشه که درستی یا نادرستی اونو دیگه نمیدونم...ولی گفته شده بود هاردهای وسترن این مدل این مشکل رو ندارند...میشه راهنماییم کنید چه جوری از روی جعبه تشخیص بدم مدل هارد چیه؟اصلا امکانش وجود داره؟ممنون میشم دوستان
از روی جعبه مدل هارد رو نمیشه تشخیص داد. ولی با ورود به بایوس، در همون صفحه اول، مدل هارد نوشته شده.
گارانتی سازگار معمولا این لپتاپ رو با هارد وسترن وارد کرده.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستان راستش من اول بار میخواستم رم 6 سی پی یو 5 بخرم. یه نفر بهم گفت تو که میخوای خرج کنی یه 300،400 بزار روش رم 8 ،7 رو بخر. اما من چند تا از دوستام با لپتاپ های مدل های دیگه سی پی یو 7 داشتند. ولی خیلی داغ میکرد و فن خود لپتاپ نمیتونست خنکش کنه و احتیاج به کول پد داشت. ایا مدل 7 لنوو داغ نمیکنه؟ممنون.
اگر هارد SSHD باشد روی جعبه اش مینویسه که مثلا 1GB HD+8G SSD
ولی اینکه هارد معمولی اش وسترن است یا سیگیت را از روی جعبه نمیشه فهمید و حتما باید لپ تاپ روشن شود و در بایوس چک شود.
ضمنا هارد SSHD دارش را در سایت زیر میتوانی پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش رو بخوای این سایت رو قبلاً دیدیم...دو تا مشکل دارم باهاش یکی اینکه دنبال رنگ سفیدش میگشتم ولی اینجا شکلاتی داره و دوم اینکه یه جورایی با این سایت نمی تونم ارتباط برقرار کنم منظورم از ارتباط همون اعتماده :|
سلام دوستان من میخوام این لپ تاپو بخرم با این مشخصات i7 8 gig ram .اینطور که دوستان گفتن مدل هاردا با هم فرق میکنه .یعنی هیچ راه دیگه جز بایوس برای فهمیدنش نیست؟لپ تاپم وقتی بازکنی دیگه مال خودته نمیشه همون لحظه چک کرد که.به خاطر همین شانسی بودن مارک قطعاته که بعضیا راضین و بعضیا نه؟
من تا حالا 4 5 تا دستگاه برای دوستانم خریدم همشون وسترن بودن
در حال حاضر بیشتر موجودی بازار وسترنه احتمالش کمه سیگیت نصیبت بشه
البته سیگیت ها هم مشکلی ندارن
محتوای مخفی: چرا؟
محتوای مخفی: بازم چرا؟
دوستان یه راهنمایی بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)