تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 249 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخ که 90 دیشب چقدر خوب بود
    چقدر خاطره زنده شد این یکی دو روز
    مصاحبه علی انصاریان با بازیکنا خیلی جالب بود
    چقدر این بشر دوست داشتم ولی حیف .....
    به حد هاشمی نسب که منفور نیست !!!! شرایط یه طوری شد که رفت ! ولی تا وقتی بود برای تیم از همه چیزش گذشت ! میشه بخشیدش !

مهاجم پرسپولیس با دایی خداحافظی کرد

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در تمرینات سرخپوشان با علی دایی خداحافظی کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    هادی نوروزی پس از توافق با مسئولان باشگاه پرسپولیس، به مدت نیم فصل به عنوان یار قرضی به تیم فوتبال نفت تهران پیوست.
    از همین رو نوروزی امروز در تمرین سرخپوشان حضور پیدا کرد و با بازیکنان و کادر فنی خداحافظی کرد. همچنین علی دایی نیز پس از تمرین ديروز 18 بازیکن خود را برای دیدار مقابل تراکتورسازی مشخص کرد.

در این لیست امید عالیشاه خط خورده است و فرزاد حاتمی و محسن مسلمان برای اولین ‌بار در لیست سرخپوشان قرار گرفتند.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    متلك هايي كه در اتوبوس سرخپوشان رد و بدل شد

پژمان جمشيدي از اينكه بالاخره با يك سريال توانسته مهدوي كيا را نيمكت نشين كند خوشحال است.

عادل فردوسی‌پور در برنامه خارج از نوبت پنجشنبه‌اش یک آیتم استثنایی از حرکت اتوبوس پرسپولیسی‌ها به سمت ورزشگاه آزادی قبل از بازی سرخپوشان و میلان رو کرد که در نوع خودش جالب بود.
    در این آیتم علی انصاریان میکروفون به دست با ستاره‌های پرسپولیس مصاحبه می‌کرد که در این میان موقعیت‌های کمیک زیادی به وجود آمد. بخشی از طعنه و کنایه‌های سرخپوشان را بخوانید:

- پژمان جمشیدی: بالاخره توانستم با یک سریال مهدوی‌کیا را نیمکت‌نشین کنم. دیگر فیلم بازی نمی‌کنم. کلا از دنیای هنر همین یک خواسته را داشتم.

- مهدوی‌کیا: باید برویم داخل زمین و ببینیم چه می‌شود. نگران نباشید. پرسپولیس هیچ‌وقت شش تا نمی‌خورد!

- انصاریان: «بازی چطور است آقا پایان؟» رأفت: «خوبم، بد نیستم!»

- رهبری‌فر: خوب شد توی ترکیب نیستم، وگرنه باز هم باید دعوا می‌کردم و گل و شیرینی می‌آوردم.

- کرمانی‌مقام: شماره هشت اول مال من بود، تا رفتم خارج، دادند به مجتبی دیگر هم به من پس نداد.

2. 12 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیشب عادل یه سوال کرد و سردار هم گفت یه دلخوری داره ... ولی نگفت چیه . یعنی حامیان مالی به تعهداتشون عمل نکرده بودن ؟ حالا یه سری خبر درز کرده بیرون که شاید دلیل دلخوری سردار و نبود تبلیغات دور زمین توی دقایق اولیه بازی رو بشه از توش پیدا کرد

رونمايي از بداخلاقي باورنكردني ميلاني ها در ايران

بازی پیشکسوتان پرسپولیس و میلان روز خاطره‌انگیزی را برای فوتبال ایران رقم زد اما کسی خبر نداشت که در پشت صحنه احتمال بروز فاجعه وجود دارد.

تیم پیشکسوتان میلان با نام‌های بزرگی به ایران آمد، ستارگانی که حداقل در گذشته بسیاری از آنها در جهان ستاره‌هایی محبوب بودند. حضور آنها توانست روزی شیرین را نه تنها برای مهدی مهدوی‌کیا و سایر پیشکسوتان فوتبال رقم بزند بلکه هواداران فوتبال در ایران از طرفداران میلان گرفته تا پرسپولیسی‌ها و سایر اهالی فوتبال را شادمان کرد اما بزرگان میلانی با رفتارهای خود سبب شدند تا خاطره چندان خوبی از آنان حداقل برای کسانی که این تیم را به ایران دعوت کردند باقی نماند.
    رفتار عجیب اعضای تیم میلان از صبح پنج‌شنبه کلید خورد. ابتدا بسیاری از اعضای این تیم رفتن به موزه سعدآباد را به حضور در شیرخوارگاه آمنه ترجیح دادند. ظهر همان روز بود که رویانیان و گروهش با بحرانی دیگر از سوی میلانی‌ها روبه‌رو شدند و آنها اعلام کردند که تا 30 درصد باقی مانده از پول مورد توافق برای حضورشان در ایران را دریافت نکنند، حاضر نیستند برای بازی به ورزشگاه بروند.

