تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 457 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه Nico-SMY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فایل لوگ اینو میکه , حالا کجا باید برم برای اینکه درستش کنم؟

2. 3 کاربر از Nico-SMY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

فایل لوگ اینو میکه , حالا کجا باید برم برای اینکه درستش کنم؟
    سلام

لاگ بسیار عالی قرار دادید.

فایل mpc-hc.exe قادر به اجرا نیست و دسترسی به رم به این فایل داده نمیشه. بنابراین خیلی راحت میتونید رفع انسداد بکنید.

وارد تنظیمات بشوید و قوانین برنامه ها در HIPS و وارد تنظیمات پروسه explorer.exe بشود و از قسمت استثنائات، وارد قسمت فایل/پوشه های مسدود بشود و فایل mpc-hc.exe را از لیست حذف کنید

تصویر: (البته من برای مثال فایل Nitro pdf.exe را اونجا قرار دادم تا بهتر متوجه بشید):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Jadda; 09-06-2013 at 22:50.

4. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Nico-SMY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دستتون درد نکنه .درست شد .دیگه داشتم ناامید میشدم و می خواستم از دوباره اونو نصب کنم.
    ممنون.

6. 2 کاربر از Nico-SMY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    چند روزی که از سیستمم رفتار های مشکوک می بینم خود به خود ریستارت می کنه یا سیستم رو خاموش می کنه بعضی از نرم افزار ها باز نمیشه متوجه شدم تو درایو C پوشهUser ویروسی وجود داره دوبار توسط CIS شناسایی و حذف شد اما چند روز بعدش دوباره با یه اسم دیگه سر و کلش پیدا میشه اینم بگم CIS با اسکن بی درنگ شناساییش نمی کنه و باید هر موقع که سر و کلش پیدا شد برم و به صورت دستی اون پوشه خاص رو اسکن کنم از دست Hips هم تا حالا کاری بر نیومده فرمتش هم .dll هست دوستان اگه نظری راه حلی برای خلاص شدن از دست این ویروس چشم سفید دارند بگند
    Last edited by alen sherif; 10-06-2013 at 16:53.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    از دوستان کسی تا حالا از دیسک نجات کومودو استفاده کرده؟
    من سعی کردم روی فلش اینکارو انجام بدم ولی بعد از اینکه یک فلش بوت از فایل ایزو ساختم (فایل ایزو رو از سایت خود کومودو گرفتم) موقع بوت ارور داد و نتونستم باهاش بوت بشم.
    بعدش رفتم و از فایل ایزو کاسپر استفاده کردم و باز فلش بوت ساختم که اینبار بوت شد و وارد شدم و حتی ابدیت هم کردم و یکبار هم اسکن سریع رو انجام دادم ولی یک مرتبه دیدم سیستم کرا نمیکنه و بعد از ریستارت ویندوزم بالا نیومد و روی صفحه مشکی موند. سعی کردم توسط COMODO Time Machine که قبلا نصب کرده بودم سیستم رو برگردونم ولی بازم نشد...
    در هر صورت اگه کسی از دیسک نجات کومودو استفاده کرده بگه که قابل ابدیت هست یا نیست؟
    نسبت به دیسک نجات کاسپر که تعریفش رو میدن چجوریه؟
    توضیحات اضافه تر اگه دارید لطفا...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

درود
    از دوستان کسی تا حالا از دیسک نجات کومودو استفاده کرده؟
    من سعی کردم روی فلش اینکارو انجام بدم ولی بعد از اینکه یک فلش بوت از فایل ایزو ساختم (فایل ایزو رو از سایت خود کومودو گرفتم) موقع بوت ارور داد و نتونستم باهاش بوت بشم.
    بعدش رفتم و از فایل ایزو کاسپر استفاده کردم و باز فلش بوت ساختم که اینبار بوت شد و وارد شدم و حتی ابدیت هم کردم و یکبار هم اسکن سریع رو انجام دادم ولی یک مرتبه دیدم سیستم کرا نمیکنه و بعد از ریستارت ویندوزم بالا نیومد و روی صفحه مشکی موند. سعی کردم توسط COMODO Time Machine که قبلا نصب کرده بودم سیستم رو برگردونم ولی بازم نشد...
    در هر صورت اگه کسی از دیسک نجات کومودو استفاده کرده بگه که قابل ابدیت هست یا نیست؟
    نسبت به دیسک نجات کاسپر که تعریفش رو میدن چجوریه؟
    توضیحات اضافه تر اگه دارید لطفا...
    سلام
    بنده استفاده کردم قابل آپدیت هست هم به صورت آنلاین هم به صورت آفلاین آپدیتشم با آپدیتCISیکیه
    من رو DVD امتحان کردم رو فلش امتحان نکردم با برنامه EasyBCD 2.1 می تونید بدون نیاز به فلش و DVD دیسک نجات رو تو منو بوت ویندوزت بیاری و ازش استفاده کنی

