رو اکانت اورجین فیفا 14 کلیک راست کن check update رو بزن
رو اکانت اورجین فیفا 14 کلیک راست کن check update رو بزن
فکر نکنم اگه کسی ارجینال خریده باشه بره سمت کریر . بعد هم اگه کریر رو هم شروع کرده باشه فکر نکنم به یک فصل هم رسیده باشه .نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولتی هم فایده نداره . چون با افراد نسبتا غیر حرفه ای و همچنین معدودی بازی میکنی . مثلا فقط / پسر خالت که وقتی یکم باهاش بازی کنی بهش عادت میکنی و دفاعت طبق بازی اون شکل میگیره . من پارسال با یکی زیاد فرندلی میزدم و بعد از یه مدت دفاعم جلوش خوب شده بود ولی جلوی بقیه نه خیلی .
انلاین کسایی میان که به هیچ وجه دنبال قشنگ بازی کردن و لذت بردن و فانش نیستن . تنها هدفشون برد با استفاده از هر چیزیه . من جمله باگ و روش های غیر واقعی که توی فوتبال واقعی دیده نمیشه . البته بماند که ناراحتی خیلی از افراد هم برداشته شدن این روش هاست . مثلا توپ رو بدی رونالدو و تا هم دم دروازه با رونالدو بتازی و از هر جا که شد شوت بزنی و گل .
بسته به نوع فرمت فایل ها میتونین وارد کنین .
بازی انتظارات بچه ها رو برارده نکرده و این خیلی تاسف اوره.من 2 دست بیشتر نزدم فعلا..
البته همچنان خیلی از دوستان این نسخه رو امتحان نکردن . پس بهتره صبر کنیم بقیه هم تست کنن اون موقع تصمیم گیری کنیم که خوب بوده یا نه !
نظرات سایت های خارجی رو که خوندم اکثرا راضی بودن .
من دارم بازی رو آپدیت می کنم ولی هیچ وقت توضیحات دقیقی در مورد جزئیات این آپدیتها منتشر نمیشه. کسی دقیقا چیزی از EA دیده که توضیح بده این آپدیت "دقیقا" چی کار می کنه؟
آپدیت تا دلت بخواد به بارسلونا حال دادهآپدیت کن حالشو ببر
آورال بازیکنا رو به روز میکنه با توجه به آخرین بازی ای که انجام دادن...
از بچه ها کسی کریر مد رو رفته جلو ؟؟
اورال بازیکن ها چطوریه ؟؟ به خصوص بازیکن های زیر 20 سال که بخوای رشد بدی و ستاره بسازی !!؟ اینجور که من شنیدم انگار پیشرفتشون تو فصل خیلی کمه و اورالشون هم کلا تو 17-18 سالگی بالا 70 نیست دیگه
نقل و انتقالاتش چطوری شده ؟؟ آسونتره یا سخت تر شده ؟
Last edited by 251251; 06-10-2013 at 02:22.
آپدیت اورال ها رو که MatchDay داخل بازی انجام میده. منظور من آپدیت خود بازی از اوریجین بود.
من یه نیم فصل با آژاکس بازی کردم. بویان از 79 رسید به 81 و بقیه بازیکنای جوونم میانگین 1 درجه رفتن بالا. البته نمی دونم در دراز مدت چطوریه.
نقل و انتقالات فرق خاصی نکرده، فقط این سیستم استعدادیابی جدید هست که خیلی جزئیات داره و من زیاد باش ور نرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)