قرارداد پرسپولیس با پیشکسوتان میلان رقمی در حدود 200 هزار دلار بود و بازیکنانی که روزگاری نامداران فوتبال ایتالیا و شهر میلان بودند تنها زمانی سوار بر اتوبوس راهی ورزشگاه آزادی شدند که 60 هزار دلار پایانی قرارداد خود را دریافت کردند.

در واقع 50 هزار هوادار فوتبالی که در ورزشگاه آزادی بودند، مهدی مهدوی‌کیا و پیشکسوتان پرسپولیس هیچکدام خبر نداشتند که وقتی در حال آماده شدن برای این بازی هستند، ستارگان میلانی اصل بازی را به چالش کشیده و حتی تا ساعتی مانده به آغاز بازی احتمال لغو آن وجود داشت.

قطعاً اگر این اتفاق رخ می‌داد شرمساری بزرگی را برای فوتبال ایران رقم زده و با توجه به حضور ده‌ها هزار هوادار در ورزشگاه می‌توانست فاجعه‌بار باشد اما در نهایت پول رسید و پیرمردهای میلانی برای این بازی وارد زمین شدند.

با اتمام بازی پرسپولیس و میلان پرده دیگری از بداخلاقی رونمایی شد. در ابتدا قرار بود نشست خبری برگزار شده و بازیکنان روسونری هم در میکسدزون پاسخگوی خبرنگاران باشند اما در نهایت چنین اتفاقی نیفتاد.
    تنها ماسارو، مالدینی و ماسیمو اودو در نشست خبری حاضر شده و پاسخگوی سئوالات خبرنگاران شدند و ابراهیم با که از بدو ورودش به ایران برخلاف بیشتر بازیکنان میلان رفتاری به دور از تکبر داشت هم تنها نفری بود که در میکسدزون با خبرنگاران همکلام شد.

پنج‌شنبه شب زمان ضیافت شام پرسپولیس برای میلانی‌ها بود، شبی با مدعوین مختلف از پیشکسوتان پرسپولیس گرفته تا فاطمه معتمد آریا، مازیار فلاحی، نیکی کریمی، پژمان بازغی و حیاتی گوینده خبر اما میهمانان اصلی رویانیان باز هم برای تلخ کردن شام به کام مدیرعامل پرسپولیس سورپرایز دیگری داشتند.

در حالی که 2 شبکه تلویزیونی برای کشاندن اعضای تیم میلان به برنامه زنده و همزمان خود رقابتی سرسختانه را آغاز کرده بوده بودند، ناگهان میلانی‌ها اعلام کردند که این خواسته از آنها برخلاف قرارداد است و حتی شنیده شد برای حضور در این برنامه‌ها پیشنهادهایی تا 30 هزار دلار نیز مطرح شده است. در ادامه مشخص شد شرکت میران به عنوان واسطه این بازی در این بهانه‌گیری و درخواست‌های مالی نقش اول را ایفا می‌کند.

در تمام این مدت پائولو مالدینی چهره جذاب تیم میلان رفتار عجیبی را از خود نشان داد. او از جمله نفراتی بود که به جای شیرخوارگاه آمنه سر از موزه سعدآباد درآورد و در ضیافت شام نیز شرکت نکرد. در حالی که عنوان شد مالدینی قهر کرده و به این مراسم نیامده، مشخص شد او پیشنهادهای مالی را برای حضور در 2 برنامه تلویزیونی رقیب مطرح کرده و تامین نشدن این مبلغ سبب شده تا مالدینی قید حضور در ضیافت شام و این 2 برنامه را بزند.