10. 4 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    چند روزی که از سیستمم رفتار های مشکوک می بینم خود به خود ریستارت می کنه یا سیستم رو خاموش می کنه بعضی از نرم افزار ها باز نمیشه متوجه شدم تو درایو C پوشهUser ویروسی وجود داره دوبار توسط CIS شناسایی و حذف شد اما چند روز بعدش دوباره با یه اسم دیگه سر و کلش پیدا میشه اینم بگم CIS با اسکن بی درنگ شناساییش نمی کنه و باید هر موقع که سر و کلش پیدا شد برم و به صورت دستی اون پوشه خاص رو اسکن کنم از دست Hips هم تا حالا کاری بر نیومده فرمتش هم .dll هست دوستان اگه نظری راه حلی برای خلاص شدن از دست این ویروس چشم سفید دارند بگند
    سلام

من فقط میتونم کلیات را بگم، لیست فایل های امن را بررسی کنید و اگر احیاناً موارد مشکوک دیدید از لیست حذف کنید. همین الان سیستم را یک اسکن بکن (اسکن سریع و اسکن پوشه user) ببین چی پیدا میکنه. با ابزار Autorun Analyzer سیستم را چک کنید و ببینید فایل/سرویس مشکوکی میبینی که با ویندوز راه اندازی بشه.

مورد اگر واقعا مربوط به ویروس و آلودگی باشه باید اطلاعات دقیقتری داشته باشیم که در بخش سیستمهای آلوده ابزارهاش هست و دوستان میتونند کمک کنند.

در مورد دیسک نجات من جدیداً تستی نکردم، ولی پارسال همون موقع که تازه منتشر شده بود یکی دوبار تستش کردم، آپدیتش هم همون آپدیت CIS هست و اگر اشتباه نکنم وقتی CIS روی سیستم نصب باشه از همون آپدیت و همون مسیر دیتابیس CIS به طور پیشفرض استفاده میکرد.
    به نظر من دیسک نجات کسپر بهتر است(در پاکسازی) کومودو هم بدک نیست.
    Last edited by Jadda; 10-06-2013 at 22:42.

12. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    بنده استفاده کردم قابل آپدیت هست هم به صورت آنلاین هم به صورت آفلاین آپدیتشم با آپدیتCISیکیه
    من رو DVD امتحان کردم رو فلش امتحان نکردم با برنامه EasyBCD 2.1 می تونید بدون نیاز به فلش و DVD دیسک نجات رو تو منو بوت ویندوزت بیاری و ازش استفاده کنی
    مرسی از پاسخ.... با برنامه EasyBCD میشه دیسک نجات کومودو و کاسپر رو همزمان در منوی بوت آورد؟ تداخلی ایجاد نمیشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام

من فقط میتونم کلیات را بگم، لیست فایل های امن را بررسی کنید و اگر احیاناً موارد مشکوک دیدید از لیست حذف کنید. همین الان سیستم را یک اسکن بکن (اسکن سریع و اسکن پوشه user) ببین چی پیدا میکنه. با ابزار Autorun Analyzer سیستم را چک کنید و ببینید فایل/سرویس مشکوکی میبینی که با ویندوز راه اندازی بشه.

مورد اگر واقعا مربوط به ویروس و آلودگی باشه باید اطلاعات دقیقتری داشته باشیم که در بخش سیستمهای آلوده ابزارهاش هست و دوستان میتونند کمک کنند.

در مورد دیسک نجات من جدیداً تستی نکردم، ولی پارسال همون موقع که تازه منتشر شده بود یکی دوبار تستش کردم، آپدیتش هم همون آپدیت CIS هست و اگر اشتباه نکنم وقتی CIS روی سیستم نصب باشه از همون آپدیت و همون مسیر دیتابیس CIS به طور پیشفرض استفاده میکرد.
    به نظر من دیسک نجات کسپر بهتر است(در پاکسازی) کومودو هم بدک نیست.
    سلام
    لیست فایل های امن رو پاک کردم و اسکن اعتبار سنجی رو انجام دادم 50 تا فایل ناشناخته پیدا کرد که همشون رو می شناختم و برام امن بودند اسکن سریع و اسکن پوشه Users رو هم انجام دادم چیزی پیدا نکرد به نظرم تو همون دوباری که CIS شناسایی و قرنطینش کرد دخلش اومده با این حال Clean_Endpoint (همون ویدئو که خودت درست کردی)رو اجرا کردم تو Autorun Analyzer هم 50 تا Unsafe پیدا کرد که از نظر من همشون Safe بودن تو تعمیر سریع هم همه چیز OK بود اسکن سریع CCE هم تهدیدی پیدا نکرد

مرسی از پاسخ.... با برنامه EasyBCD میشه دیسک نجات کومودو و کاسپر رو همزمان در منوی بوت آورد؟ تداخلی ایجاد نمیشه؟
    میشه و تداخلی پیش نمیاد

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    الان داشتم به این فکر میکردم که خیلی از دوستان مثل خودم بعضی از مواقع مجبور میشن که کومودو رو به تنظیمات اولیه برگردونن...البته اگه در اول نصب یک بکاپ از تنظیمات پیکر بندی خودشون گرفته باشن... من الان از تنظیمات اورجینال پیکر بندی در حالت فایروال و اینترنت سکوریتی بکاپ گرفتم ولی در حالت پرو اکتیو بکاپ اورجینالش رو ندارم...این دوتای رو که خودم دارم برای دوستان میزارم و اگه از دوستان بکاپ از حالت پرو اکتیو داره (البته اورجینال) بزاره...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی علی آقا اگه امکانش هست میخام تنظیمات پرو اکتیو خودتون رو هم اگه امکانش هست برام بفرستید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •