خوب روی 810 هندزفری استریو بلوتوث نصب نمیشه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه ما چیکار کنیم این سیم دراز هدست حسابی حالمو گرفته و دست و پامو به هم گره زده .
چه چاره ای بیندیشید اساتید.
خوب روی 810 هندزفری استریو بلوتوث نصب نمیشه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه ما چیکار کنیم این سیم دراز هدست حسابی حالمو گرفته و دست و پامو به هم گره زده .
چه چاره ای بیندیشید اساتید.
سلام.
آقا کسی مارو فراموش نکنه.لطفا جواب بدید.به احتمال زیاد امروز می روم گوشی بخرم.
1-تا جایی که من می دونم همین جوری خودش نامحدود هست تو 810 پس غصه شو نخور
اگه قیمت برات مهم نیست تو سریه دبلیو 810...850 و 900 همگی عالی هستن فقط می مونه بودجت که با توجه به اون یکی رو انتخاب می تونی کنی
متاسفانه تو انتظارات رو از گوشی نگفتی ...انواع گوشی رو می شه بهت پیشنهاد کرد اگه عشق عکاسی و فیلم برداری هستی برو کا 800 بگیر با دوربین 3/2 که خداست دیگه
اما اگه می پرسی کدوم گوشیه سری پی بهتره بدون در نظر گرفتن قیمت..خوب تابلوست دیگه 990 شاهکار سونی اریکسونه...اگه ریویوش رو هم خواستی یه سر بزن به تاپیک همه محصولات سونی اریکسون اونجا با بیشتر گوشی ها به صورت خیلی دقیق اشنا می شی
سوال اخرتم راحت می گم نمی دونم!!سوال منم هست...خودم فکر می کنم می شه!!البته برعکسش که تابلوست نمی شه
![]()
دقیقه متوجه نشدم...خوب یه هندزفری بلوتوث بگیر راحت شی...اره راست می گی منم خسته شدم فعلا دیگه ازش استفاده نمی کنم تا بتونم بلوتوثشو بگیرم..یکی دیدم اگه درست یادم باشه مدلش 435 یه همچین چیزی بود باهاش حال کردم...55 تومن می گفت طرف
ببینم اینجا چه خبره؟چیزای عجیب غریب ادم می شنوه!!!از کی تا حالا 810 قلم دار شده که ما خبر نداریم؟؟؟
![]()
سلام
من حدود یک ماه میشه که w810 گرفتم و واقعاً راضیم
تنها مشکلی که دارم اینه که هر شب باید شارژ کنم
خیلی زیاد استفاده نمی کنم و لی باطری زود خالی می کنه
باطریش چینیه
آیا باطری های مالزیایی بهترن؟
سلام .
کسی تم جدید برای w810 سراغ داره ؟
در ضمن منم مشکل بهزاد رو دارم . لطفا توضیح بدید .
ممنون .
کسی نمیدونه؟سلام دوستان.
من دیروز یه w810 گرفتم.
این قضیه 2 کابل و 1 کابل چیه؟
میشه یکی بگه 2 کابل منظور چه کابل هایی هست؟
شما صفحه های قبل مطالعه کن اگه گیر نیاوردین بپرسین.....
دوستی که گفتن باطریشونو هر روز شارز می کنن....ببینم روی باطری گوشیت چی نوشته؟باید ساخت و پایانش مال چین باشه...در مورد صدا هم نه اونجوری که خیلی تاثیر گذار باشه اما می تونی با اکولایزر کمی صداشو بلند تر کنی
من قبلا یه سوال کردم کسی جواب نداد.اینجا 2باره تکرار میکنم شاید جواب بگیرم:
من میخام واسه 810 هندزفری بلوتوث بگیرم.لطفا راهنمایی کنید در مورد مدلهایی که میتونه ساپورت کنه .
عزت مزید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)