یکی ما رو تحویل نمیگیره؟
سلام
می دونم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی واقعا اعصابم خورد کرده!من سرچ هم کردم ولی نتونستم جوابامو بیدا کنم.اگه میشه راهنماییم کنین یا لینک جوابا رو بزارین.ممنون.
من بعد از مدتها تصمیم گرفتم k750 خودمو هک کنم. نرم افزاراشو +آموزشش رو دانلود کردم. اما Far Manager موقع کانکت شدن اخطار اینکه درایو USB نصب نیست میده.دیدم که خیلی ها هم این مشکل داشتن!حتی اون فایل update واسه USB رو هم گرفتم و نصب کردم اما باز هم error میده. جای USB رو هم عوض کردم اما...اصلا وقتی گوشی رو وصل می کنم روشن میشه که شنیدم نباید بشه! اصلا از کجا باید فهمید که گوشیم CA90 یا نمیدونم مدل های اینچنینیه!؟از این نوع سوالها خیلی دارم یکی میتونه کامل راهنماییم کنه...؟
اگه موقع وصل كردن گوشي روشن ميشه گوشيتون cid49 هست.
فايل زير رو دانلود كنيد آموزش كار با فارمنيجر براي Cid49
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیم cid 49 K750 (رجیستر دستی) هست.طبق گفته ی دوستان اول باید با xs++ گوشیم رو فلش کنم.با این کار سریالش از بین می ره ؟
اگه منظور شما فلش كردن فايل ssw براي خاموش شدن گوشي هست نخير رجيستر نميپره.
ممنون!!امتحان می کنم...
دوستان عزیز چجوری میشه قبل از رست کردن k750 بک آپ گرفت و چجوری ریکاوری کرد اگه ممکنه روش کار رو بگین من نا واردم.
اگه منظورتون از بكاپ گرفتن از sms ها باشه با برنامه myphoneexplorer ميتونيد بكاپ بگيريد.
براي فايلهاي ديگه هم همون copy و pase تو هارد.البته نيازي به بكاپ گرفتن از مموري كارت نيست
Last edited by D E V I L; 10-06-2007 at 23:33.
مشکل جدید(باور کنین دیگه روم نمی شه ولی چیکار کنم مجبورم بپرسم.........)
وقتی می خوام یه پچ رو داخل فولدر فلش کپی کنم,پنجره دوم که باز می شه قسمت FLASH BABE ssw image غیر فعال هست و تو آموزشا گفتن حتما باید این قسمت تیک خورده باشه ؟ حالا من چیکار کنم ؟؟
(این هم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دستت درد نکه نوید جون اما این فایل هم خرابه! میگه : unexpected end of archive و اکستراکت یا اجرا نمیکنه بقیه لینک ها هم همین مشکل رو دارند . از توی خود سایت داوینچی هم آخرین نسخه رو دانلود کردم اما میگه is not a valid Win32 application میشه راهنمایی کنید؟ (البته همینقدر هم که محل گذاشتید ممنونم!نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)