آره داداش حرف شما درسته این کار رو صد در صد انجام میدم فقط خواهشم از کسایی که تو این تایپک زیاد فعالا مثل خود شما و Shik و.....
بیاین و یه کمکی بکنین و ببینید چه مطلبی بهتره قرار بگیره حالا چه تو پست اول یا دوم
آره داداش حرف شما درسته این کار رو صد در صد انجام میدم فقط خواهشم از کسایی که تو این تایپک زیاد فعالا مثل خود شما و Shik و.....
بیاین و یه کمکی بکنین و ببینید چه مطلبی بهتره قرار بگیره حالا چه تو پست اول یا دوم
دوستان پست اول آپ شد
من این پستو گذاشتم که هر کی خواست رم لپ تاپشو عوض کنه بدون چقد هزینشه.دوستان هزینه افزایش رم حدود 60 تومانه یعنی اگه بخواین رم 6 رو به 8 ارتقا بدین همین قیمتی که گفتم میشه البته اگه قیمتا فرق کرده حتما در یه پست خبر بدین که فکر نمیکنم تغییر کرده باشه.
سلام کار خیلی خوبیه
مزایا:
پردازشگر.گرافیک,طراحی و زیبایی.کیفیت.صدا.کی برد.وب کم
مشکلات عمومی:
فکر کنم درایور اینتل برای افزایش وکاهش نور صفحه نمایش با نحوه استفاده از باتری ،درایور جدید کارت گرافیک، نصب dolby home theater 4
Last edited by shik; 19-07-2013 at 15:47.
سعی میکنم اسکرین شاتهای مشکلات بزارم تا از صفحه اول لینک کنی به همین صفحه![]()
Last edited by shik; 19-07-2013 at 19:34.
مشکل افزایش و کاهش نور صفحه نمایش با نصب درایور Intel کارت گرافیک حل میشود
برای این کار به مسیر زیر در سی دی همراه لپ تاپ برید
Z500driver CD\Win8\5.VGA\Intel\Win864
و فایل زیر را نصب کنید
نکته:برای نصب کارت گرافیک انویدیا حتما باید اول کارت گرافیک اینتل را به صورت پیشفرض نصب کنید
Last edited by shik; 19-07-2013 at 18:56.
همانطور که میدونید باتری از لپ تاپ جدا نمیشود برای افزایش طول عمر باتری می بایست برنامه energy managment را نصب و گزینه optimized battey health رو برای استفاده طولانی مدت فعال کنید
در این حالت باتری تا 60 درصد شارژ میشود و دیگه از شارژر استفاده میکنه
نکته:باتری در حالت عمومی 4 ساعت شارژ نگه میدارد
نکته:سایت لنوو برای باتری آپدیت ارایه کرده است
Last edited by shik; 19-07-2013 at 19:01.
همان طور که میدونید یکی از نقاط مثبت این لپ تاپ کیفیت صدای قابل قبول است
برای استفاده از این قابلیت حتما باید برنامه DolbyHomeTheater نصب و فعال کنید من خودم بعد از خرید نمیدونستم باید این برنامه رو فعال کنم واز کیفیت صدا رضایت نداشتم که با نصب این برنامه تونستم از قابلیت دالبی استفاده کنم
این برنامه به صورت پیشفرض همراه کارت صدا نصب میشه اما اگه یه وقت نصب نبود به مسیر زیر بروید ونصب کنید
Z500driver CD\Win8\6.Audio\PCEE4
نحوه فعال سازی
نکته:حتما فعالش کنید![]()
بچه ها کارت گرافیک این کانفیگ(کانفیگ y500هست)
cori7 3630qm 2.4 up 3.4
ram 8 1600
geraphic gt 650m
hard 1T
HD
قویتر از گرافیک 740 هست؟
سی پی یوش چی؟
راستی z500 هم مثل این y500 باس رمش 1600 هست؟
650 قوی تره
زد 500 دو سری سی پی یو داره یکیش از این قوی تره یکیش ضعیف تر
باسش هم مثل این 1600 هستش
Last edited by P@rtex; 19-07-2013 at 21:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)