تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 278 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض کلوپ لپ تاپ ASUS N550

دوست عزیز از کجا باید دانلود کنیم که بدون قندشکن بشه دانلود کرد چون سایت انویدیا تو ایران بدون قند شکن باز نمیشه؟
    S o f t g o z a r

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

S o f t g o z a r

ممنون دوست عزیز این سایتی که فرمودید درایوراش چقدر به روز هست؟ یعنی همون وقت که انویدیا درایور جدید را برای دانلود قرار میده سافت گذر هم همون موقع درایوراشو به روز میکنه؟

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون دوست عزیز این سایتی که فرمودید درایوراش چقدر به روز هست؟ یعنی همون وقت که انویدیا درایور جدید را برای دانلود قرار میده سافت گذر هم همون موقع درایوراشو به روز میکنه؟
    اينو نميدونم ولي الان اون نسخه آخر را داره

4. این کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان روشی هست که بشه عمکرد دکمه هایی فانکشن دار رو تغییر داد ؟ مثلا در حالت عادی Fn+down با Asusdvd اهنگ رو اجرا میکنه ، حالا میشه به جای Asusdvd با یه پلیر دیگه از این دکمه استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام بچه هاا.. من هنوز اون مشکلو دارمم!..........
    video dxgkrnl fatal eror
    تو device manager display adapters هم گرافیکامو اپدیت کردم بازم مشکل حل نشد... تو سایت سافتگذر هم درایوری که دوستمون گفت رو هم گرفتم و نصب کردم بازم درست نشذ!!!
    الان مثلا رو ایکن یه بازی(ورد اف وارکرافت) راست کلیک کردم و run with graphics processor رو زدم.. اجرا شد ولی کل مانیتور رو نگرفته بود.. بعد چد ثانیه quite زدم که بعد دوباره همون پنجره ابی اومد و اون ارور رو داد.. خودش ریستارت هم نمیشد.. دکمه پاورو چند ثانیه نگه داشتم تا خاموش شد و دوباره روشنش کردم

چیکار کنممممممممممممممممم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام بچه هاا.. من هنوز اون مشکلو دارمم!..........
    video dxgkrnl fatal eror
    تو device manager display adapters هم گرافیکامو اپدیت کردم بازم مشکل حل نشد... تو سایت سافتگذر هم درایوری که دوستمون گفت رو هم گرفتم و نصب کردم بازم درست نشذ!!!
    الان مثلا رو ایکن یه بازی(ورد اف وارکرافت) راست کلیک کردم و run with graphics processor رو زدم.. اجرا شد ولی کل مانیتور رو نگرفته بود.. بعد چد ثانیه quite زدم که بعد دوباره همون پنجره ابی اومد و اون ارور رو داد.. خودش ریستارت هم نمیشد.. دکمه پاورو چند ثانیه نگه داشتم تا خاموش شد و دوباره روشنش کردم

چیکار کنممممممممممممممممم؟!
    مشکلتون چیه ؟؟ کامل توضیح میدی ؟؟

8. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام

مشکلم اینه که وقتی بازی یا مثلا اتوکد 2013 یا چیزای گرافیکی رو اجرا میکنم کل صفحه ابی میشه و مینویسه یه مشکلی سیستمت وجود داره که باید فلان برنامه اجرا نمیشه و میگه ویندوزتو ریستارت میکنم... بعد میگه اسم این مشکل
    video dxgkrnl fatal eror هست ..حالا این ارور چیه و باید چیکار کنم؟
    یکی ازبچه ها گفت درایور گرافیکتو اپدیت کن... منم از سایت سافت گذر دانلود کردم و نصب کردم بازم درست نشد... از کنترل پنل هم رفتم و چک اپدیت زده بودمو اپدیت کردم گرافیکمو.. بازم این مکل برطرف نشد!!

---------------------------------------------------------
    سلام بچه ها
    بازم یه سوال دیگه دارم
    موقع اجرای بازی همش مانیتورم ابی میشه و این ارور رو میه...چیکار کنم؟؟؟؟
    video dxgkrnl fatal eror
    درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن
    آخرین آپدیتش ورژن 335.23 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام

مشکلم اینه که وقتی بازی یا مثلا اتوکد 2013 یا چیزای گرافیکی رو اجرا میکنم کل صفحه ابی میشه و مینویسه یه مشکلی سیستمت وجود داره که باید فلان برنامه اجرا نمیشه و میگه ویندوزتو ریستارت میکنم... بعد میگه اسم این مشکل
    video dxgkrnl fatal eror هست ..حالا این ارور چیه و باید چیکار کنم؟
    یکی ازبچه ها گفت درایور گرافیکتو اپدیت کن... منم از سایت سافت گذر دانلود کردم و نصب کردم بازم درست نشد... از کنترل پنل هم رفتم و چک اپدیت زده بودمو اپدیت کردم گرافیکمو.. بازم این مکل برطرف نشد!!

---------------------------------------------------------

بازی رو با گرافیک انویدیا اجرا می کنه یا نمیدونی ؟؟؟ فقط تو نرم افزارهای خاص که با سه بعدی سر و کار دارن اینطور میشه دیگه درسته ؟؟؟

11. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

راستش نمیدونم!... راست کلیک میکردم رو ایکنشون و از
    run with graphics processor گذینه ی High - performance /nvidia processor رو هم میزدم و اجراشون میکردم
    وارکرافت و ورداف وارکرافت و اتوکد 2013 رو اجرا کردم فقط تا الان.. همینا هم که اجرا کردم اینطوری شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

راستش نمیدونم!... راست کلیک میکردم رو ایکنشون و از
    run with graphics processor گذینه ی High - performance /nvidia processor رو هم میزدم و اجراشون میکردم
    وارکرافت و ورداف وارکرافت و اتوکد 2013 رو اجرا کردم فقط تا الان.. همینا هم که اجرا کردم اینطوری شد
    نرم افزار انویدیا رو از گوشه پایین کنار ساعت باز کن ( راست کلیک کن برو تو کنترل پنلش ) بعد برو تو Manage 3D Setting ... برو تو program setting هر برنامه رو که می خوای فایل .exe رو Add کن ... بعد همون زیرش گرافیک انویدیا رو انخاب کن و آخر سر هم اوکی ببین چی میشه !!

14. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •