نود دیشب خیلی خوب.البته قسمتی که بارسی و ماسارو اومده بودن یک مقدار خسته کننده شده بود.
ولی قسمت مصاحبه توی اتوبوس خیلی خوب بود...صحبتهای رویانیان و اینکه چه دل پر دردی داشت از دست فدراسیون و سایر ارگانها که هیچ کمکی و همکاری باهاش نکرده بودن آدم رو ناراحت میکرد.حالا که یکی توی ورزش ایران پیدا شده که میتونه در کنار کارهای اقتصادی موفق ، کارهای فرهنگی مثل این کار رو انجام بده رو به جایی رسوندن که میگه من برای این کار(فوتبال) نیستم

.
ولی صحبتهای پایانی در مورد مالدینی داشت به سمت +18 میرفت
+
در مورد خبر مجتبی باید بگم ناراحتی رویانیان در برنامه نود بیشتر از عوامل داخلی بود تا میلانی ها.مثل برنامه های ورزشی رادیو+مسئولین شهر تهران که چندین بار اعلام کردن بازی لغو میشه و...
در مورد رفتارهای میلانی ها بخصوص مالدینی بنظرم مقصر اصلیش طرفدارهای میلان بودن که رفتن ورزشگاه و از سر و کول بازیکنها بخصوص مالدینی بالا رفتن و خبرنگارهای و عکاسها اینها را دیوانه کرده بودن.منم جای مالدینی بودن همین رفتار رو میکردم

من یک اعتقادی دارم در مورد ادمهای معروف و مشهور و اون اینه که اونها هرچقدر انسانهای مهمی باشن ولی من به خودم اجازه نمیدیم به هر خفت و خاری بیوفتم که مثل با طرف عکس بندازم و یا ازش امضا بگیرم.
و یک مسئله دیگه که در مورد گرفتن پول هست که بنظرم صحت داره.ولی خب باید رفت و قرار دادها رو دید که ببین این بی انصافی میلانی ها بوده و یا پایبند نبودن طرف ایرانی
برای من به شخصه دیدن دوباره بازیکنهای بازیگ تیم و اون حرکتهای جالب لذت بخش بود تا خود بازی با میلان و بازیکنهای اونها.
در هر صورت اینکار برای بار اول انجام شده بود و رویانیان در این زمینه بی تجربه بوده.
و همین برای من کافیه که برای مهدی عزیز با اون شخصیت والا، این بازی در نظر گرفته شده بود که باز جای تشکر داره از رویانیان و عوامل اجرایی
+
باآرزوی موفقیت برای پرسپولیس در بازی امروز