البته این رفتار نه تنها از سوی مالدینی بلکه توسط بسیاری دیگر از بازیکنان میلان هم تکرار شد و در نهایت گتوسو از هتل و با تماس اینترنتی در یکی از این برنامه‌ها (90) شرکت کرد. باره‌سی و ماسارو نیز در حالی به ضیافت شام رویانیان آمدند که در اصل هدف‌شان چانه زدن و درخواست پول برای پذیرفتن حضور در برنامه تلویزیونی بود. شاید برای کسی باورکردنی نباشد آن کسی که در برج میلاد مقابل رویانیان مشغول چانه‌زنی و مطالبه پول است فرانکو باره‌سی، مدافع محبوب و بزرگ ایتالیا در دهه 90 میلادی باشد.

همزمان با برگزاری شام لحظات پراسترسی میان مدیرعامل پرسپولیس و مسئولان میلانی به ویژه باره‌سی قرار داشت که مدعی بودند حضور در برنامه تلویزیونی در قرارداد آنها نیامده و حاضر نیستند به این کار تن دهند و رویانیان هم اصرار داشت که قرارداد کاملی را با آنها بسته است.

به هر صورت میلانی‌ها امروز ایران را ترک می‌کنند و برای مردم فوتبالدوست ایران که شاید روزگاری باره‌سی، مالدینی، ماسارو و دیگر نفرات میلان مردان رویای آنها بودند و با پیراهن لاجوردی ایتالیا و روسونری خاطرات شیرینی برای آنها خلق شده بود، روز 7 آذر نیز یادگاری خوب دیگری ثبت شد اما واقعیت این بود که پیرمردهای میلانی میهمان‌های خوبی نبودند.

.............................

حالا یه سوال : نمیشد برای پیشکسوتهای تیمهای ایرانی خودمون حالا از هر تیمی فرق نداره از کدوم تیم استقلال پرسپولیس پاس و ... یه سری از این دعوتهارو انجام بدیم : قبلا هم نود چندتاشون رو دعوت کرده ولی این توجهی که به این بازیکنای قدیمی خارجی شد برای خودمون نمیشد بشه؟ میلان توی ایران طرفدار داره درست ولی زیاد از حد بزرگ کردنش شاید به دلخوری پیشکسوتهای وطنی می انجامید !
    انشاا... در حد حرف باشه
    و با درستی خبر وجهه خودشون رو خراب نکرده باشن کسایی که قبل ورودشون به تهران ادعاهای خیرخواهانشون بیشتر از پول به گوش میرسید

4. 11 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نود دیشب خیلی خوب.البته قسمتی که بارسی و ماسارو اومده بودن یک مقدار خسته کننده شده بود.
    ولی قسمت مصاحبه توی اتوبوس خیلی خوب بود...صحبتهای رویانیان و اینکه چه دل پر دردی داشت از دست فدراسیون و سایر ارگانها که هیچ کمکی و همکاری باهاش نکرده بودن آدم رو ناراحت میکرد.حالا که یکی توی ورزش ایران پیدا شده که میتونه در کنار کارهای اقتصادی موفق ، کارهای فرهنگی مثل این کار رو انجام بده رو به جایی رسوندن که میگه من برای این کار(فوتبال) نیستم .
    ولی صحبتهای پایانی در مورد مالدینی داشت به سمت +18 میرفت

+
    در مورد خبر مجتبی باید بگم ناراحتی رویانیان در برنامه نود بیشتر از عوامل داخلی بود تا میلانی ها.مثل برنامه های ورزشی رادیو+مسئولین شهر تهران که چندین بار اعلام کردن بازی لغو میشه و...
    در مورد رفتارهای میلانی ها بخصوص مالدینی بنظرم مقصر اصلیش طرفدارهای میلان بودن که رفتن ورزشگاه و از سر و کول بازیکنها بخصوص مالدینی بالا رفتن و خبرنگارهای و عکاسها اینها را دیوانه کرده بودن.منم جای مالدینی بودن همین رفتار رو میکردم
    من یک اعتقادی دارم در مورد ادمهای معروف و مشهور و اون اینه که اونها هرچقدر انسانهای مهمی باشن ولی من به خودم اجازه نمیدیم به هر خفت و خاری بیوفتم که مثل با طرف عکس بندازم و یا ازش امضا بگیرم.
    و یک مسئله دیگه که در مورد گرفتن پول هست که بنظرم صحت داره.ولی خب باید رفت و قرار دادها رو دید که ببین این بی انصافی میلانی ها بوده و یا پایبند نبودن طرف ایرانی
    برای من به شخصه دیدن دوباره بازیکنهای بازیگ تیم و اون حرکتهای جالب لذت بخش بود تا خود بازی با میلان و بازیکنهای اونها.
    در هر صورت اینکار برای بار اول انجام شده بود و رویانیان در این زمینه بی تجربه بوده.
    و همین برای من کافیه که برای مهدی عزیز با اون شخصیت والا، این بازی در نظر گرفته شده بود که باز جای تشکر داره از رویانیان و عوامل اجرایی
    +
    باآرزوی موفقیت برای پرسپولیس در بازی امروز
    Last edited by aluminum; 29-11-2013 at 12:29.

6. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نود دیشب خیلی خوب.البته قسمتی که بارسی و ماسارو اومده بودن یک مقدار خسته کننده شده بود.
    ولی قسمت مصاحبه توی اتوبوس خیلی خوب بود...صحبتهای رویانیان و اینکه چه دل پر دردی داشت از دست فدراسیون و سایر ارگانها که هیچ کمکی و همکاری باهاش نکرده بودن آدم رو ناراحت میکرد.حالا که یکی توی ورزش ایران پیدا شده که میتونه در کنار کارهای اقتصادی موفق ، کارهای فرهنگی مثل این کار رو انجام بده رو به جایی رسوندن که میگه من برای این کار(فوتبال) نیستم .
    ولی صحبتهای پایانی در مورد مالدینی داشت به سمت +18 میرفت

+
    در مورد خبر مجتبی باید بگم ناراحتی رویانیان در برنامه نود بیشتر از عوامل داخلی بود تا میلانی ها.مثل برنامه های ورزشی رادیو+مسئولین شهر تهران که چندین بار اعلام کردن بازی لغو میشه و...
    در مورد رفتارهای میلانی ها بخصوص مالدینی بنظرم مقصر اصلیش طرفدارهای میلان بودن که رفتن ورزشگاه و از سر و کول بازیکنها بخصوص مالدینی بالا رفتن و خبرنگارهای و عکاسها اینها را دیوانه کرده بودن.منم جای مالدینی بودن همین رفتار رو میکردم
    من یک اعتقادی دارم در مورد ادمهای معروف و مشهور و اون اینه که اونها هرچقدر انسانهای مهمی باشن ولی من به خودم اجازه نمیدیم به هر خفت و خاری بیوفتم که مثل با طرف عکس بندازم و یا ازش امضا بگیرم.
    و یک مسئله دیگه که در مورد گرفتن پول هست که بنظرم صحت داره.ولی خب باید رفت و قرار دادها رو دید که ببین این بی انصافی میلانی ها بوده و یا پایبند نبودن طرف ایرانی
    برای من به شخصه دیدن دوباره بازیکنهای بازیگ تیم و اون حرکتهای جالب لذت بخش بود تا خود بازی با میلان و بازیکنهای اونها.
    در هر صورت اینکار برای بار اول انجام شده بود و رویانیان در این زمینه بی تجربه بوده.
    و همین برای من کافیه که برای مهدی عزیز با اون شخصیت والا، این بازی در نظر گرفته شده بود که باز جای تشکر داره از رویانیان و عوامل اجرایی
    +
    باآرزوی موفقیت برای پرسپولیس در بازی امروز
    .
    شایدم تقصیر کسی نبوده باشه !!! ولی برای رفتن به شیرخوارگاه که بچه ها لپش رو گاز نمیزدن که بره . خوب قطعا هستند که میلانی باشن تو ایران و حس زیادتری به اونا دارن تا ماها . به شخصه از فوتبال ایتالیا و بازیکناش زیاد خوشم نیماد به خاطر سبک بازیشون ! ولی خوب برعکس بنده هم هستن دیگه .

آمار ارائه شده در نود دیشب از بازی پرسپولیس و تیمهای خارجی

۱۳۴۹ : پرسپولیس ۰ ……. بنفیکا ۴ ( اوزه بیو ستاره بنفیکا بود)
    ۱۳۵۰ : پرسپولیس ۲ ……. هامبورگ ۲ ( ایرانپاک و بهزادی)
    ۱۳۵۰ : پرسپولیس ۲ ……. کروزیرو برزیل ۴ (ایرانپاک و بهزادی)( توستائو ستاره کروزیرو بود)
    ۱۳۵۱ : پرسپولیس ۱ ……. ناسیونال اروگوئه ۰ ( ایرج سلیمانی)
    ۱۳۵۱ : پرسپولیس ۱ ……. اسلوبودای یوگسلاوی ۱ ( بهزادی)
    ۱۳۵۱ : پرسپولیس ۰ ……. بریستول سیتی انگلیس ۱
    ۱۳۵۱ : پرسپولیس ۱ ……. کریستال پالاس انگلیس ۵ ( مرحوم محراب شاهرخی)
    ۱۳۵۱ : پرسپولیس ۱ ……. گوآرانی برزیل ۰ ( پروین)
    ۱۳۵۲ : پرسپولیس ۱ ……. چلسی ۱ (سلیمانی)
    ۱۳۵۲ : پرسپولیس ۱ ……. بورن ماوث انگلیس ۰ (بهزادی)
    ۱۳۵۲ : پرسپولیس ۳ ……. هندون انگلیس ۰ (بهزادی، کلانی و مدافع حریف)
    ۱۳۵۲ : پرسپولیس ۱ ……. استوابخارست رومانی ۱ (کلانی)
    ۱۳۵۴ : پرسپولیس ۱ ……. منچستر یونایتد ۱ (پروین)
    ۱۳۶۸ : پرسپولیس ۱ ……. واشاش مجارستان ۱ (مایلی کهن)
    ۱۳۶۹ : پرسپولیس ۱ ……. تیم ملی شوروی ۲ ( محمدخانی)
    ۱۳۸۲ : پرسپولیس ۰ ……. فنرباغچه ۲
    ۱۳۸۲ : پرسپولیس ۶ ……. استانبول اسپور ۱ (انتظاری۲، سلمانی۲،برزگر و مهدوی کیا)
    ۱۳۸۴ : پرسپولیس۱……….۲ بایرن مونیخ(علی انصاریان)
    ۱۳۸۵: پرسپولیس ۱………لاتزیو۴ (جواد کاظمیان)
    ۱۳۸۵: پرسپولیس۲ ………ویگان۴ (بادامکی، آشوبی)(امیل هسکی دو گل برای ویگان به ثمر رساند)

8. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به نظر من میلانی ها نگاهی کاملا حرفه ای به این جور بازیها دارن(البته برای سر پا نگه داشتن تیم پیشکسوتهاشون واقعا هم این نگاه باید باشه) اما ما ایرانیها میخواستیم مثل همیشه احساسی کارها رو جلو ببریم
    توی بازی هم من فکر کردم که چرا میلانی ها با هر خطایی عصبانی میشن اما بعدش که خطای استیلی رو دیدم بهشون حق دادم
    لامصب فکر کرده بود ایران آمریکاست طرفو انداخت بیرون
    .......................................

نکات جالب بازی

1- پاس پشت پای ناصر واقعا عالی بود
    2- چند لحظه قبل از گل پرسپولیس کریم توپو پشت 18 میلان گرفت دو سه تا میلانی از جمله گتوسو هی میزدن توی توپش تا شاید ازش بگیرن اما کریم انگار نه انگار خیلی راحت توپو از بین 3 در در آورد و...(کلا گتوسو تازه فهمید قدرت بدنی یعنی چی
    البته از حق هم نباید گذشت بدن کریم و آمادگیش کریم جزء بدنهای نادر دنیای فوتبال بود هیچ کس پریدن از سر بازیکنا توی سن 37 سالگی رو از یادش نمیره

3- پژمان یه کورس با مالدینی بست و تقریبا داشت دورش میزد که افتاد و داورم خطا گرفت مالدینی بهش خیلی آروم تذکر داد که دایو نره اما صحنه آهسته رو نشون دادن مشخص بود که مالدینی هل داده
    و پژمان اینبار فیلم بازی نکرده البته باید بگیم سریال بازی نکرده

4- مالدینی واقعا رسوخ ناپذیر بود چقدر راحت دفاع میکرد اما بالاخره دقایق آخر مهدی دریبلش کرد و یه سانتر 80 درصد گل ارسال کرد که رافت گلش نکرد

5- گل اول میلان مشکوک به آفساید بود اما دقایق آخر یه فرار کرد مهدی که براش توپو انداختن و اونم داد به انصاریان که زدش بیرون مهدی دو متری توی آفساید بود اما مشخص بود خود کمک داور هم دلش میخواد پرسپولیس یه گل دیگه به میلان بزنه خیلی جالب بود اون صحنه

6- گل سوم میلان هم میتونست شکل نگیره چون بازیکن پرسپولیس افتاده بود روی زمین و باید توپ رو میزدن بیرون خصوصا توی این بازیا که سنی از بازیکنا گذشته و هر مصدومیتی میتونه خطرناک باشه

7- بازی خوب درخشان ناصر پنجعلی فنونی زاده و عاشوری واقعا نشون داد کیفیت نسل گذشته چقدر بالاتر از نسل بعدیش هست و کیفیت نسل فعلی چقدر پایینتر از نسل قبلی
    دقیقا میشد توی این بازی دید که فوتبال ایران هر چقدر جلوتر رفته افت کرده
    مثلا درخشان وقتی صاحب توپ میشد با اون سن و سال وقتی با گتوسو تنه به تنه میشد بازیکنی که جوونتر از خودشه و دقرت بدنیشم زبانزد بوده خیلی راحت دورش میزد اصلا اثری از اسرتس توی پاهاش نبود
    یا ناصر که در بهترین زمان و مکان مقابل تقریبا بهترین مدافعای تاریخ بدون استرس اون پاس پشت پا رو میده
    کاش ناصر رو مینداختن سمت مالدینی...
    .................................................. ..................

پرسپولیس ۱ ……. ناسیونال اروگوئه ۰ ( ایرج سلیمانی)
    دو سه بار دیدم و خوندم که این بازی به عنوان بهترین بازی تاریخ پرسپولیس انتخاب شده
    چرا و چگونه؟

10. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

نود رو نمیشه جایی آنلاین دید الان که از پخشش گذشته؟
    این قسمت مصاحبه علی انصاریان رو میخوام من ببینم

12. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نود رو نمیشه جایی آنلاین دید الان که از پخشش گذشته؟
    این قسمت مصاحبه علی انصاریان رو میخوام من ببینم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    ترکيب تراکتورسازي و پرسپوليس اعلام شد
    تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز درحالي به مصاف پرسپوليس مي‌رود که علي کريمي در ترکيب اصلي اين تيم جايي نخواهد داشت.
    [ترکيب تراکتورسازي و پرسپوليس اعلام شد]

تيم‌هاي تراکتورسازي و پرسپوليس از ساعت 15 امروز (جمعه) در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر به مصاف هم مي‌روند که در ترکيب تيم پرسپوليس نيلسون، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، حسين ماهيني، رضا حقيقي، سيدمهدي سيدصالحي، محمد رضا خلعتبري، محسن مسلمان، قاسم دهنوي، محمد نوري و حميد علي عسگر بازي مي‌کنند.

به نقل از تسنيم، همچنين براي تراکتورسازي حامد لک، مرتضي اسدي، مسعود ابراهيم‌زاده، سعيد دقيقي، ميلاد فخرالديني، ميثم بائو، فرشاد احمدزاده، مهدي کياني، فرشيد طالبي، مهدي کريميان و کريم انصاري‌فرد بازي خواهند کرد. نکته قابل توجه قرار نگرفتن علي کريمي در ترکيب تراکتورسازي تبريز است.

همانجوری که پیش بینی میشد دایی، مسمان و علی عسگر رو گذاشته هافبک کناری

14. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

کد:
    علیرضا جان دستت درد نکنه ولی لینک ِ با کیفیت تر نبود؟ این صدا و تصویرش هماهنگ نیس ۲ دقیقه آخر هم کلا صدا نداره

16. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

علیرضا جان دستت درد نکنه ولی لینک ِ با کیفیت تر نبود؟ این صدا و تصویرش هماهنگ نیس ۲ دقیقه آخر هم کلا صدا نداره
    این رو هم ورزش 3 گذاشته.فکر نکنم کیفیتش با قبلی زیاد فرق کنه ولی صداش مشکلی نداره
    کد:
    فکر هم نکنم با کیفیت تر از هم بشه پیدا کرد.مگه اینکه یک نفر برنامه نود ضبط کرده باشه
    +
    نیمه اول اصلا خوب نبودیم.
    دهنوی و نوری افتضاح بودن.نمیتونستند توپ رو بچرخونن و فقط سوتی میدن
    مسلمان هم که هنوز هماهنگ نیست و ازش انتظاری نمیره.
    بنظرم توی این بازی باید جای علی عسگر(پست قبلیم سوتی دادم) نورمحمدی بازی میکرد خیلی بهتر بود.
    دایی باید برای خارج کردن هافبکهای تراکتور سازی بازی مستقیم بکنه و حاتمی میتونه توی این شرایط بدردبخوره.از هافبکهای خودمون کاری برنمیاد
    Last edited by aluminum; 29-11-2013 at 16:03.

18. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چه قدر یخ بود نیمه اول

کریم هم مث باقی مهاجمای اخراجیمون شاه شده دوباره

20. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •